7. Gün hala iğne etkisi canım malasef benimde iğne gününü sayarsak 8. Gün saymazsak 7. Gün silik benimde pozitif şu an ama yalancı pozitiftır bencedemrb kızlar bugün benimde 7. günüm test yaptım hala iğnenin etkisi geçmemiş silik çizgi var.belirti olarakra gündüz bi sıkıntım yok ama akşam olunca karnım davul gibi şişiyor ilk gebeliğimdede öyleydim ama yinede
Canım güzel haberler alırsın inşallah dualarım seninleKızlar sabah kan testi yapıyorum.rabbim hayırlısını versin heyecandan yatamıyorum
Sağol Can'ım benim . Rabbim senin yolunu da açık etsin inş .attıgınız adım hayırlı olsun .Canım güzel haberler alırsın inşallah dualarım seninle
Amin canım inşallah..Sağol Can'ım benim . Rabbim senin yolunu da açık etsin inş .attıgınız adım hayırlı olsun .
Kızlar sabah kan testi yapıyorum.rabbim hayırlısını versin heyecandan yatamıyorum
Benim de benim sirtim çok agriyo, goguslerde sisti çok acıyor.sağ tarafımdan da basınç var.çok korkuyorum adet olmaktannnn.kaç gundur huzursuz ağlıyorum.ustune kuru öksürük halsizlik baş ağrısı var.ilaç serum iğne de kullanamıyorum.catladimmmm hep böyle anlarda çaresiz kalıyorum grip oldum
gözün aydın canım benim inş. yükselir değerin ve inşaallaah sağlıklı bi bebiş olur. herşey gönlünce olsuntoprak-35 Can'ım hamileyim çok şükür .ama değerim düşük cuma tekrar kan testi yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?