Hiçbirşey hissetmiyorsun. Anlamıyorsun bile. Bir iki dakika içinde bitmiş oluyor:)bende yarın gece çatlatma iğnesi vurulacağım pazartesi aşılama insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. benim merak ettiğim aşılamada çok ağrı hissettiniz mi
tesekkürler insallah hepimiz guzel sonuçlar alırızHiçbirşey hissetmiyorsun. Anlamıyorsun bile. Bir iki dakika içinde bitmiş oluyor:)
Olmazmi korkma canim üZülmeMrb.kizlar catlatma ignemi oldum simdi kendim yaptim videoda bakarak kadin bir damla disari akitip oyle yapmisti igneyi Ben biraz fazla kacirdim etkisi olur dimi yinede cok az kacti ama tedirgin oldum iste off
bence birsey olmaz merak etme bende bu gece birde vuracağımMrb.kizlar catlatma ignemi oldum simdi kendim yaptim videoda bakarak kadin bir damla disari akitip oyle yapmisti igneyi Ben biraz fazla kacirdim etkisi olur dimi yinede cok az kacti ama tedirgin oldum iste off
Insallah canim yaa esim isteydi yapmam gereken saatte .mecbur kendim yaptim artik Sen nasil yapicaksinbence birsey olmaz merak etme bende bu gece birde vuracağım
Insallah olmaz canim yaa hic yapmasaydim keske neyse hayirlisi artik napalimOlmazmi korkma canim üZülme
Benim ilk üç gün yoğun kasık ağrısı birazda bel Ağrı'sı oldu bugün dördüncü gün ağrı geçti şişkinlik var yineKizlar sizin de asilamadan sonra kasiklarinizda agri oldu mu? Benim dunden beri cok agrim var. Korkuyorum bi sorun çıkacak diye
Benim ilk üç gün yoğun kasık ağrısı birazda bel Ağrı'sı oldu bugün dördüncü gün ağrı geçti şişkinlik var yine
Amin inş ben hamile olmayı geçtim ikiz üçüze odaklandım :) sanki çok olduda hayaller işte
Benimde oldu hala 5.gun belim agriyoBenim ilk üç gün yoğun kasık ağrısı birazda bel Ağrı'sı oldu bugün dördüncü gün ağrı geçti şişkinlik var yine
bende dün gece kendim yaptım kolay birseymiş zaten sorun olmadı.iğnelerden dolayı uzman olmusumInsallah canim yaa esim isteydi yapmam gereken saatte .mecbur kendim yaptim artik Sen nasil yapicaksin
Amin insallah bebeklerimiz olurAmin inş ben hamile olmayı geçtim ikiz üçüze odaklandım :) sanki çok olduda hayaller işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?