- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
Kaybolurmuyum hiç artık daha çok burdayım. Dualarımdasınız :) :)Amiiiiinnnnnnn,dua et bizim icin hamilelerin duasi kabul olur derler,kaybolma bi yerlere,paylasiriz her animizi
Amin canım sağol. Darısı tüm isteyenlere inşAllah mutluluğunu daim etsinSetenay_90
Hayırlısı olsun canım ya. Nasipte ne varsa insan onu yaşıyor. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...İnşallah canım ben se süpriz bir kararla vazgeçtim asilamadan çatlama iğnesi olup bekliyorum bakalım nasip 9. Gününde negatif ti ama bakalım bat à 9 gun var daha ama bilmiyorum nasip
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah tanımıyorum sizi ama sizin için çok sevindim :)Kaybolurmuyum hiç artık daha çok burdayım. Dualarımdasınız :) :)
Amin canım sağol. Darısı tüm isteyenlere inş
Umut vaadediyosun bence,insallah en fazla 5-6gun sonra guzel haberlerle geleceksin bizeHerkese merhaba.. Benim kadar kimse tereddütte kalmamıştır sanırım yazarken... Geçen sene 1 dış gebelik geçirdim 2 senelik evliyim ve hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen gebe kalamadım 13 nisanda aşılamam oldu. Sanırım bu süreçi burada sizlere geçirmek istedim. Dün şiddetli sancıyla acile gittim ve birde kum dökmem eksikti 8. Gün gebelik testi yapıldı. 5.53
Çatlatma iğnesinin etkisi olabilirim diyorum. Sitede böyle olupta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı ?Umut vaadediyosun bence,insallah en fazla 5-6gun sonra guzel haberlerle geleceksin bize
Catlatma ignesinin etkisi bir hafta on gun kadar suruyor evet ama sen bunlara odaklanma olumlu dusun iyi olsunÇatlatma iğnesinin etkisi olabilirim diyorum. Sitede böyle olupta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı ?
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...buradaki insanlar birbirlerine umut oluyor... Güzel haberlerle gelelim inşallahCatlatma ignesinin etkisi bir hafta on gun kadar suruyor evet ama sen bunlara odaklanma olumlu dusun iyi olsun
Amin canım inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...buradaki insanlar birbirlerine umut oluyor... Güzel haberlerle gelelim inşallah
Rabbim hayirlisini nasip etsin ilk asilaman mimaalesef bende siyah akıntıyla birlikte adet oldum sanırım. Ve bugün daha 10. Gün
Hayırlısı olsun ya üzme kendini benim hiç bi problemim yok ona rağmen beş yıldır olmuyo her ay hevesle beklerken hüsranEvet %40 gibi bir şans var demişti doktorum
Devami geldi mimaalesef bende siyah akıntıyla birlikte adet oldum sanırım. Ve bugün daha 10. Gün
Biraz geldi kesildi ama adet Ağrısı var hafiftenDevami geldi mi
Peki beklenen adet tarihiniz ne zamandiBiraz geldi kesildi ama adet Ağrısı var hafiften
25 yaşındayım eşim 29 yaşında sizinYaşınız kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?