Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
7. Gün hala iğne etkisi canım malasef benimde iğne gününü sayarsak 8. Gün saymazsak 7. Gün silik benimde pozitif şu an ama yalancı pozitiftır bencede

Benim de benim sirtim çok agriyo, goguslerde sisti çok acıyor.sağ tarafımdan da basınç var.çok korkuyorum adet olmaktannnn.kaç gundur huzursuz ağlıyorum.ustune kuru öksürük halsizlik baş ağrısı var.ilaç serum iğne de kullanamıyorum.catladimmmm hep böyle anlarda çaresiz kalıyorum grip oldum

Mrb kızlar bende bugün dr.daydım klomen verdi pazartesi tekrar gidicem yumilere bakacak aşılama yolunda ilk adımı attık bugün bakalım:) hakkımızda hayırlısı ..

aşılamanın kaçıncı günündesin canım

bende 8. günüm bugünde test yaptım hala iğnenin etkisi geçmemiş çok silik bir çizgi var etkisi geçsede gerçek çizgileri görsek

benimde bugün adetimin 4. günü iğneye dün başladım aşılama yapılacak bu ay.geçen ay yumurta takibi yapıldı çatlatma iğneside oldum ama sonuç negetif.

Maşaallah darısı bizlere....çok sevindim. Setenay_90 belirtiler ini yazar msn.bende pazartesi test tahlil vercm

Arkadaslar merhaba bugün ultrasonà girdim iki yumurta gelişmiş 11mm ve 12mm adetimin 11. günündeyim sizce buyumusler mi pazar sabah tekrar ultrason dediler

Kızlar kimse yok mu hani güzel haberlerle gelen Setenay_90 çok sevindim canım gözün aydin benim dün catlatma ignesinin 9. Günüydü ve idrarda tamamen negatif sanırım bu ay da olmadı

Kızlar kimse yok mu hani güzel haberlerle gelen Setenay_90 çok sevindim canım gözün aydin benim dün catlatma ignesinin 9. Günüydü ve idrarda tamamen negatif sanırım bu ay da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…