Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o zaman 18inde gelsin testler adetim düzenli degil ablacim ama bu tür ilaclari kullaninca zamaninda geldi hep..
insallah o zaman o dra yolun düsmeden bebis gelir ablacim... genc olmasina bakma kimin ne kadar bilgili oldugu belli olmaz
18 ı bence erken değil olur aşılamanin kaçıncı günü
o zaman 18inde insallah size hayirli haber verebilirim canim asilamanin 13. günü olacak catlatma ignesinden sonra 15. gün olacak

Şimdiki doktorum olgun 50 lili yaşlarda...öbür ukala olan genç.benden bir yaş küçük....

Kesin çıkar sonuç inşallah pizitiftir hep beraber seviniriz

bende dün ikinci aşılamamı yaptırdım beklemedeyim inşallah hepimiz hayırlı haberi alırız bu ay

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :) bu ay 2. aşılamayı devlet hastanesinde yaptırıcam inşalla dün klomen e başladım günde 1 tane 5 gün içip 2 gün ara verip 8. gün gel dediler daha önce özlede aşılama yaptırmıştım tedavinin başında glucophage verdiler ve iştahımın kapandığını kilo verdiğimi hissettim aşılama tutmayınca dr kilo vermen gerekiyor bu ilacı kesme kullan dedi 6 aydırda glucophage kullanıyorum hiç diyet yapmadan 9 kilo verdim şuan ki dr a daha önce aşılama yaptırdığımı söylemedim ve hiçbir tahlil sonucunu da götürmedim herşeyi en baştan yaptılar kullandiğim şeker ilacından ve verdiğim 9 kilodan dolayı biraz olsun içimde bir ümit belki tutar diyorum bu arada polikistik overim

kızlar aşılamadan sonra siz kendinize nasıl dikkat edirsiniz? ben iş felan gormuyorum.

kızlar aşılamadan sonra siz kendinize nasıl dikkat edirsiniz? ben iş felan gormuyorum.

ben dün aşılama yaptırdım bugun ve pazar günü tekrarlıyacam ve sonra beklemeye başlıyacam
sadece aşılamaya bırakma belli olmaz
belki sonra çatlayan yumurtayla hamiş kalırısn,

bende yürüyüşümü bile yavaşlattım başkada bir iş yapmıyorum zaten

Aynen canim. bende günaşiri 2 defa tekrarlıyacam. bende kendimi yormuyorum. evde temizlik felan derinlemesine yapmiyorum. Allah tezlikle bebişle sevindirsin bizi....

Evet bu bir belirti bence
inşallah canım artık test zamanına az kaldı hayırlısı bakalım neler olacak
inşallah tutar hep birlikte seviniriz

Adet belirtileri var mı arkadaşlar? Benim kasiklarim ara ara agriyo.25 nisan test günüm.ilk aşılamaya test öncesi adet olmuştum.

Günaydın,ben de beklemedeyim.bat 22 nisan.9 gün önce aşılama yaptırdım.beyaz akıntılarım vardı ama progestanı fitil olarak kullandığımdan akıntının ondan kaynaklandığını düşündüm ve ilacı ağızdan almaya başladıktan sonra çok olmasa da gün içinde çamaşırda tortu bırakan akıntılarım olduğunu gördüm.21. gün progesteron değerim 60 çıktı.göğüs ağrısı sızısı vs. yok.bazen sıcak basması ve üşüme genelde ayak üşümesi var.karnımın alt tarafı şiş pantalonlar sıkıyor .sancılar ilk günler daha fazlaydı şimdi kasılma ve minik sızılar var ara sıra özellikle uzanırken. bugün dışarı çıktım çok çabuk yoruldum biryere uzanmak zorunda kaldım uzun süren bir sancı batma oldu.uzanarak tv seyrederken uykum geliyor.benimkileri psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor.düşünmek istemiyorum ama kendimi alamıyorum 6 gün nasıl geçecek bilemiyorum

Siz neler yaşıyorsunuz, belirtilerinizi paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…