Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 4. Günüm. İkinci aşılamami yaptırdım. İlk yaptırdığım doktor yapmadı başka doktora gittim. doktor başımı aşağı kalça yukarı gelecek şekilde ayarladi sıvıyı verirken hissettim. Sperm hız problemi var eşimde. İnşallah olmuştur. Biz sayıya felan hiç bakmadık ama doktor değerler normal dedi.

Slm kızlar allaha şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebis versin Rabbim bugün hayırlı haberleri almami nasip etti bebisim oluyor 41 mera maşahla supan allah Rabbim kucagimada nasip etsin sağlıklı sehatli hayırlı evlat

Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin ilk aşılamami sorun neydi ?

Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin ilk aşılamami sorun neydi ?
Amin amin canım 2 aşılama yumurta büyümüyordu 18 oldu çatlatmak iğnesi vurdum cerah paşada yaptırdım oldu isteyen herkese nasip olsun bebisler

Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnsallah.

Hayirli olsun. İnsallah bu ay tutar ve guzel haberler alirsin.

Günaydın kızlar 2 günüm kaldı gün azalakdikca heyecan bastı bana kendime bir uğraş bulmam lazım
Az kalmış biraz daha dayan canim :) benim daha 8 günüm var ama ben de heyecandan duramiyorum yerimde hic. Bugunler de gecicek,guzel sonuclar alalim unutucaz bunlari:)

Su62 hayırlı olsun. Çok sevindim adına. Bundan sonraki süreçte Rabbim kolaylık versin sana inşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileklerimle

Selam kızlar ben de geçtiğimiz pazartesi aşılama yaptirdim karnım davul gibi oldu ,kabız oldum sağ yumurtaligima kramp giriyor sık sık, neredeyse tüm rahmimi hissediyorum tahriş olmuş gibi.
Üstelik o kadar korkmuştum ki aşılama esnasında panik atak krizi geçirdim hala kendimde değilim , zaman geçse tutmuş olsa bari de bi daha gerek kalmasa

hayirli olsun canim saglikla alirsin insallah kucagina
belirtilerin nelerdi acaba anlatabilirmisin bize :)

Çok şükür güzel haber geldi Rabbim tamamina erdirsin inşallah canım

Az kalmış biraz daha dayan canim :) benim daha 8 günüm var ama ben de heyecandan duramiyorum yerimde hic. Bugunler de gecicek,guzel sonuclar alalim unutucaz bunlari:)
İnşallah tatlim ben cok fazka uzerinde durmamaya çalıştım sürekli bi uğraş buldum kendime bugunde bitti sayılır cumartesi gidip kan vericem bakalım hayırlısı olsun sende kendine uğraş bul vakit gecsin

Gecmis olsun canim. Asilaman da hayirli olsun. Karin şişkinliği normal sanirim burda okudugum cogu kiside vardi. Bende de oldu. Doktorum olabilir dedi. Kramplar da olağanmış. Kabizlik konusunda eger progesteron kullaniyorsan o yapiyormus. Doktorum onceden uyarmisti beni. Dogal bir ilac verdi bunun icin. Bekunis adi. Tabi doktora yine sormadan kullanmamak lazim. İnsallah guzel sonuclanir asilaman.

Evet progesteron kullanıyorum artık mecbur cekecez napalim

Aşılması tutanlar belirtilerini yazabilir mi benim bugün tansiyonum düştü.

hayirli olsun canim saglikla alirsin insallah kucagina
belirtilerin nelerdi acaba anlatabilirmisin bize :)
Slm kızlar belirtileri kasik ağrısı goguslerde şişme ağrı akıntı 13 gün surdu bide 4 gün boyunca turşuya dadandim bide tuvalete ti mesken ettim 2 asilamaydi Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimkinide bana bagislasin inş bide ben 14 gün boyunca yataktan cikmadim bide bu sefer hic umut etmedim olmaz olmaz diyordum oldu kafanın rahat ve bos olması lazim inş sizlerinde hayırlı haberlerini alirim

Belirtiler ne zaman başladı benim göğüsler sis gibi ama ağrı felan yok akıntı da yok yarın 5. Günüm. Bide bu göğüs ağrısı nasıl bişey :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…