nix gittinmi hasytaneye
canim inşallah hayirlisi olur senin icin.bizde yaklasik 2 yildir istiyoruz ama birtürlü sonuc alamadik.persembe bende kontrole gidicem duruma göre cumartesi ilk asilamami yapicak
Selam kızlar... Benim de bu ay aşılamam var. Ayın 14 ünde. İlk aşılamam olacak. Çok heyecanlı ve stresliyim(((( Ancak buradan okuyorum da herkes klomene adetin 5. günü başlamış bana 2. gün / günde 1 tane başla dedi doktor, neden ki acaba kafama takıldı şimdi...:44:
çarşamba 2. aşılamayı yaptırdım hala karnımın ağrısı geçmedi. bu şekilde olan var mı acaba?
Hadi hayırlısı olsun canım.bende bugün gittim doktora sağ tarafta iki yumurtam oluşmuş yarın iğnemi vurup cumartesi öğlen aşılamayı yapıcak.şimdiden cok stresliyim.cok umutlanmak istemiyorum ama umut etmedende olmuyo işte..
Umut etmicem diyosun ama umut oluyo tabi insan kendini kandıramıyor😊 dimi. Rahat ol hiç kasma kendini işlem yapılırken bol bol dua et ben öyle yaptım 😊 güzel bi kahvaltı yap işlemden önce wc git çünkü 1-2 saat wc gitmemen daha iyi sonra eve git yat dinlen iyi şeyler düşün ben eve geldimde biraz duygulandım eşim görmeden azıcık ağladım inşallah pozitif sonucu görünce hüngür böğür rahat rahat mutluluk gözyaşı dökücez☺️yanlız olmadığını bil. Savaşarak birşeyleri elde etmek daha kıymetlidir biz inşallah anne olursak özel anneler olacağız. Her anın kıymetini bileceğiz. 😍😍😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dün akşam 4. asılamamı yaptırdım sonuç için 15 gun blıyez hayırlısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?