Çarşamba günü ilk aşilamam yapıldı ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ve hafif midem bulanıyor çok şişim bunlar normalim yoksa kullanılan hormon iğneleri güzündenmi oluyor . Asilamadan nekadar sonra tutup tutmadığı anlaşiliyor . Bana yardımcı olurmuşsunuz
Selam kizlar.dun aksam 22 de catlatma ignemi vurdum.kismetse yarin sabah 10da ilk asilamami olcam.sagda tek yumurtam var.insallah tutar.benim sizlere bir sorum olcak.Catlatma ignesinden itibaren mi yoksa asilamadan itibaren mi 10 gun sayicaz
Ayy ne güzel olmazmıııı bide hamileymişsin😊😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar 2. aşılamaya başlıcam ama hala adet olmadım her ay 28. gün hiç şaşmadan gelen adetim 2 gün gecikti gelsin diye bekliyorum ya gelmiyo herşeyim ters. hamilemiyim diye umutlanıyorum bazen . ah keşkeee ilaçlarımı aldım ama götürüp birine bağışlıcam yeterki doğal yoldan hamile kalmış olsam
Cnm igne pozitif olmasina yardimci olmaz. Sadece yumurta nin daha buyumesini saglar.3 tane yumurtam olustu hemde kaliteliydi asilama oldu ama tutmadi.kismet canim olacagi varsa olur hakkinda hayirlisiIlk kez yazıyorum bende iki kez aşılama oldum ikiside malesef negatif bu ay ignelere geçtik günde bi tane beş gün kullanacağım bu şekilde olumlu sonuç alanınız varmı
valla geçmiyo malesef.benimde bugün 2. günüm şimdiden gün saymaya başladım:))
çalışıyomusun evdemisin
Çalışıyorum canım ama işte bile hep aklımda.sol kasığımdaki ağrı hiç geçmedi normalmi acaba? Senin noldu hastalandınmı?
Hafif hafif ağrı oluyor mide bulantısı bendede oluyor piskolojikte olabilir ilaçlardanda olabilir sonuç 15 gün sonra adet olmazsan kan testi yaptırabilirsin. İnşallah tutar hayırlı olsun😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?