Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar çok sağolun allah sizlere ve sevdiklerinize uzun ömür versin tam bir travma yaşıyoruz şu an. ama bi o kadarda bi an önce bebek istiyorum annem babam için yine evimizde bir ömer olsun diye.

Öyle düşünme korkma kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar kolay olur cnm.bide görev gibi düşünme istediğin için olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm görüşemedik nezamandr ne yaptın neye karar verdin

Canm görüşemedik nezamandr ne yaptın neye karar verdin

Evet cnm görüşemedik. Bu aykini iptal ettim. Gittiğim hastanenin tüp bebek Dru var tayfun bey eşimin Dru onu tavsiye etti. Onunla görüştüm adetimde gidicem iğneyle yumurta gelişimi yapıp aşılamamı yapıcak

Sen ne yaptın? Korkunu atlatabildin mi?

Hadi hayırlısı CNm ben aynıym ya deniyoruz suan ama daha tam bi birleşme olmadı 😓 Dr um 6 ay kendiniz deneyin olmazsa gelin dedi ama ben beklemek istemiyorm ama bi yandan da deniyim normal yolla olur mu acaba diyorum bideneza an olcağı belli değil ki hadi ilişkiye girdim hemen kalcakmıyım etrafındaki baskı beni bunalmaya devam ediyo napcm bilmiyorum

İnş cnm...
Psikoloğa mı gitsen acaba.sakinleştirici bişey verir yapdımcı olurdu. Pasiflora var bitkisel hamilelerde kullanabiliyor. Sen isteğine odaklan etraftakileri boşver. Kim etraftakiler konu komşu mu eşinin ailesi mi?

Komşu benm ailem eşimin akrabaları ev icinde annesi babası falan Allah razı olsn bişey demiyorlar üzülmiyim diye ama akrabalar diyo paşkoloğa giitm bi aparat verdi orda bir odada bilgisayara bağlıyı apartı icime alabildim ama o olmuyo sakinleştirici kayganlaştoroxo da kullandım bi ile yaramıyo uykumu getiriyo :) smdi bidaha gidicm aynı Dr U ma ameliyat oldum diye bırakmıştım tedavim bitmemişti bi iki seansa biter sanırım CNm numaranı versene ordan konuşalm burdan cok uzun oluyo ☺️

Faceden eklim cnm varsa. Ben gizliyim bulamayabilirsin.adın resmin ? Nasıl bulurum seni

Şeyma Olgun sucu canım eşimle resmm var gelinlikli resmim ayakta

Buldumda cnm seninde kapalı ekleme butonun. Burçak Coşkun Genç sen bi bak istersen açim gizliliklerimi

sayfamızda hamile olan yok mu?? nisan ayı herkes için kötü mü?

Benim negatif oldu 2. De keşke güzel haber verebilseydim 😔

canım yaa üzülme nasip değilmiş demekki.benim için demesi kolay da yaşayana sor derler.bende ikinci den pek ümitli değilim.ama bekliyoruz işte..

canım yaa üzülme nasip değilmiş demekki.benim için demesi kolay da yaşayana sor derler.bende ikinci den pek ümitli değilim.ama bekliyoruz işte..

3. İçin ilaçlarmı kullandım ama vazgeçtim sonra Haziran'da yaptırıcam farklı bir Dr a hayırlısı inş. Sonuçmu bekliyorsun cnm ne zaman yapıldı?

bende ikinci aşılamamı yaptırıcam canım daha .adet olamyı bekliyorum normalde pek düzenli değildir ama bu araalr düzenli geliyor.iğnelerle büyüyo benim yumurtalıklar.senin ne sorunun vardı?

bende ikinci aşılamamı yaptırıcam canım daha .adet olamyı bekliyorum normalde pek düzenli değildir ama bu araalr düzenli geliyor.iğnelerle büyüyo benim yumurtalıklar.senin ne sorunun vardı?

Eşimde cnm bizim sorun ama biraz halloldu gibi ama doğal olarak şans olur ancak.

Eşimde cnm bizim sorun ama biraz halloldu gibi ama doğal olarak şans olur ancak.

rabbim hayırlısını versin bende aşılamadan yana pek olumlu deilim artık.önceleri hallolur diye düşünüyordum ama tüp bebek düşünüyorum şimdi..devlet olduğu için bir nevi aşılamayı basamak olarak kullanıyorum anlıyacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…