insallah canim... catlatma ignesinden sonra bi hafta kadar benimde akintim cok oluyorİnşallah hepinizin belirtileri bebeğin gelişine isarettir bende çatlama iğnesi yaptım salı günü beklemedeyim benimde beyaz akıntım çok acaba nedendir ki
Cuma günü gebelik testi yaptım yanitici olduğunu biliyorum pozitif çıktı tabiki catlatma ignesinin 3. Günüydü zaten yani pozitif çıkması normaldiinsallah canim... catlatma ignesinden sonra bi hafta kadar benimde akintim cok oluyor
Siz neler yaşıyorsunuz, belirtilerinizi paylaşır mısınız?
Selam arkadaşlar ben de ayin 14de aşılama oldum şimdi progestan jel kulanıyorum beklemedeyim inşallah hepimizin tutar
Benimde göğüslerim hassas şu iki gündür. Ara ara kasık agrim var. Vajinal progesteron kullanıyorum akıntım ondan ötürü var . Aşılama altı nisan da oldu test günüm perşembe normalde ama ben yarın yapacağım bitane olmadı perşembe tekrar yaparım; )
insallah güzel haber veririm canim testi bu gün yapmadim yarin sabah yapacagim aslinda heyecan korkuyu bi arada yasiyorun´m esas test tarihim persembe erken olmaz herhalde yaringüzel haberler varmı ,
hadi inşallah
canim kacinci günün igneden sonraMrb kızlar bugün tekrar gebelik testi yaptım ikinci çizgi bayagi siliklesmis iğnenin etkisi geçti sanirim
hayirlisi olsun hakkinda canim.. ben özelde ilaclar haric 750ye yaptirdimMrb kızlar herkesin aşılaması tutarda hamiş olursunuz bu ay inşaallaahh. bende hasta olmayı bekliyorum günümde geçti aslında karın ağrısı oluyor ara ara test yapmadım çnkü hamile olmadığımı biliyorum adet olunca dr gitcem aşılama yapcaz bu ay hayırlısı olsun bakalım. aşılamasını özel hastanede yaptıran var mı acaba ücretler ortalama ne kaar fikri olan varmı?
insallah güzel haber veririm canim testi bu gün yapmadim yarin sabah yapacagim aslinda heyecan korkuyu bi arada yasiyorun´m esas test tarihim persembe erken olmaz herhalde yarin
canim kacinci günün igneden sonra
İğne olduğum günle beraber 7. Gün canim
İğne olduğum günle beraber 7. Gün caniminsallah güzel haber veririm canim testi bu gün yapmadim yarin sabah yapacagim aslinda heyecan korkuyu bi arada yasiyorun´m esas test tarihim persembe erken olmaz herhalde yarin
canim kacinci günün igneden sonra
hayirlisi olsun hakkinda canim.. ben özelde ilaclar haric 750ye yaptirdim
canim ovitrelleyi yapali 14 gün bu gün yarin 15 olacak.. asilamadan sonra bu gün 12. gün yarin 13. günİğne olduğum günle beraber 7. Gün canim
Test yapsan çıkar belki canimcanim ovitrelleyi yapali 14 gün bu gün yarin 15 olacak.. asilamadan sonra bu gün 12. gün yarin 13. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?