Merhaba canim walla pembe bisiler geliosa bu guzel haber olabilir yerlesme kanamasi gibi ve insallah oyledir rabbim gonlune gore versin benimde 13.günüm idrar testim negatif çıktı ve bu 4.asilamam rabbim hepimizin yüzünü guldurur inşallahMoralin çok bozuk bugün 6 ci günüm sanki leleke var sari gibi hafif pembe bi yoksa ben mi öyle görüyorum bilemiyorum akıntı olması normal mi 2 ci aşılama bu addet oluyrmuyum yoksa of ne diyeyim Rabbim hsyirlisini versin şerri hayra cevirsin inş
İnş bebisle ilgilidir günler geçmiyor Rabbim herkesin emeklerinin boşa koymasına inş olur herkesin bebisleriMerhaba canim walla pembe bisiler geliosa bu guzel haber olabilir yerlesme kanamasi gibi ve insallah oyledir rabbim gonlune gore versin benimde 13.günüm idrar testim negatif çıktı ve bu 4.asilamam rabbim hepimizin yüzünü guldurur inşallah
Eminim Can'ım yarın çağırdı birinci aşılamam 36. Saat te olmuştu başka dr da tutmadı onu söyledim geç saat yor çatlamadan verelim ki spermi çatladığı Zaman hemen buluşsun ama açıkçası bana mantıklı gelmedi çünkü bir dr un sitesinde okumuştum yıkanmış sperm 6-12 saat yaşarmış doktorlarlada birşey konuşulmuyor ki çok bilmişiz gibi davranıp sinirleniyorlar sizce ben ona söylemeden önceki aşılamada ki gibi jel kıllansam mıAma iğneden 36 saat sonra aşılama yapılmalı canım benim yarın gel dediginden emin misin ? 2 günlük perhiz bile yeterki zaten yarın değil öbürgün yapmalı asolamayi ve 2.5 gün falan yeter perhize eşinin spermlerinde sorunda yoksa 1 tane bile yeter olacaksa ınan bana içini ferah tut ama asilamayi kesin konuş 36 saat sonra yapmicakmiyiz dıe doktorunla
Kullan canim hic bir sıkıntı olmaz .. Banada vermedi bende progestan hap aldim onu kullaniyorumEminim Can'ım yarın çağırdı birinci aşılamam 36. Saat te olmuştu başka dr da tutmadı onu söyledim geç saat yor çatlamadan verelim ki spermi çatladığı Zaman hemen buluşsun ama açıkçası bana mantıklı gelmedi çünkü bir dr un sitesinde okumuştum yıkanmış sperm 6-12 saat yaşarmış doktorlarlada birşey konuşulmuyor ki çok bilmişiz gibi davranıp sinirleniyorlar sizce ben ona söylemeden önceki aşılamada ki gibi jel kıllansam mı
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum. Bu nedenle içim çok rahat. Allah büyüktür. Ben tedbiren tedavimi oluyorum artık takdir Allah'tan :)
Devlette mi yaptiriyosun asilamayiEminim Can'ım yarın çağırdı birinci aşılamam 36. Saat te olmuştu başka dr da tutmadı onu söyledim geç saat yor çatlamadan verelim ki spermi çatladığı Zaman hemen buluşsun ama açıkçası bana mantıklı gelmedi çünkü bir dr un sitesinde okumuştum yıkanmış sperm 6-12 saat yaşarmış doktorlarlada birşey konuşulmuyor ki çok bilmişiz gibi davranıp sinirleniyorlar sizce ben ona söylemeden önceki aşılamada ki gibi jel kıllansam mı
Hayır özel bir hastane bu sabah yaptılar ama çok çok kötü geçti kızlar sanki bir iğne gibi birşey yaptı anlamadım neydi hemşireye sordum yok öyle bişey dedi neyse makas gibi birşey vardı rahim ağzını aşağı çekicem dedi ve o an sıcak birşeyler hissettim ilaç filan sandım ve feci bir ağrı neyse 10 dk dinlenin kalkın dedi kalktım birde ne göreyim masanın altında altımda ki örtüde az değil bir sürü kan Şok'a girdim resmini çekip eşime gösterdim o ayrı şok resmen ağlamamak zor tuttum kendimi tuvalete bile gitmeye korkuyorum devam ediyor adet kanaması gibi dr normal dedi aynı hastanede geçen yıl başka doktor ilk aşılamada öyle birşey yapmadı ne kan ne ağrı ve ilginçtir aşılamadan sonra 15 dk da bir tuvalete gidiyorum sıkışık halde bana ne oluyor acabaDevlette mi yaptiriyosun asilamayi
Canını sıkmak istemem ama kanamanın çok olmasi bana normal gelmedi bence tekrar sor doktoruna yada başka bi doktora git derim hiç kimseden böyle bişey duymadimVe 13. Saatte oldu aşılama ilişki serbest dedi ne Zaman dedim farketmez ne Zaman istersen bu akşam bile olabilir dedi
