Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım burada gonal f yok anca pazartesi gelir oda öğlene falan ovitrelle bile bir eczanede bulduk
kücük bi yerde mi yasiyorsun insallah yaptigin ignelerin etkisiyle yarin yumurtan biraz daha gelismis olur

kücük bi yerde mi yasiyorsun insallah yaptigin ignelerin etkisiyle yarin yumurtan biraz daha gelismis olur
Yarın gitmeyi düşünmüyorum işin açıkçası aşılamayı da özel hastanede yapıyor üniversite hastanesi dururken hersey maddiyat olmuş benimle aynı apartmanda onun öğrencisi bi dr oturuyor o aradı simdi gonal f bulamıyorsa şunları bulsun demiş

canim sen bilirsin tabii ama bilmiyorum o kadar emek verdin en azindan asilama degilde catlatma ignesini yapip öyle denesen o kadar ilaci bosa almamis olursun vücuduna

canim sen bilirsin tabii ama bilmiyorum o kadar emek verdin en azindan asilama degilde catlatma ignesini yapip öyle denesen o kadar ilaci bosa almamis olursun vücuduna
Çatlama iğnesi yaptıracağım canım zaten sadece aşılama yaptirmayacagim büyük ihtimalle

Kozlar gonal f ovitral gibi iğneler eczanelerde bulunmaz depolardan isteyip. Getirirler. Yada kadın dogum hastanelerinin yanındaki eczanelere bakmalısınız

Kozlar gonal f ovitral gibi iğneler eczanelerde bulunmaz depolardan isteyip. Getirirler. Yada kadın dogum hastanelerinin yanındaki eczanelere bakmalısınız
Baktım canım yokmuş depolarda pazar olduğu için kapsliydu

Bende 4 senedir hasretle bekliom herşey normal bizdede bugün hsg çektireli 11 gün oldu dr aşılamaya kadar geldin sen demiştin hatta adetime 2 hafta var eger adet olursam bu ay başlıcaz aşılamaya çok umutluyum ben umarım aşılamayada gerek kalmaz ama 4 seneden sonra bi hsg çektirmekle hamile kalacağımı düşünmüyorum ama herşeyin hayırlısı Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın

Bende carsamba gunu 8.30 da asilama olacam kizlar dua edin ilk ins tutar.dr bana bide estrofem diye bi ilac verdi 12 gun kullan sonra alma dedi sixden kullanan varmi

Bende carsamba gunu 8.30 da asilama olacam kizlar dua edin ilk ins tutar.dr bana bide estrofem diye bi ilac verdi 12 gun kullan sonra alma dedi sixden kullanan varmi
inşallah tutar canım bende geçen çarşamba oldum hayırlısı olsun
İnşallah tutar canım yumurtalar ne durumdaydı kaç tane vardı
sen gittin mi canım kontrole

Yok canım zor değil zaten bir yumurta istiyorlar inşallah olur

Amin ins carsamba sabah hayirlisiyla olacak asilama.bide bu catlama ignesi icin soguk yerde muhafaza edin dedi eczaci hatta eve giderken soguk su koy yanina dedi koydum ama anca bi saatte geldim eve bide biraz hava sicakti bisey olmamistir ins

Amin ins carsamba sabah hayirlisiyla olacak asilama.bide bu catlama ignesi icin soguk yerde muhafaza edin dedi eczaci hatta eve giderken soguk su koy yanina dedi koydum ama anca bi saatte geldim eve bide biraz hava sicakti bisey olmamistir ins
Olmaz o kadardan canım birsey kafana takma

inşallah hep birlikte hayırlı haber veririz

hadi hayırlısı o zaman moral bozmak yok inşallah herşey güzel gidecek
İnşallah canım herkesin gönlüne göre verir inşallah biz bugün çalışmalarà başladık bakalım ne olacak

İnşallah canım herkesin gönlüne göre verir inşallah biz bugün çalışmalarà başladık bakalım ne olacak
hayırlısı olsun canım inşallah zamanı var işte biz ne kadar acele etsekte inşallah o zaman bu zamndır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…