Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende yarın gece çatlatma iğnesi vurulacağım pazartesi aşılama insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. benim merak ettiğim aşılamada çok ağrı hissettiniz mi
Hiçbirşey hissetmiyorsun. Anlamıyorsun bile. Bir iki dakika içinde bitmiş oluyor:)

Merhaba arkadaşlar. Ben de dun ilk asilamami oldum. 13 mayısta kan testi yaptırabilirmişim. Ben şimdiden heyecan içindeyim. Beklemek çok zor gercekten. Hayirlisi olsun hepimiz icin. İnsallah hepimizin yuzu guler bu ay

Mrb.kizlar catlatma ignemi oldum simdi kendim yaptim videoda bakarak kadin bir damla disari akitip oyle yapmisti igneyi Ben biraz fazla kacirdim etkisi olur dimi yinede cok az kacti ama tedirgin oldum iste off

Kizlar sizin de asilamadan sonra kasiklarinizda agri oldu mu? Benim dunden beri cok agrim var. Korkuyorum bi sorun çıkacak diye

Mrb.kizlar catlatma ignemi oldum simdi kendim yaptim videoda bakarak kadin bir damla disari akitip oyle yapmisti igneyi Ben biraz fazla kacirdim etkisi olur dimi yinede cok az kacti ama tedirgin oldum iste off
bence birsey olmaz merak etme bende bu gece birde vuracağım

Kizlar sizin de asilamadan sonra kasiklarinizda agri oldu mu? Benim dunden beri cok agrim var. Korkuyorum bi sorun çıkacak diye
Benim ilk üç gün yoğun kasık ağrısı birazda bel Ağrı'sı oldu bugün dördüncü gün ağrı geçti şişkinlik var yine

Benim ilk üç gün yoğun kasık ağrısı birazda bel Ağrı'sı oldu bugün dördüncü gün ağrı geçti şişkinlik var yine

Ayni benim de biraz azaldi agrim bugun. Siskinlik var hala. Bir de devamli uykum var normalde gun icinde uyumam dun yataktan cikmak istemedim. İnsallah guzel sonuclar aliriz

Amin inş ben hamile olmayı geçtim ikiz üçüze odaklandım :) sanki çok olduda hayaller işte

Benim de aklimda hep ikiz vardi:) asilamada ikiz üçüz ihtimali artiyormus. Olsun da...bi de saglikli olsun...bi de ikiz olsun :) istemekten birsey cikmaz. Allah gonlune gore versin insallah.

cevremdekiler banada hep ikiz olcak sizin diyo ama bende hic oyle bi his yok ,olsa hayir demem yani bende :) ikiz halam var benim .sulalede olunca olma ihtimali varmis ama nasib aman saglikli olsunda 1 tane olsun rabbim hayirlisini nasib etsin hepimize

Kızlar bugün dördüncü gün ben çok çok sık acıkıyorum bu bir belirti olamaz değil mi dün başladı yemekten bir saat sonra yine midem kazınıyor çatlatma iğnesinin beşinci günü sonrasında ilaç kıllanmadım bu Sabah progesteron iğneye başladım birde dün göğüs hassasiyeti başladı kendimi dinleme seansları başladı :) kasıklardada sürekli ağrı geçti arada saniyelik gerginlik oluyor ama iğnenin dozu yüksekti fazla uyarıldı bence ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…