pazar gününe kadar gereken olgunluga erisir insalalh yumoslar.. benim de iki taneydi drum ne kadar cok yumurta olursa kalite o kadar azalir tutma sansi düser diye söyledi hedefinde de en fazla 3 yumurta gelistirmek vardiBugün dr gittim 2 yumurta var biri 13mm diğeri 16 mm pazar tekrar gideceğim
Benim dr um bir yumurta yeterli çok olması iyi değil dedipazar gününe kadar gereken olgunluga erisir insalalh yumoslar.. benim de iki taneydi drum ne kadar cok yumurta olursa kalite o kadar azalir tutma sansi düser diye söyledi hedefinde de en fazla 3 yumurta gelistirmek vardi
Hayırlı olsun canım kaç yumurta vardı ve çatlama iğnesi sonrası ne zaman aşılama yapilduKızlar bugun aşılamam oldu
Sağol Can'ım benim. 2 yumurta . Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapıldıHayırlı olsun canım kaç yumurta vardı ve çatlama iğnesi sonrası ne zaman aşılama yapildu
hayirli olsun insallah hayirli haberler alirizKızlar bugun aşılamam oldu
evet canim benim ilacla denediklerimde 5-6 yumurtam vardi dr da hic uyarmadi ondada dis gebelik olustu...Benim dr um bir yumurta yeterli çok olması iyi değil dedi
Aynen benim dr da 2 yumurtadan ya biri iç biri dış gebelik olursa dedi ve ben ayrıca duş gebelik geçirdim daha yeni ocaktahayirli olsun insallah hayirli haberler aliriz
evet canim benim ilacla denediklerimde 5-6 yumurtam vardi dr da hic uyarmadi ondada dis gebelik olustu...
insallah Allah bi daha yasatmaz kimseye cok zor günlerdi..Aynen benim dr da 2 yumurtadan ya biri iç biri dış gebelik olursa dedi ve ben ayrıca duş gebelik geçirdim daha yeni ocakta
Aynen canım senin dış gebelik ne zamandıinsallah Allah bi daha yasatmaz kimseye cok zor günlerdi..
ben gecen yil martta ögrendim gebe oldugumu kesinlesmesi nisani buldu 13 nisanda da kürtaj oldum ve metotrexate yapildi canim bi yil oldu gecen yil bu günlerde hastanede yatiyordum her gün beta bakiliyorduAynen canım senin dış gebelik ne zamandı
Çok geçmiş olsun canımben gecen yil martta ögrendim gebe oldugumu kesinlesmesi nisani buldu 13 nisanda da kürtaj oldum ve metotrexate yapildi canim bi yil oldu gecen yil bu günlerde hastanede yatiyordum her gün beta bakiliyordu
sagol canim bi daha yasamayiz insallahÇok geçmiş olsun canım
İnşallah canımsagol canim bi daha yasamayiz insallah
sen özel hastaneye mi gidiyorsun canim o nasil oluyor neden kendisi yokmus... ilac kullanmaya hala devam ediyor msunBugün dr gittim kendisi yokmus cuma 16mm olan yumurtalar bugün büyümemis aynı kalmış asilamadan vazgwcecgum sanırım dr 1.5 saat bekledim gelmedi birde asistanına baktırdı yarın yine gelin diyor sabah 9 à kadar gelmezşek kendisi yine yok tabi ki birde serbest sıvı var dedi
Hayır Ünv hastanesine gittim yrd doç diye kadın hem bizi pazar sabah 9 da çağırdı hem de 1.5 saat bekletti hemde kendi gelmedi ko hastanede nöbetçi kendisi birde asistan baktırdı asistan dedi ki serbest may var dedi o ne demekse dr à da dedi onu sanırım iyi birşey değil neyse yarın tekrar gelsinler demiş gonal f 50 bir doz daha virüsün demiş hem bende ilaç yok hemde bugün pazar nerden bulayım bende vazgeçtim oysaki ovitrelle bile almistimsen özel hastaneye mi gidiyorsun canim o nasil oluyor neden kendisi yokmus... ilac kullanmaya hala devam ediyor msun
üzüldüm canim ters gitmis olaylar.. insallah yarin sabaha kendisini görürsünde seni daha iyi aydinlatir.. nöbetci eczanede falan bulman mümkün olmaz mi ki gonalf o kadar emek verdin sonucta bilemedim..Hayır Ünv hastanesine gittim yrd doç diye kadın hem bizi pazar sabah 9 da çağırdı hem de 1.5 saat bekletti hemde kendi gelmedi ko hastanede nöbetçi kendisi birde asistan baktırdı asistan dedi ki serbest may var dedi o ne demekse dr à da dedi onu sanırım iyi birşey değil neyse yarın tekrar gelsinler demiş gonal f 50 bir doz daha virüsün demiş hem bende ilaç yok hemde bugün pazar nerden bulayım bende vazgeçtim oysaki ovitrelle bile almistim
Ya çok kızdım biz ne umutlarla gidiyoruz sonra ne oluyor bir ay boşuna gidiyor bu sekilde malesef madem biz orada olduğumuzu biliyorsun beklesinler geliyorum de de mi 1 saat daha bekleyelim bari sen gör bizi bu bende bilemedim kendiliğinden deneyeceğim bir deüzüldüm canim ters gitmis olaylar.. insallah yarin sabaha kendisini görürsünde seni daha iyi aydinlatir.. nöbetci eczanede falan bulman mümkün olmaz mi ki gonalf o kadar emek verdin sonucta bilemedim..
Canım burada gonal f yok anca pazartesi gelir oda öğlene falan ovitrelle bile bir eczanede bulduküzüldüm canim ters gitmis olaylar.. insallah yarin sabaha kendisini görürsünde seni daha iyi aydinlatir.. nöbetci eczanede falan bulman mümkün olmaz mi ki gonalf o kadar emek verdin sonucta bilemedim..
evet gercekten o konuda haklisin sana iki saat dese bile beklersin yada öglen gelin desin gercekten kizilmayacak gibi degil.. yarin gitmeyecek misin simdi o zamanYa çok kızdım biz ne umutlarla gidiyoruz sonra ne oluyor bir ay boşuna gidiyor bu sekilde malesef madem biz orada olduğumuzu biliyorsun beklesinler geliyorum de de mi 1 saat daha bekleyelim bari sen gör bizi bu bende bilemedim kendiliğinden deneyeceğim bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?