Göğüs ağrın varmıydı canım?benim göğüs ağrım var acıyor dokunamıyorum...inşallah bende de vardır bebiş ya....En büyük belirdim aniden gelen bel kalça Ağrı'larım tutulup kalıyodum yere eğilince ssüpürge açarken bide bir andan iğneler Batıyo sanki beline
Göğüs ağrın varmıydı canım?benim göğüs ağrım var acıyor dokunamıyorum...inşallah bende de vardır bebiş ya....
Göğüs Ağrı'm benim ergenlikden beri var hiç geçmedi akıntımda hiç yok gibiSetenay_90 canim ya akintin var miydi,benim kesildi akinti filan kalmadi,yine olmadi diye cok korkuyorum
Cok sagol canim,agrisiz sizisiz bulantisiz hamislikler dilerim ☺Göğüs Ağrı'm benim ergenlikden beri var hiç geçmedi akıntımda hiç yok gibi
aynen canım ya....bizlerede dua et tatlım...inşallah emeklerimiz boşa gitmez...Göğüs Ağrı'm benim ergenlikden beri var hiç geçmedi akıntımda hiç yok gibi
BAT ne zaman canım senin?aşılaman ne zaman yapıldı?Cok sagol canim,agrisiz sizisiz bulantisiz hamislikler dilerim ☺
18 nisanda yapildi canim,bat 5 mayisBAT ne zaman canım senin?aşılaman ne zaman yapıldı?
Hic canini sıkma bana da 2 asilamada da birsey vermedi doktor, gerek gorurlerse veriyorlar zatenSlm hanımlar ben bugün kontrole gittim yumurtalar büyümeye başlamış 9 gündür göbekten iğne kullanıyorum üç gün daha kullanıcam yalnız doktoruma sordum aşılama sonrası ilaçları hiçbir şey vermiyorum gerek yok dedi benim içim hiç rahat değil kafama görede kullanmak istemiyorum jel verin haftalık iğne dedim yok dedi ısrarla birde benim progesteron da sıfır östrojen yok yinede yok diyor sizce ona söylemeden jel kullansam mı birinci aşılamada başka bir doktor yapmıştı o hem jel hemde iğne vermişti tutarsa düşmesin diye birde aşılamayı 24. Saatte yapacakmış ilkinde 36. Saatte oldum diyorum geç olur diyor sizler kaçıncı saat yaptırdınız ve kullandığınız ilaçlar nedir çok stres oldum ya sanki birşeyler eksik gidecek
Slm kızlar bugün dr. daydım adetimin 8.gunu.yani. ultrasonla baktı 1 tane yumi. vardı 5.77 cm dedi tekrar klomen verdi cuma yine gitcem sizce normal mi adetin 8.günü bu boyda olması klomende kullanıyordum 5gundur: (
sağol canım içim rahatladı biraz şimdi :) inşallah ddiğin gibi olur daha yumurtlama dönemine girmedim o yüzden heralde ultrasonda bitaneside yeni gelişiyordu yuminin cuma güne daha net belli olur herşey artıkSlm ben 13 gün boyunca menegom kullandım aşılama 22 nisanda asililama yaptım 18 c im olmuştu senkisi normal bi sorun yok bildiğim kadarıyla cuma gittiğinde pazartesiye kadar buyur aşılama yapılır inş
Yumurtanin büyüklüğüne gire catlatma ignesi verip 36 saat sonra asilama yapiyirlar,gun herkeste farklidir ama benimki adetin 13.gunu oldu,ilk asilamam 16.gunduİyi akşamlar kacingun aşılama yaptın öğrenebilir miyim
Bende de var benim de 2. Ama umutlanamiyorum oncekinde de vardi cunku
Bende oyleyim bilmiyorum ne olucak kısmeti artik diyorum Rabbim hayirlisini nasip etsin bugün 5 günüm sanki herhan hasta olucakmisim gibi geliyorBende de var benim de 2. Ama umutlanamiyorum oncekinde de vardi cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?