walla doktora sormaya korkuyorum perşembe yapmam gerekiodu ben erken yaptım böle düşük çıkıp yükselen olmus
merhana kızlar 18 nisan cuma aşılamam yapıldı. cuma ctesı evde yattım cumartesı gecesı huzurla uyudum gece 1.30 da sıcrayarak uyandım. eşim kalkmış gidiyor nereye dedim işim var dedi. içinde bi huzursuzluk bıkac telelfon trafıgınden sonra 24 yasındakı erkek kardesımın kaza yaptıgını ogrendım kaza yerıne gıttım aarabası pert. krız gecırdım kendımı yerlere attım delırıcektım malesef erkek kardesımı kaybettim. 20 nısanda maslakta ki 2 olu 2 yaralı olan trafık kazasında olenlerden bırı benim kardeşim. dünyamız yıkıldı 24 yaşında gencecık fıdanımız gitti. tabı ben bu arada ne kendıme dıkkat edebıldım ne de belırtı gozlemledım. daha bugun işe başlayabıldım. sabah ıse gelırken kan verdım 5 gibi cıkıcak sonuc. şu an bu bebeğe o kadar cok ihtiyacımız var ki allahım bir teselli gönder yalvarıyorum kardeşim gitti bana erkek bi evlat ver adını koyayım. kızlar mahvolmus durumdayım ne hayal ederken ne oldu sadece 2 gun yattım bu olay oldu allah bızden daha cok sevıyomuş içimiz yanıyor. sonucu yazarım yarın
Persembe bir daha yaparsin o zaman icin rahat eder canim? Persembe idrar testi yapsanda cikar kan testine gerek kalmaz hem. Bu kadar dusuk cikip yukselen olmus mu?
Web de sunu buldum canim
Beta Hcg değerleri: Gebe olmayan kadınlarda B Hcg değerinin 0-10 mlU/ml olduğunu söylemiştik. Bunun nedeni hipofiz bezinde LH üreten hücrelerce, Beta HCG hormonu salınabilmesidir. Bu nedenle gebe olmayan bir kadının kanında da 5-10 IU/mL düzeyine kadar Beta hCG bulunabilmektedir. Bu tür bir Beta HCG sonucu ile karşılaşıldığında gebelik şüphesine kuşku ile yaklaşılmalıdır. Sperm hücreleri yumurtayı dölleyip de gebelik oluşmaya başladıktan sonra B Hcg değeri sürekli bir artış gösterir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde, gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
inş adet olmam ya
Insallah olmazsin. benimde 14. Gunum bugun iki gune adet olmazsam idrar testi yapacagim
Deme öyle canm hem bak ilaçların etkisi hala geçmesi adetinden hmn sonra dene bak eminim tutar B'nde öyle yapıcm başka şansımız yok napalım Rabb'ime dua edicez bol bol olur mu üzülürsek depresyona girersek nasıl olck bu he söylesene nasıl olcak o yğEwn ayakta durmamız lazım bizim biZ böyle olursak eşlerimiz napıcak onlar bizim gibi dertleşmiyo kimseyle duygularını belli edemiyor o yizdeb bizde pes etmiyvz tamam mı canö
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün dra gittim cnm. Çok kararsızdım tüp bebeğe geçim diye düşünüyordum. 3. Aşılamayı yapalım dedi çok kararsızım. Bu sonuçlarla nereye gidersen git aşılama der dedi. Ne yapıcam ya 😕
Bence aşılama yaptr canm tüp bebeğe 4 aşılamadan aonra geçiyo dr lar hem aşıama da sansın yükseliyor tekrar yaptırdığında normal yolla da denesene normal olmuyo muydu senin canm
Ay inşallah güzel haberler inizi bekleyeceğim takip ederim arada yazarsaniz :) allah bu sefer emeklrrinizi boşa çıkarmasın inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nix başın sağolsun Allah sabır versin burcakgnc seninde mi negatif sonuç
Evet tutkumavi maalesef 2. De negatif
Of yaüçüncü aşılaman için sperm enjektesini iki defada yaptırmayı düşündün mü canım
Yok cnm normal yolla eşimin ameliyatından sonrada denedik olmadı. Acıbadem'de Bülent traş var onunlada görüşücem bakalım.
O kim canm Bülent traş tüp bebek Dr U mu o da nerden duydun. Acaba bende öi gitsem fiyatı nekadr bilgin var mı ?
Evet cnm ünlü bi Dr benim buradaki Drum tüp bebek yapmıyo İstanbul da Bülent beye yönlendiriyor. İlk iki tüp bebeğimide Aytuğ Kolankaya ya yaptırmıştım. Fiyatı bilmiyorum cnm. Acıbadem Maslak ta tüp bebek bölümünün başındaymış. Telefon numarasını al netten fiyatını felan sor bilgi al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?