Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilsec kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Merhabalar.
Eşimde ve bende hiç bir problem olmamasına rağmen bir türlü gebelik oluşmuyordu. Yaklaşık 4 yıldır bebek için uğraş verdik. Rabbim yeni nasip etti . Gonal f 75 dozda iğne ile yumurtam geliştirildi. Çatlatma iğnesi olarak Pregnly 5000 dozdan 2 adet birden yani 10 bin doz kalçadan vurularak yumurtam çatlatıldı. Doktorum napıp edip pregnly bulacaksın dedi ecza depolarından rica minnet bulduk. Ovitrelleyi tavsiye etmiyor. Bennim bu ilk aşılamam tuttu çok şükür.

Aşılamadan Sonraki Belirtilerim

Aşılamadan hemen ertesi gün başlayan aşırı göğüs şişmesi hassasiyeti
Dudaklarım kup kuru oldu sanki ağır hastayım ve kup kuru dudaklar
Dudağımda uçuk
Akşamları ateş üşüyorum donuyorum
Aşırı halsizlik bırakın sürekli uyuyayım modundayım
Hastayım halsizim ağır gripli gibi ama ne bir yerim ağrıyor ne burnum akıyor ağrısız sadece hastayım
Aşırı moralsizlik 4 yıldır negatif görmenin sonucunda hiç ümidim yoku tutmadı aşılamam diye düşündüm.
Aşılamadan sonra hafif yerleşme lekesi ( çok açık kahve rengi ancak beyaz kilot giyerseniz belli oluyor ) özellikle o hafta beyaz çamaşır kullanın.
Sürekli bel ağrısı kasıkta ara ara batmalar ( ama bu benim sürekli yaşadığım adet belirtisiydi )
İdrarda artış. Ben sürekli idrara çıkmam günde 4-5 kez. ama 2 saatte bir wc ye gittim.
İdrarımı kaçırmak . öyle sıkışıyordumki kilotuma az miktarda wc ye koşarken kaçırıyordum.

Şuan 5. haftamdayım ve o bel,rt,ler adet günüm geçince bittiler. Şuan rahatım çok şükür. sizden özellikle incir suyu günde bir bardak ve oturma odanızda sehpanızda iri kara çekirdekli kuru üzüm ( kanyapıcı olan) en az 1 kilo yemeniz. Ben bu dediklerimi uyguladım ve doktorum bile o ayki rahim yapımı gebelik olsa bile beslenmem sayesinde rahim duvarının aşırı kalınlaşarak bebeğin tutunması için harika zemin hazırladığımı söyledi. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Aşılama yapıldığı gün de birlikte olun. Ve iş yerinden en az 5 günlük rapor alın. Benim uyguladığım yöntemler bunlar oldu. İnşallah tez zamanda herkes bu duyguyu yaşasın ve bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun.

kızlar aşılama yolunda tecrübelerimiz konusunda ilsec arkadaşımız ilk asılamasında hamıle kalmıs işte tecrübeleri yukarda

canim inşallah hayirlisi olur senin icin.bizde yaklasik 2 yildir istiyoruz ama birtürlü sonuc alamadik.persembe bende kontrole gidicem duruma göre cumartesi ilk asilamami yapicak

İnşallah olur bende yarın gidicem heyecanlıyım inşallah hepimiz hamileyim haberi veririz birbirimize. Çünkü kendin gibi bir kişi bile hamile kalabiliyorsa. Diğerleri için büyük bi moral umut oluyo biz ancak birbirimizi anlayabiliriz. Çocuğu olanlar anlamaz isteselerde anlayamıyorlar. Haberleri gelişmeleri paylaşalım😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nix inşallah yaaa bende pregnly 5000 iki doz aynı anda oldum banada doktorum muhakkak bul eczaneler depoları araştırsın dedi. Hadi baklım moral oldu bizede . Teşekkürler.

merhaba kızlar ben 1.5 yıllık evliyim allah cok şükür eşimle cok mutluyuz fakat benmkızlık zrım aşırı kalınmış ve ilişkiye girmemize rağmen bozulmamıs kanamam oldu zedelendiği içinmöiş birde vajına girişim doğuştan cok küçükmüş ağrılı oluyodu ilişki o yzden bzde baydır denemiyoruz artk doktorumla görüştüm ptesi ilaç ve iğnelere başladm menogon iğne günde 1 kere kalçadan folbioil novartıs monodoks hap kullanıyorum eşimde monodoks içiyo önümüzdeki ptesi gidicm bakalm umarım yumurtalarm oluşmustr eşimde de bendede cok şükür hiçbir problem yok dr durumumuzun gayet iyi olduğunu syledi ama biz cocuk cok istyrz artk 1.5 yıl oldu dr um kızlık zarı vajına genişletme ameliyatımı yapıcak o anda asılamayı da yapıcak 15 dk lık bi operasyonmuş ikisini bir arada yapıcak yani aranızda benm durumumda olan varmı nolur birbirimize umut destek olalm cevaplarınızı bekliyorm

Merhaba;
Aranıza yeni katılıyorum benim durumum biraz sıkıntılı çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyattan 1 ay sonra kistim tekrarladı bunun içinde tedaviye başlamam gerekti dün ilk aşılamam yapıldı.progestan kullanmaya başladım. Çikolata kisti olupta aşılaması tutup hamile kalan varmı?

