Hiçbirimiz buna alışmak zorunda değiliz. Bence hiç moralinizi bozmayınBen kuaforum her gelen musteri soruyo bi de aynı kişiler genelde üst üste soruyorlar her geldiklerinde bi ara çok piskolojim bozulmuş du ama biraz biraz alistim
Siz normal gebelik bile geçirmişsiniz bence hiç üzülmeyin. Bende geçen sene öartta dış gebelik geçirdimEvet canım 2015 ağustos da 8 haftalikken kürtaj oldum kalp atışını duymadığımiz için ocak da da dış gebelik geçirdim canim
Yani bir iki gun dinlensen iyi olur aslinda ama sart degil,genelde agir is yapma agir tasima diyor dr larAşılama dan sonra yatmak gerekiyor mu acaba
Hm biraz yoğun çalışıyorum ama bakalım bidahaki hafta gidicem dr a ne derse yapıcaz artıkYani bir iki gun dinlensen iyi olur aslinda ama sart degil,genelde agir is yapma agir tasima diyor dr lar
Bosver isi gucu,eger bedensel agirligi olan bir iste calisiyosan izin al gitme en azindan bikac gunHm biraz yoğun çalışıyorum ama bakalım bidahaki hafta gidicem dr a ne derse yapıcaz artık
İğne ile mi düştü dış gebelik sizinSiz normal gebelik bile geçirmişsiniz bence hiç üzülmeyin. Bende geçen sene öartta dış gebelik geçirdim
Evet şükürler olsun. Sizin ?İğne ile mi düştü dış gebelik sizin
Evet canım 1600 du değerim canım 2 kez iğne oldum düştü sonra sizin dr ne kadar korunma verdi iğneden sonraEvet şükürler olsun. Sizin ?
6 ay dedi ama 3 ayda korunsan sıkıntı olmaz dedi.Evet canım 1600 du değerim canım 2 kez iğne oldum düştü sonra sizin dr ne kadar korunma verdi iğneden sonra
Benimki 1 ay yeter dedi ocak 22si gibi oldum iğneyi şimdi nisan oldu sanırım bitti artık biz bu ay korunmadik zaten6 ay dedi ama 3 ayda korunsan sıkıntı olmaz dedi.
Biraz Zaman geçseydi keşke. Hemen olmadımı sence ?Benimki 1 ay yeter dedi ocak 22si gibi oldum iğneyi şimdi nisan oldu sanırım bitti artık biz bu ay korunmadik zaten
Evet biraz hızlı oldu gibi ama yaşım geçiyor iğne yapıldığım hastanede gittim doç dr à gerek yok dedi eğer etkisi o kadar sürse ikinci iğneyi bir hafta sonra yapar miyiz dediBiraz Zaman geçseydi keşke. Hemen olmadımı sence ?
Hayırlısı olsun canm canın sağolsunüzülmeBenimde bu ay olmadı kesin artık.. Herkes için hayırlısı...
Saglik olsun,biliyorum hayal kirikligi buyuk ama her son bir baslangic,pazartesi dr una git ve hemen tedaviye baslayin tekrar,insallah hersey cok guzel olacakBenimde bu ay olmadı kesin artık.. Herkes için hayırlısı...
Canım sen bu ay aşılama mı yapmıştın?kaç yumurta vardı.bebişin hayırlı olsun darısıda başımıza olsun inşallah canım...Kaybolurmuyum hiç artık daha çok burdayım. Dualarımdasınız :) :)
Amin canım sağol. Darısı tüm isteyenlere inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?