o zaman 18inde gelsin testler18 iyi canım. Erken değil..adetin düzenlimi değilse yanıltıcı olabilir.doktorum erkek..önceki bayandı o hastaneden ayrılıp istanbula gitti beni bu şimdiki doktoruma yönlendirmişti...son seçenek bir erkek doktor daha var ama ona hiç gitmek istemiyorum. Bir kez muayene olmuştum ona genç erkek doktor.. Yasmin le iki ay korun ve hsg çekelim demişti ben ona birdaha gitmemiştim bana biraz ukala gelmişti.aşılama yı beklerken oda şimdiki doktorumun yanındaydı.benim doktor la kankalarinşallah bu ay yavrum gelirde o doktorun kapısına düşmem haticem...
o zaman 18inde insallah size hayirli haber verebilirim canim18 ı bence erken değil olur aşılamanin kaçıncı günü
Şimdiki doktorum olgun 50 lili yaşlarda...öbür ukala olan genç.benden bir yaş küçük....o zaman 18inde gelsin testleradetim düzenli degil ablacim ama bu tür ilaclari kullaninca zamaninda geldi hep..
insallah o zaman o dra yolun düsmeden bebis gelir ablacim... genc olmasina bakma kimin ne kadar bilgili oldugu belli olmaz
o zaman 18inde insallah size hayirli haber verebilirim canimasilamanin 13. günü olacak catlatma ignesinden sonra 15. gün olacak
insallah ona gerek kalmaz ablacim... hayirlisiyla kizina bi kardes gelir insallahŞimdiki doktorum olgun 50 lili yaşlarda...öbür ukala olan genç.benden bir yaş küçük....
Kesin çıkar sonuç inşallah pizitiftir hep beraber sevinirizo zaman 18inde gelsin testleradetim düzenli degil ablacim ama bu tür ilaclari kullaninca zamaninda geldi hep..
insallah o zaman o dra yolun düsmeden bebis gelir ablacim... genc olmasina bakma kimin ne kadar bilgili oldugu belli olmaz
o zaman 18inde insallah size hayirli haber verebilirim canimasilamanin 13. günü olacak catlatma ignesinden sonra 15. gün olacak
insalah canim isteyen herkesle beraber bizede nasip olsun o güzel haberi vermekKesin çıkar sonuç inşallah pizitiftir hep beraber seviniriz
Amin gülüm ♥ Rabbim seninde yüzünü güldürsün haticem... İlk müjdeyi sen ver inşallah ablacım...insallah ona gerek kalmaz ablacim... hayirlisiyla kizina bi kardes gelir insallah
insallah ablacimAmin gülüm ♥ Rabbim seninde yüzünü güldürsün haticem... İlk müjdeyi sen ver inşallah ablacım...
İnşallah canım kızlar durumlar ne var mı belirtibende dün ikinci aşılamamı yaptırdım beklemedeyim inşallah hepimiz hayırlı haberi alırız bu ay
hayirlisi olsun canim insallah tuarbende dün ikinci aşılamamı yaptırdım beklemedeyim inşallah hepimiz hayırlı haberi alırız bu ay
canim benim yeni yeni gögülerim acimaya basladi bu bi belirti mi acaba önceden yoktuİnşallah canım kızlar durumlar ne var mı belirti
Evet bu bir belirti bencehayirlisi olsun canim insallah tuar
canim benim yeni yeni gögülerim acimaya basladi bu bi belirti mi acaba önceden yoktu
kızlar aşılamadan sonra siz kendinize nasıl dikkat edirsiniz? ben iş felan gormuyorum.
ben dün aşılama yaptırdım bugun ve pazar günü tekrarlıyacam ve sonra beklemeye başlıyacam
sadece aşılamaya bırakma belli olmaz
belki sonra çatlayan yumurtayla hamiş kalırısn,
bende yürüyüşümü bile yavaşlattım başkada bir iş yapmıyorum zaten
inşallah canım artık test zamanına az kaldı hayırlısı bakalım neler olacakEvet bu bir belirti bence
inşallah tutar hep birlikte sevinirizarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :) bu ay 2. aşılamayı devlet hastanesinde yaptırıcam inşalla dün klomen e başladım günde 1 tane 5 gün içip 2 gün ara verip 8. gün gel dediler daha önce özlede aşılama yaptırmıştım tedavinin başında glucophage verdiler ve iştahımın kapandığını kilo verdiğimi hissettim aşılama tutmayınca dr kilo vermen gerekiyor bu ilacı kesme kullan dedi 6 aydırda glucophage kullanıyorum hiç diyet yapmadan 9 kilo verdim şuan ki dr a daha önce aşılama yaptırdığımı söylemedim ve hiçbir tahlil sonucunu da götürmedim herşeyi en baştan yaptılar kullandiğim şeker ilacından ve verdiğim 9 kilodan dolayı biraz olsun içimde bir ümit belki tutar diyorum bu arada polikistik overim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?