Belki ilk aşılamanda dikkat etmemiş olabilirsin, makas dediğin spekulum iğne dediğin de kateter olabilir mi canım? Kanaman için birşey diyemeyeceğim, zira bende olmadı. Ama hala devam ediyorsa kanaman, bir hastaneye git derim.Hayır özel bir hastane bu sabah yaptılar ama çok çok kötü geçti kızlar sanki bir iğne gibi birşey yaptı anlamadım neydi hemşireye sordum yok öyle bişey dedi neyse makas gibi birşey vardı rahim ağzını aşağı çekicem dedi ve o an sıcak birşeyler hissettim ilaç filan sandım ve feci bir ağrı neyse 10 dk dinlenin kalkın dedi kalktım birde ne göreyim masanın altında altımda ki örtüde az değil bir sürü kan Şok'a girdim resmini çekip eşime gösterdim o ayrı şok resmen ağlamamak zor tuttum kendimi tuvalete bile gitmeye korkuyorum devam ediyor adet kanaması gibi dr normal dedi aynı hastanede geçen yıl başka doktor ilk aşılamada öyle birşey yapmadı ne kan ne ağrı ve ilginçtir aşılamadan sonra 15 dk da bir tuvalete gidiyorum sıkışık halde bana ne oluyor acaba
Deyim yerindeyse birikmişti yerde kan dr içerdeyken sargı beziyle tampon yaptı şunu iki dk bekletelim kan dursun dedi ama bu kadar olduğunu tahmin etmedim şu an leke leke gelmeye başladı çok şükür normal geçer dedi ilk aşılamada eminin leke bile yoktu katater i biliyorum enjektör gördüm masada belki steril etmek içindi bilmiyorum ama sanki ben dr un bir iğne yapılan rahat ol dediğini duydum hemşire yanlış anlamışsın dedi her neyse sonra bol baticonla o bölgeyi yıkadı gibi dr birde hemşire baticonda döküldü örtüye korkma dedi ama aklım almadı valla Allah korusun hepimizi inş sonu güzel olur aminBelki ilk aşılamanda dikkat etmemiş olabilirsin, makas dediğin spekulum iğne dediğin de kateter olabilir mi canım? Kanaman için birşey diyemeyeceğim, zira bende olmadı. Ama hala devam ediyorsa kanaman, bir hastaneye git derim.
spekulumu yerleştirirken girişi kanattılar o zaman. Dediğin gibi sonu güzel olur inşallah:)Deyim yerindeyse birikmişti yerde kan dr içerdeyken sargı beziyle tampon yaptı şunu iki dk bekletelim kan dursun dedi ama bu kadar olduğunu tahmin etmedim şu an leke leke gelmeye başladı çok şükür normal geçer dedi ilk aşılamada eminin leke bile yoktu katater i biliyorum enjektör gördüm masada belki steril etmek içindi bilmiyorum ama sanki ben dr un bir iğne yapılan rahat ol dediğini duydum hemşire yanlış anlamışsın dedi her neyse sonra bol baticonla o bölgeyi yıkadı gibi dr birde hemşire baticonda döküldü örtüye korkma dedi ama aklım almadı valla Allah korusun hepimizi inş sonu güzel olur amin
İnş teşekkür ederim :)spekulumu yerleştirirken girişi kanattılar o zaman. Dediğin gibi sonu güzel olur inşallah:)
Canim sanirim sen kendini çok kastın birde oturur pozisyonunda aşılama yapıldı herhalde tek problem aşılama sırasında kanama olsun geçer gider inşallah hayirlisiyla bebislerimiz olurda emeklerimiz boşa gitmezDeyim yerindeyse birikmişti yerde kan dr içerdeyken sargı beziyle tampon yaptı şunu iki dk bekletelim kan dursun dedi ama bu kadar olduğunu tahmin etmedim şu an leke leke gelmeye başladı çok şükür normal geçer dedi ilk aşılamada eminin leke bile yoktu katater i biliyorum enjektör gördüm masada belki steril etmek içindi bilmiyorum ama sanki ben dr un bir iğne yapılan rahat ol dediğini duydum hemşire yanlış anlamışsın dedi her neyse sonra bol baticonla o bölgeyi yıkadı gibi dr birde hemşire baticonda döküldü örtüye korkma dedi ama aklım almadı valla Allah korusun hepimizi inş sonu güzel olur amin
O bende olmuştu yumurtalıklar fazla büyüdüğü için ilaçlardan dolayıKızlar benim kasiklarimda basınç var sanki bi garip oturup kalkarken resmen yumurtaliklarimi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?