Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun 5.gunum kizlar adet olacak gibi agrim var bacaklarima vuruyo agri geceden beri gecmedi
geceyi hastanede gecirdim refakatci olarak uzanamadim hic bisey olmaz insallah

Bugun 7. Gunum. Dünden beri midem kötü bulanti ve yanma var. Onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum. Bir hafta boyunca iki defadir ruyamda ikiz bebek sahibi oldugumu goruyorum. Hayirdir insallah :)
hayir olsun insallah:) klomen kullanmismiydin canim ozman olma ihtimali yuksek bende bekliyorum oyle bi supriz :))
Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasib etsin hepimize

bugun 5.gunum kizlar adet olacak gibi agrim var bacaklarima vuruyo agri geceden beri gecmedi
Benimki eğer tutarsa hamileliğin stresle ve yorgunluk bir alakası yok çünkü ne yattım nede dinlendım üzerine yasamadaigim stres kalmadı hayırlısıni dile nasipte varsa istediğin kadar olumsuzluk yasa Rabbim verir dua için teşekkür ederim dualarda buluşalım inşallah

Klomen kullanınca çoğul gebelik olabiliyor mu inşallah ya ne güzel olur kaybettiğimiz zamanlar uçar gider ben devlet hastanesinde yaptırdım aşılama yi Dr 1 tane 17 mm görünce diğerlerini ölcmedi

hayir olsun insallah:) klomen kullanmismiydin canim ozman olma ihtimali yuksek bende bekliyorum oyle bi supriz :))
Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasib etsin hepimize
Klomen kullandim canim. Dedigin gibi insallah hayirla ve saglikla gelsinler. Tum isteyenlere nasip olsun

Kizlar merhaba konuyla alakasi yok da bilgi sahibi arkadaslardan fikir istiyorum. Ben klomen kullanmistim bugun muayene oldum dr bana catlatma ignesi verdi ama ne zaman vurulmam gerektigini soylemedi+igneyi de bulamiyorum sizce ne zaman vurulmam lazim? Yumurtalarimin boyutunu da bilmiyorum birisi normal boyutlardan buyukmus digeri de catlamaya yakin denildi.

Merak etme canim olucagi varsa neler oluyor. Ben de hic dinlenmedim. İlk gunu yatmadim bile. Agir kaldirmadim sadece. Agri iki gun oncesine kadar bende de cok belirgindi. Simdi 7. Gunum cok cok arada oluyor. İnsallah bu ay guzel haberler vericez birbirimize :)

amin insallah canim hersey bir araya geldi bendede stres sinir hat safada vardir bi hayir diyelim insallah meleklerimiz gelirde unuttururlar bize herseyi

Klomen kullanınca çoğul gebelik olabiliyor mu inşallah ya ne güzel olur kaybettiğimiz zamanlar uçar gider ben devlet hastanesinde yaptırdım aşılama yi Dr 1 tane 17 mm görünce diğerlerini ölcmedi
benimde igneden 1gun once bi tane yumurtam vardi 19mm di 10gunde klomen kullandim.asilama oncesi bakmadi ama belki diger yumurtamda olmustur igneyle hayirlisi :)

Merhaba canim. Doktorunun zamanini soylemesi lazimdi aslinda cunku herkesin yumurta durumu farkli gelisim gosteriyor. Arayip bilgi alabilme sansin varsa en iyi cevabi doktorun vericektir canim.

insallah canim yaa
dedigin gibi Rabbim ol dedikten sonra onune ne gecebilirki

Merhaba canim. Doktorunun zamanini soylemesi lazimdi aslinda cunku herkesin yumurta durumu farkli gelisim gosteriyor. Arayip bilgi alabilme sansin varsa en iyi cevabi doktorun vericektir canim.
Ya devlet hastanesine gittigim icin dr.a ulasamiyorum suan malesef igne icin gec kalmayayim diye yarin igneyi alip vurulsam mi acaba diyorum

canim doktorunu ara sor mutlaka neden anlatmadiki yumurtanin gelisimine gore karar veriyor kacta olacagina

canim doktorunu ara sor mutlaka neden anlatmadiki yumurtanin gelisimine gore karar veriyor kacta olacagina
Ya dr soylememe konusunda nasil boyle hareket etti bilmiyorum. Hadi o unuttu yaninda iki tane asistan vardi onlar niye hatirlatmadi diyorum...Ben de ilk defa kullanmis olcam hic sormak da aklima gelmedi o an. Sonradan aklima geldi eczaci soyler diye dusundum. Gerci simdi de igneyi bulamiyorum hic bi eczanede yok

bence sabah ozele git baska dr baksin o soyler kacta olacagini birdaha gitme o doktora bazilari boyle umursamaz olabiliyor iste
igneye cevrendekilerede bakktirsan yakinlarindaki eczaneye ooyle bulunur belki canim

Eczanelerde olmayabiliyor rica edersen depolardan istiyorlar yarım saate geliyor

Cok tesekkur ederim kizlar. Dr.un kendisi de bu igneyi bulamayabilecegimi soyledi belki de bu yuzden ne zaman vurulmam gerektigni soylemedi. Yakinimdaki ve uzagimdaki eczaneleri aradim sordum ama olmadigini soylediler ne sacma bi durum ya.. Bu gidisle vurulamicam gibi goruluyor. Muayeneye gidince soylicem artik napiyim..

Benim bu ikinci aşılamam Sperm hız problemi vardı. Sizler de sorun neydi ? Bide ilinde çok ağrım vardı bundan hiç ağrı sızı yok kasiklarda felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…