Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belirtiler ne zaman başladı benim göğüsler sis gibi ama ağrı felan yok akıntı da yok yarın 5. Günüm. Bide bu göğüs ağrısı nasıl bişey :s
6 günde başladı dokunduğunda agriyor üzerine yattiginda agriyor yani hissediyorsun

Hadi hayırlısı kızlar hepiniz için hiç hamile yol mu ya benim ki negatifti zaten sizinki inşallah hayırlısuyla tutar canim

Slm kızlar belirtileri kasik ağrısı goguslerde şişme ağrı akıntı 13 gün surdu bide 4 gün boyunca turşuya dadandim bide tuvalete ti mesken ettim 2 asilamaydi Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimkinide bana bagislasin inş bide ben 14 gün boyunca yataktan cikmadim bide bu sefer hic umut etmedim olmaz olmaz diyordum oldu kafanın rahat ve bos olması lazim inş sizlerinde hayırlı haberlerini alirim
tesekkurler canim ..saglikla kucagina alirsin insallah ..ben hic yatamadim ki asilama oldugum gun kayinvalidemde hastaneye yatti ona bakiyorum umudum yok bu aydan benim hersey bir araya geldi :(

Kızlar resmini yukleyemiyorum ama sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı 4 saat sonra baktım hafif pembe ikinci çizgi oluşmuş ama varla yok arası biz çizgi

Kızlar resmini yukleyemiyorum ama sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı 4 saat sonra baktım hafif pembe ikinci çizgi oluşmuş ama varla yok arası biz çizgi
Hemen kan ver canım. Pozitif olabilir negatif de sonradan çıkmıyor ikinci çizgi benim yaptığım testlerde 1 gün sonra bile çıkmıyordu.

Hemen kan ver canım. Pozitif olabilir negatif de sonradan çıkmıyor ikinci çizgi benim yaptığım testlerde 1 gün sonra bile çıkmıyordu.
Sabah negatif görünce kan vermeye gittim geldim baktığımda silik ikinci çizgi vardı şimdi kan sonucunu bekliyorum çok fazla evde test yaptim ama hiçbirinde böyle sonradan ikinci bi çizgi çıkmadı heyecanla bekliyorum

Sabah negatif görünce kan vermeye gittim geldim baktığımda silik ikinci çizgi vardı şimdi kan sonucunu bekliyorum çok fazla evde test yaptim ama hiçbirinde böyle sonradan ikinci bi çizgi çıkmadı heyecanla bekliyorum
Ay hadi inşallah canım belirtin var mı ?

6.7.ve 8. Gunler farklı bir kasık ve bel ağrısı çektim okadar diyebilirim ama gün gün not aldım pozitif olursa ayrıntılı yazarım inşallah

Hadi insallah pozitiftir canim...

Canim 6.23 çıkmış ilk sana söylüyorum :110: negatif ya da pozitif diyemeyiz 3 gün sonra tekrar verin dediler
Can'ım hayırlısı neyse o olur inş bende 28 inde aşılama yaptırdım doktor cumartesi olmadı pazartesi gel dedi pazartesi gidicem ama gitmeden bir idrar testi yapıp kendimi sonuca hazırlamak istiyorum :) ay birde rüyamda doktorumu gördüm 6 tane vardı ama tutunamadı diyor ağlıyorum sonra teyzemi görüyorum oda diyor ki ben rüyamda birini gördüm senin çocuğunun olacağını ama zamanın olduğunu söylüyor off uyandım ağlamamak için zor tuttum kendimi birde eşime mesaj attım tutmamış diye :)) bu arada bu progesteron iğneleri hayatımı zindana çevirdi resmen oturamıyorum şişti morardı ağrıyor göbeğim mor arka taraf mor bu Nasıl bir dramdır yaa

Can'ım hayırlısı neyse o olur inş bende 28 inde aşılama yaptırdım doktor cumartesi olmadı pazartesi gel dedi pazartesi gidicem ama gitmeden bir idrar testi yapıp kendimi sonuca hazırlamak istiyorum :) ay birde rüyamda doktorumu gördüm 6 tane vardı ama tutunamadı diyor ağlıyorum sonra teyzemi görüyorum oda diyor ki ben rüyamda birini gördüm senin çocuğunun olacağını ama zamanın olduğunu söylüyor off uyandım ağlamamak için zor tuttum kendimi birde eşime mesaj attım tutmamış diye :)) bu arada bu progesteron iğneleri hayatımı zindana çevirdi resmen oturamıyorum şişti morardı ağrıyor göbeğim mor arka taraf mor bu Nasıl bir dramdır yaa
Hayir olsun canım bende çok rüya gördüm doğum yaptım erkek bebek emzirdim bilinçaltı işte nasip bakalım inşallah hamis oluruz

Bugun 7. Gunum. Dünden beri midem kötü bulanti ve yanma var. Onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum. Bir hafta boyunca iki defadir ruyamda ikiz bebek sahibi oldugumu goruyorum. Hayirdir insallah :)

Back
X