Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba Can'ım. Yumurta takıbı yapılacak aynı Zaman'da yumurta geliştirici iğneler vericek .özeldeysen Ikı gunde bir kontrole çağıracak seni yumurtan istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapıcak sana 36 saat sonrada aşılama

Bende martta oldum kızlar şuan hamileyim 8 nisan kesee gormeye gidicem hepinize bol şans inş sizinde tutar ilk aşılamamdı
Hayırlı olsun canım...inşallah darısı başımıza olsun...aşılamanın detaylarını anlatırmısın canım ?

Hayırlı olsun canım...inşallah darısı başımıza olsun...aşılamanın detaylarını anlatırmısın canım ?
İlk önce adetini 2. Yada 3. Günü dr gidiyorsun hormon testleri bakılıyor sonra da yumurta geliştirici iğne yada ilaç veriliyor yumurtalarının gelişimine göre de çatlama iğnesi yapılıyor çatlama iğnesi sontaşı ilk 36 saat içinde aşılama yapılıyor 5 dk süren bir islem sonrası da yarım saat dinleniyirsun sonra normal hayatına devam ediyorsun

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için şimdiden heyecan bastı beni :)

İnş Canım adetin ikinci günü yumurta geliştirici femara hap başlandı 5 gün kullandım aynı zamanda 3.günü gonalf iğne gobekden yedi gün 37.5 ünite kullandım daha sonra bi gün ara verilip çatlama iğnesi 36 saat sonrada Aşılama yapıldı daha sonra bir hafta gün aşırı iliski dediler folbiol ve pragestan fitil verdiler hala kullanıyorum onları onlar günlük yaşamına devam et dediler ama ben bir hafta yattim darısı hepinizin başına ins

İnşallah canım senin tedavim nasıl devam etti iğne mi ilaç mi kullandi
canim ben iki defa serophene ve fostimon kullandim yumurta takibi yaptirdim ilkinde gebelik oldu gecen sene martta ama dis gebelikle sonuclandi ikincisinde adet oldum olmadi... sonra dr mu degistirdim asilama yaptirmak istedigimi söyledim ilacla tekrar deneyelim dedi istemedim 3.5 yillik evliyim pco var bende esimde sorun yok.. asilamadada sadece puregon igne kullandim pco oldugu icin cok fazla yumurta vardi dr cok kontrollü ilerledi o yüzden.. ilk basta 50 unite yaptim 5 gün sonasinda 4 günde 75 unite yapti,, iki yumurta gelisti birisi 20 birisi 19,5 mlm... ayin 4ünü 5ine baglayan gece 00:30 da ovitrelle yaptim her iki koldan iki tane yani.. ayin 6sind carsamba günü de 11:30 da aasilama oldu... bekliyorum artik canim... baya uzun oldu kusura bakma

İnşallah canım senin tedavim nasıl devam etti iğne mi ilaç mi kullandi
bide adetle birlikte inofolik ve glifor kullnadim ben asilamadan sonra kestim onlari.. d vitamini kullaniyorum su an cok düsük cünkü

bide adetle birlikte inofolik ve glifor kullnadim ben asilamadan sonra kestim onlari.. d vitamini kullaniyorum su an cok düsük cünkü
Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim bu benim 3. Aşılamam ilk defa igneyle demiyoruz bugün dr gideceğim bakalım yumurtalar ne durumda

Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim bu benim 3. Aşılamam ilk defa igneyle demiyoruz bugün dr gideceğim bakalım yumurtalar ne durumda
insallah gönlünce olur hersey canim Allah hayirlisini versin bizede tattirsin insallah bu duyguyu

Bugün dr gittim 2 yumurta var biri 13mm diğeri 16 mm pazar tekrar gideceğim

İkinci aşılamamın ikinci günü vakit geçmiyor tutacağını sanmıyorum ama bi hevesle bekliyorum

İkinci aşılamamın ikinci günü vakit geçmiyor tutacağını sanmıyorum ama bi hevesle bekliyorum
Bende senin gibiyim 3. İçin hazırlık yapıyorum ama umudum yok siz ilaç mi iğne mi tedavisi görüyorsunuz

Bende senin gibiyim 3. İçin hazırlık yapıyorum ama umudum yok siz ilaç mi iğne mi tedavisi görüyorsunuz
Gonalf f ile denedim iki aşılamamı da ben troid haşimato hastasıyım buda tutmazsa tüp bebek raporu alıp özelde denemek istiyorum sizin sorun neydi

Gonalf f ile denedim iki aşılamamı da ben troid haşimato hastasıyım buda tutmazsa tüp bebek raporu alıp özelde denemek istiyorum sizin sorun neydi
Ben de iki kere hamile kaldım birinde kalp atışı olması ikincisi fiş gebelik oldu eşimde sayı ve hareket az o kadar ama ona rağmen olur dedi drlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…