Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar, ben de dün ilk aşılamamı oldum, hayırlısını beklemeye başlıyoruz. Allah ne kararladıysa o olacak, stres yapmayın lütfen. Progestan ve estrofem hazneye verdi onları kullanıyorum. Bugünlerde aşılama olan var mı, Allah herkesin yardımcısı olsun.

Hayırlı olsun bende dün aşılama yaptırdım ben şu anda bir ilaç kullanmıyorum yalnız bugün görüştüm pazar günü progynex iğne verdi sabah akşam altı gün kullan dedi cumaya kadar cumartesi yada pazartesi test yaparız dedi benim doktorum ilginç aşılamayıda erken yaptı 13. Saat testide erken istiyor 9. Gün ilginç yani onun dışında hiç ilaç vermedi ben kendim ona söylemeden folik asit alıyorum esteofem i daha önceki aşılamada kullanmıştım şimdide kullanayım dedim hayır dedi gerek yok hayırlısı

9. gün testte nasıl çıkacak? Bana iğne vermemişti, progesteron jel kullanmıştım ve vücuttan atımı baya bi rezaletti. İğneyi tam olarak ne için vermişti sana?

Slm kızlar bende dr. dan geldim şimdi ,
iğne ve estrofem verdi.
iğne yarın akşam yapılacak pazartesi de aşılama hayırlısıyla
Yanlız iğneyi kendim yapmak zorundayım eşim işte olacak o saatte hiç bilmiyorum da nasıl yapıldığını siz kendiniz mi yapmıştınız iğnelerinizi ?

Birde yumurta 1tane oluşmuş 19 mmdi pazartesiye 20mm geçer dedi dr normal mi acaba 1 tane olması sizin nasıldı acaba bu yüzden mi tutunmuyodu diyorum

Ben hiç kendim vurmadım, vuranları da buradan tebrik ediyorum :) eğer kendin yapacaksan internette videosu var. Onu izlemeni tavsiye ederim.

Ben hiç kendim vurmadım, vuranları da buradan tebrik ediyorum :) eğer kendin yapacaksan internette videosu var. Onu izlemeni tavsiye ederim.
Bende zorlanıcam baya ama mecbur kendim yapmak zorundayım
bi bakayım en iyisi video ya :)

Birde yumurta 1tane oluşmuş 19 mmdi pazartesiye 20mm geçer dedi dr normal mi acaba 1 tane olması sizin nasıldı acaba bu yüzden mi tutunmuyodu diyorum
Aşılamada hedef 1 ya da 2 yumurtanın geliştirilmesidir. Aksi takdirde çoğul gebelik olabiliyor endişesi hasıl. Benim ilkinde 2 yumurta vardı büyüklükleri vs iyiydi ama olmadı. Orada tanıştığım bir kızın 5 yumurtası vardı ve genel durumu gayet iyiydi ama onun da olmadı. Tek yumurtası olup hamile kalan çok. Yumurtanın sayısıyla ilgisi yok yani, kısmet :)

Merhabalar,ben hastane aciline gitmistim igne icin,ozel hastane 5tl aldilar,ama cogu kisi kendisi yapiyor,ayrintisini bilmiyorum

Aynen canım herşey Rabbimin elinde o ol dedikten sonra önüne ne geçebilir ki bu mübarek günde ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah sağolasın canım bilgilendirdiğin için içimi rahattlattın

Aynen canım herşey Rabbimin elinde o ol dedikten sonra önüne ne geçebilir ki bu mübarek günde ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah sağolasın canım bilgilendirdiğin için içimi rahattlattın
benim 1 inci aşılamamda 7 yumurta olmuştu doktor biri tutmazsa biri tutar adet olmazsın sen dedi sonuç ne negatif hiiiiç takılma bize lazım olan bir tane

benim 1 inci aşılamamda 7 yumurta olmuştu doktor biri tutmazsa biri tutar adet olmazsın sen dedi sonuç ne negatif hiiiiç takılma bize lazım olan bir tane
aynen canım inşallah bu ay tutar hepimizin de güzel haberler veririz inşallah birbirize

bende yarın gece çatlatma iğnesi vurulacağım pazartesi aşılama insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. benim merak ettiğim aşılamada çok ağrı hissettiniz mi

9. gün testte nasıl çıkacak? Bana iğne vermemişti, progesteron jel kullanmıştım ve vücuttan atımı baya bi rezaletti. İğneyi tam olarak ne için vermişti sana?
Can'ım doktorum bu iğnenin jelden daha etkili olduğunu söyledi progesteron içeriyor buda jel gibi kana karıştığı için banada daha mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…