- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
canım başınız sagolsun allah sabır versin inşallah rabbim herkesi farklı imtihan ediyor karşısında yapabilecek tek şey sabır ve bunada şükür demek. bi sıkıntının arkasından hep güzel haberler gelir inşallah bu haberde senin bebegin olur kolay degil bu hayatta hiçbişey birine verir sakat birine verir hayıırsız evlat hayırlısını versin geç olsun güç olmasın..
Az önce okudum resmen şok oldum birbirimizin yüzünü dahi görmedik ama çok üzüldüm allah çok çok sabır versin sana ailene annene ne desem senin acını anlayamam benimde kardeşim var Allah mekanını cennet eylesin allah toprağını bol eylesin bol bol dua onu ağlamak diil dualar rahatlatacak aman duanızı eksik etmeyin ne desek boş acın dinmeZ ama hafifler sen onu dualarınla rahat ettiriceksin başınız sağolsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahım yardımcınız olsun bol sabır versin sizlere
ne zordur bilirim 2 yıl önce bende kardeşim gibi olan kuzenimi kaybettim trafik kazasında 20 yaşında
annene babana sizlere hepinize sabır diliyorum
Rabbim hayırlı bir evlatla hüznünüzü dağıtsın inşallah
kızlar çok sağolun allah sizlere ve sevdiklerinize uzun ömür versin tam bir travma yaşıyoruz şu an. ama bi o kadarda bi an önce bebek istiyorum annem babam için yine evimizde bir ömer olsun diye.