Selam kızlar... Benim de bu ay aşılamam var. Ayın 14 ünde. İlk aşılamam olacak. Çok heyecanlı ve stresliyim (((( Ancak buradan okuyorum da herkes klomene adetin 5. günü başlamış bana 2. gün / günde 1 tane başla dedi doktor, neden ki acaba kafama takıldı şimdi...:44:

moral bozama 2-5 gun arasında ıstedıgın gun baslanıyor ben 1. asılamada 3. gun sımdı ıse 2. gun gel dedıler
ben 5 gun adet omuyorumkı 5. gun gıdım 4 günde bıtıyo

Kızlar bugün aşılamamı oldum 😊😊😊hemede doğumhanene ben dr odasında fln olur diye düşünmüştüm çok heyecanlandım hatta doktorum espri yaptı bak doğumhaneyede geldin diye saat 12:30 oldum 20 dakika yattım sonra eve geldik 14:00 yattım 1 saat önce kalktım progestan tablet verdi dr. Günde 3 tane ama alıcam. Şuan nasıl midem bulanıyo anlatamam piskolojik sanırım. Herhangibir kanama olmadı ayağa kalkınca akar zannettim hiç bişi akmadı ( normal ilişkide akıyorya)😊😊😊 14 gün sonra kanamam olmazsa test yapıcam hadi hayırlısı allahım İNŞALLAHHH

Hadi hayırlısı olsun canım.bende bugün gittim doktora sağ tarafta iki yumurtam oluşmuş yarın iğnemi vurup cumartesi öğlen aşılamayı yapıcak.şimdiden cok stresliyim.cok umutlanmak istemiyorum ama umut etmedende olmuyo işte..

çarşamba 2. aşılamayı yaptırdım hala karnımın ağrısı geçmedi. bu şekilde olan var mı acaba?

çarşamba 2. aşılamayı yaptırdım hala karnımın ağrısı geçmedi. bu şekilde olan var mı acaba?

Benim hafif bi karın ağrım oldu dün bugün için bi ağrım yok allaha şükür sadece otururken pantolonumun düğmesini açıyorum piskolojilte olabilir baskı yapıyomuş gibi geliyo ama bence karın ağrısı çok mühim bişi diil sonuçta işlem uygulandı onun ağrısıdır. İnşallah hepimizinki tutar😊😊😊😊

Umut etmicem diyosun ama umut oluyo tabi insan kendini kandıramıyor😊 dimi. Rahat ol hiç kasma kendini işlem yapılırken bol bol dua et ben öyle yaptım 😊 güzel bi kahvaltı yap işlemden önce wc git çünkü 1-2 saat wc gitmemen daha iyi sonra eve git yat dinlen iyi şeyler düşün ben eve geldimde biraz duygulandım eşim görmeden azıcık ağladım inşallah pozitif sonucu görünce hüngür böğür rahat rahat mutluluk gözyaşı dökücez☺️yanlız olmadığını bil. Savaşarak birşeyleri elde etmek daha kıymetlidir biz inşallah anne olursak özel anneler olacağız. Her anın kıymetini bileceğiz. 😍😍😍😍

benimde en büyük hayalim bugüne kadar içimdeki tuttuklarıma inat hamile olduğumu öğrenince bögüre böğüre ağlamak istiyorum

işallah canım hersey umduğumuz gibi olur.o gözyaşlarımız sevinçten olur.önce senden güzel haberleri bekliyorum 2 gün ile benden öndesin:))

İnşallahhh inşallahh😊☺️☺️

dün akşam 4. asılamamı yaptırdım sonuç için 15 gun blıyez hayırlısıı

mrb kızlar ben de perşembe günü ilk aşılamamı yaptırdım bakalım sonuç n olacak Rabbim istyen herkesi sevindirsin

Çarşamba günü ilk aşilamam yapıldı ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ve hafif midem bulanıyor çok şişim bunlar normalim yoksa kullanılan hormon iğneleri güzündenmi oluyor . Asilamadan nekadar sonra tutup tutmadığı anlaşiliyor . Bana yardımcı olurmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…