Hayırlı olsun inş bebis olurKizlarrrrrr aşılama yapıldı 1 buçuk saat önce
İnşallah Rabbim isteyen herkese versinHadi hayirli ugulu olsun,cift cizgili testler dilerimmm
Aşılamanın kaçıncı günü bugün?Mrb kızlar bugün adetime 5 gün var kanda beta baktırdım ve sonuç 0.1 çıktı yani negatif çatlama iğnesinin de 15. Günü yani olsa çıkardı de mi
Hatırladım canım sen aşılama olmamıştın. 36 saati çıkaracak olursak 0,1 13. gün için düşük gibi ama geç döllenme olmuştur inşallah. Allah tan ümit kesilmez. Olmadıysa da hiiç kafana takma canım, bu ay olmadıysa başka ay olur.Mrb kızlar bugün adetime 5 gün var kanda beta baktırdım ve sonuç 0.1 çıktı yani negatif çatlama iğnesinin de 15. Günü yani olsa çıkardı de mi
Ben aşılama yaptırmadım csnim çatlama iğnesinin 15. Günü bugunAşılamanın kaçıncı günü bugün?
İnşallah canım nasip ne yapalimHatırladım canım sen aşılama olmamıştın. 36 saati çıkaracak olursak 0,1 13. gün için düşük gibi ama geç döllenme olmuştur inşallah. Allah tan ümit kesilmez. Olmadıysa da hiiç kafana takma canım, bu ay olmadıysa başka ay olur.
Çatlatma ignesini bende yaptırdım adetim de gecikmiş ti ama olmadı ben sadece ignenin çok işe yaradığını düşünmüyorum ama hayırlısı olur inşallahİnşallah canım nasip ne yapalim
Aynen gaz sancisi gibi, bir de bisey deyim mi,inanki olacaksa 1tane spermle olur,zaten rahmin icine gonderiyorlar spermi,kismetinde varsa olacak icini ferah tut sakin olumsuz seyler dusunmeBenimde hiç ümidim yok eşimin perhizi asilamadan 5 saat once bozuldu hastaneye aşılama yapmazlar diye gittik ama tedavini yarıda bırakmayiz yapalım dediler sonra perhizin bozulmasına rağmen eşinin değerleri çok iyi dediler ama aşılama yapılan yerde yatmadim bildiğin koltuk gibiydi tutacagini hiç sanmıyorum ayrıca catlatma iğnesinden sonrada hiç ağrım olmadı sadece hani usutursun bi gaz sancisi olur ya onun gibi birsey oldu bende usuttugüm için olduğunu düşündüm ama orda bi arkadas catlatma sancisi öyle oluyor dedi ben adet sancisi gibi bir sancı beklemistim sizin şansınız oldu mu iğneden sonra oluyorsa nasıl bir sancı acaba
Çok sevindim canim bende şimdi sancisi olanları araştırıyordum yazdıkların okadar iyi geldiki Allah razı olsunAynen gaz sancisi gibi, bir de bisey deyim mi,inanki olacaksa 1tane spermle olur,zaten rahmin icine gonderiyorlar spermi,kismetinde varsa olacak icini ferah tut sakin olumsuz seyler dusunme
Valla ben ne kadar catlatma iğnesi olduysam da hiç ağrım olmadı yani bunlara kafanı takma sen spermleri de içeriye veriyorlar zaten inşallah tutarÇok sevindim canim bende şimdi sancisi olanları araştırıyordum yazdıkların okadar iyi geldiki Allah razı olsun
Her serde bir hayir vardir ve yasadigimiz hersey bir sinav,demekki hayatinizda daha yasamaniz gereken seyler varmis,insallah sonu guzel olacak,sabredenler mukafatlandirilacak iciniz rahat olsun2. aşılama için ilk muayeneme gittim sabah. Solda çikolata kistim vardı d.kontrol hapı ile küçültmüştük 1.aşılama öncesi. Şimdi sağda da nur topu gibi bir tane daha olmuşdr bu aşılama da olmazsa tüp bebeğe geçiyoruz dedi
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum. Bu nedenle içim çok rahat. Allah büyüktür. Ben tedbiren tedavimi oluyorum artık takdir Allah'tan :)Her serde bir hayir vardir ve yasadigimiz hersey bir sinav,demekki hayatinizda daha yasamaniz gereken seyler varmis,insallah sonu guzel olacak,sabredenler mukafatlandirilacak iciniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?