bende zorlanmadim ilk kez oldugu icin korkuyodum ama kolaymis .yarinida atlatsak bi hayirlisiyla cok heyecan var bende :)bende dün gece kendim yaptım kolay birseymiş zaten sorun olmadı.iğnelerden dolayı uzman olmusum
Günaydın kızlar yine ben geldim bugün beşinci gün afedersiniz sabah lavaboya gittim bir anda sağ sol kasık ve rahim bölgesinde aniden bir kasılma ve beni kıvrandırıp ağlatan bir sancı oldu 15 dk sürdü ve geçti sizce bu enfeksiyon belirtisi olabilir mi yada ohss geçmeseydi dr a gidecektim çok şükür geçti aramakta istemedim zırt pırt arıyorum Ada'mı bıkmış olabilir tecrübesi olan var mı bu konuda
İnş canım progesteron iğneye dün başladım sabah ve akşam kullanıyorum şuan iyiyim Allahım yardım etsin hepimize ya eşim çok hevesli negatif olursa Nasıl söylerim stresi sardı beni onun için üzülüyorum belki bir başkasıyla evli olsa şimdi beş yaşında çocuğu olurdu tabii ki Allah'ın takdiri ama kendimi suçluyorum sanırımGunaydin... Benim de ara ara kramplarim oluyor. Progesteron kullaniyor musun? O rahimde hareketlenmeye sebep olabiliyormus. Ama yine de doktoruna sormanda fayda var. Hic de cekinme herkesin durumu farkli ilerliyor. Herzaman yasadigimiz durumlar degil. İnsallah bebeğin geliyordur onun yerlesmeleridir.
Hayirli olsun. İnsallah guzel sonuclar alirsin.bende şimdi aşılamadan geldim çok rahat geçti çok şükür şimdi bekleme zamanı
Kendini suçlama hiç cnm. Herseyin zamani var. Biz zaten olmasi için caba sarfediyoruz. Sorunun kimde oldugu degil onemli olan. Beraber cozersek basarili olabiliriz. Sonucta yalniz bebek yapilmiyor:) Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.İnş canım progesteron iğneye dün başladım sabah ve akşam kullanıyorum şuan iyiyim Allahım yardım etsin hepimize ya eşim çok hevesli negatif olursa Nasıl söylerim stresi sardı beni onun için üzülüyorum belki bir başkasıyla evli olsa şimdi beş yaşında çocuğu olurdu tabii ki Allah'ın takdiri ama kendimi suçluyorum sanırım
gecmis olsun canim bugunude atlattik cok sukur :) bosuna stres yapmisim sadece adet sancisi gibi agrim oldu gecti oda artik birde kanamam oldu biraz sendede oldumu kanama?bende şimdi aşılamadan geldim çok rahat geçti çok şükür şimdi bekleme zamanı
geçmiş olsun atlattık çok şükür benimde saat 1 de oldu. hiç ağrım olmadı hatta bitti mi diye sordum yeni başlıyor zannettm kanamam yok şuan adet ağrısı gibi bir sancım da yok sasırdım kişiden kişiye değişiyor sanırım dr 15 gun bekle dedi sonra kanda baktıracağım ikimizinde aynı zamanda belli olacak hadi hayırlısı ınsallah guzel sonuçlar alırız.gecmis olsun canim bugunude atlattik cok sukur :) bosuna stres yapmisim sadece adet sancisi gibi agrim oldu gecti oda artik birde kanamam oldu biraz sendede oldumu kanama?
tesekkürler...Hayirli olsun. İnsallah guzel sonuclar alirsin.
ayni bizimde 15 gun sonra kan testinde belli olacak insallah hepimize nasib eder Rabbim bu ay :)geçmiş olsun atlattık çok şükür benimde saat 1 de oldu. hiç ağrım olmadı hatta bitti mi diye sordum yeni başlıyor zannettm kanamam yok şuan adet ağrısı gibi bir sancım da yok sasırdım kişiden kişiye değişiyor sanırım dr 15 gun bekle dedi sonra kanda baktıracağım ikimizinde aynı zamanda belli olacak hadi hayırlısı ınsallah guzel sonuçlar alırız.
benimde şimdi kahve rngi akıntım geldi canımayni bizimde 15 gun sonra kan testinde belli olacak insallah hepimize nasib eder Rabbim bu ay :)
kanamamda devam ediyo kahverengi bi akinti gelmis biraz once dr demisti kanaman olabilir diye normal sanirim benim gibi olan varmi arakadaslar asilamadan ssonra
Evet aşılamada kanamam oldu sonrasında bir iki gün kahverengi akıntı oldu ve bittiayni bizimde 15 gun sonra kan testinde belli olacak insallah hepimize nasib eder Rabbim bu ay :)
kanamamda devam ediyo kahverengi bi akinti gelmis biraz once dr demisti kanaman olabilir diye normal sanirim benim gibi olan varmi arakadaslar asilamadan ssonra
Evet aşılamada kanamam oldu sonrasında bir iki gün kahverengi akıntı oldu ve bitti
normal ozaman demekki sagolun kizlar yaa icim rahatladi simdibenimde şimdi kahve rngi akıntım geldi canım
amin canim insallah ..sizde benim dualarimdasiniz hep .Selam arkadaşlar. Nasil gidiyor ne durumdasiniz? Asilamadan sonra ilk uc gun kasik ve bel agrim oldu. Simdi agri cok az. Bugun 4.gunum.Ancak progesteron jelin yan etkisi olan depresyon ve siniri cok agir yasiyorum benstresle de birlesince karmakarışık oldum. Kandil gunu hepimiz icin dua ettim. Allah sabrimizi versin insallah en guzel haberlerle sonuclanir asilamalarimiz.
aminn caım inşalllah benimde bugun ikinci günüm yoğun bir gaz var ama ağrım falan yok sık idrara çıkıyorum birde bakalım ınşallah hepimiz pozitifi görürüzSelam arkadaşlar. Nasil gidiyor ne durumdasiniz? Asilamadan sonra ilk uc gun kasik ve bel agrim oldu. Simdi agri cok az. Bugun 4.gunum.Ancak progesteron jelin yan etkisi olan depresyon ve siniri cok agir yasiyorum benstresle de birlesince karmakarışık oldum. Kandil gunu hepimiz icin dua ettim. Allah sabrimizi versin insallah en guzel haberlerle sonuclanir asilamalarimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?