Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
walla doktora sormaya korkuyorum perşembe yapmam gerekiodu ben erken yaptım böle düşük çıkıp yükselen olmus

Persembe bir daha yaparsin o zaman icin rahat eder canim? Persembe idrar testi yapsanda cikar kan testine gerek kalmaz hem. Bu kadar dusuk cikip yukselen olmus mu?

nix başın sağolsun rabbim dayanma gücü sabır versin...bu arada test sonucun ne oldu

Persembe bir daha yaparsin o zaman icin rahat eder canim? Persembe idrar testi yapsanda cikar kan testine gerek kalmaz hem. Bu kadar dusuk cikip yukselen olmus mu?

Web de sunu buldum canim

Beta Hcg değerleri: Gebe olmayan kadınlarda B Hcg değerinin 0-10 mlU/ml olduğunu söylemiştik. Bunun nedeni hipofiz bezinde LH üreten hücrelerce, Beta HCG hormonu salınabilmesidir. Bu nedenle gebe olmayan bir kadının kanında da 5-10 IU/mL düzeyine kadar Beta hCG bulunabilmektedir. Bu tür bir Beta HCG sonucu ile karşılaşıldığında gebelik şüphesine kuşku ile yaklaşılmalıdır. Sperm hücreleri yumurtayı dölleyip de gebelik oluşmaya başladıktan sonra B Hcg değeri sürekli bir artış gösterir.

Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde, gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

inş adet olmam ya

bugün aşılamamın 12. günü ve adet oldum dunde test yaptırmıstım negatıf cıktı. cuma dr a gıdıcem sanırım tüpe geçicez

Bugün dra gittim cnm. Çok kararsızdım tüp bebeğe geçim diye düşünüyordum. 3. Aşılamayı yapalım dedi çok kararsızım. Bu sonuçlarla nereye gidersen git aşılama der dedi. Ne yapıcam ya 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence aşılama yaptr canm tüp bebeğe 4 aşılamadan aonra geçiyo dr lar hem aşıama da sansın yükseliyor tekrar yaptırdığında normal yolla da denesene normal olmuyo muydu senin canm

Yok cnm normal yolla eşimin ameliyatından sonrada denedik olmadı. Acıbadem'de Bülent traş var onunlada görüşücem bakalım.

Ay inşallah güzel haberler inizi bekleyeceğim takip ederim arada yazarsaniz :) allah bu sefer emeklrrinizi boşa çıkarmasın inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nix başın sağolsun Allah sabır versin burcakgnc seninde mi negatif sonuç

Ay inşallah güzel haberler inizi bekleyeceğim takip ederim arada yazarsaniz :) allah bu sefer emeklrrinizi boşa çıkarmasın inşallah

Âmin cnm inş bu 3. Olacak bi aksilik çıkmazsa. Bu sefer mutlu son olur ☺️

Evet tutkumavi maalesef 2. De negatif

Of ya üçüncü aşılaman için sperm enjektesini iki defada yaptırmayı düşündün mü canım

Benim ilk 13 Mayıs ta belli olacak sonuç inşallah hayırlı haber alırım bende

Yok cnm normal yolla eşimin ameliyatından sonrada denedik olmadı. Acıbadem'de Bülent traş var onunlada görüşücem bakalım.

O kim canm Bülent traş tüp bebek Dr U mu o da nerden duydun. Acaba bende öi gitsem fiyatı nekadr bilgin var mı ?

O kim canm Bülent traş tüp bebek Dr U mu o da nerden duydun. Acaba bende öi gitsem fiyatı nekadr bilgin var mı ?

Evet cnm ünlü bi Dr benim buradaki Drum tüp bebek yapmıyo İstanbul da Bülent beye yönlendiriyor. İlk iki tüp bebeğimide Aytuğ Kolankaya ya yaptırmıştım. Fiyatı bilmiyorum cnm. Acıbadem Maslak ta tüp bebek bölümünün başındaymış. Telefon numarasını al netten fiyatını felan sor bilgi al.

Hımmm anladm CNm biraz bekliym Bakalm sonra olmazsa araştırırım bi bişey dicm ya södi aşılama olduk ya biz bu ay hamile kalma ihtimalimiz yüksek yine dimi ilaçlardan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…