Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi alman daha iyi olurBen yarın sabah idrar testi yapıcam dayanamiyorumyarın 11. Gün
6 günde başladı dokunduğunda agriyor üzerine yattiginda agriyor yani hissediyorsunBelirtiler ne zaman başladı benim göğüsler sis gibi ama ağrı felan yok akıntı da yok yarın 5. Günüm. Bide bu göğüs ağrısı nasıl bişey :s
tesekkurler canim ..saglikla kucagina alirsin insallah ..ben hic yatamadim ki asilama oldugum gun kayinvalidemde hastaneye yatti ona bakiyorum umudum yok bu aydan benim hersey bir araya geldiSlm kızlar belirtileri kasik ağrısı goguslerde şişme ağrı akıntı 13 gün surdu bide 4 gün boyunca turşuya dadandim bide tuvalete ti mesken ettim 2 asilamaydi Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimkinide bana bagislasin inş bide ben 14 gün boyunca yataktan cikmadim bide bu sefer hic umut etmedim olmaz olmaz diyordum oldu kafanın rahat ve bos olması lazim inş sizlerinde hayırlı haberlerini alirim
Canim aşılama yapıldığı günü 1. Gün olarak mı saydın?6 günde başladı dokunduğunda agriyor üzerine yattiginda agriyor yani hissediyorsun
Hemen kan ver canım. Pozitif olabilir negatif de sonradan çıkmıyor ikinci çizgi benim yaptığım testlerde 1 gün sonra bile çıkmıyordu.Kızlar resmini yukleyemiyorum ama sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı 4 saat sonra baktım hafif pembe ikinci çizgi oluşmuş ama varla yok arası biz çizgi
Sabah negatif görünce kan vermeye gittim geldim baktığımda silik ikinci çizgi vardı şimdi kan sonucunu bekliyorum çok fazla evde test yaptim ama hiçbirinde böyle sonradan ikinci bi çizgi çıkmadı heyecanla bekliyorumHemen kan ver canım. Pozitif olabilir negatif de sonradan çıkmıyor ikinci çizgi benim yaptığım testlerde 1 gün sonra bile çıkmıyordu.
Ay hadi inşallah canım belirtin var mı ?Sabah negatif görünce kan vermeye gittim geldim baktığımda silik ikinci çizgi vardı şimdi kan sonucunu bekliyorum çok fazla evde test yaptim ama hiçbirinde böyle sonradan ikinci bi çizgi çıkmadı heyecanla bekliyorum
Hadi insallah pozitiftir canim...Sabah negatif görünce kan vermeye gittim geldim baktığımda silik ikinci çizgi vardı şimdi kan sonucunu bekliyorum çok fazla evde test yaptim ama hiçbirinde böyle sonradan ikinci bi çizgi çıkmadı heyecanla bekliyorum
Çıkmadı mi sonuç :) çok merak ediyorum6.7.ve 8. Gunler farklı bir kasık ve bel ağrısı çektim okadar diyebilirim ama gün gün not aldım pozitif olursa ayrıntılı yazarım inşallah
Canim 6.23 çıkmış ilk sana söylüyorumÇıkmadı mi sonuç :) çok merak ediyorum
Can'ım hayırlısı neyse o olur inş bende 28 inde aşılama yaptırdım doktor cumartesi olmadı pazartesi gel dedi pazartesi gidicem ama gitmeden bir idrar testi yapıp kendimi sonuca hazırlamak istiyorum :) ay birde rüyamda doktorumu gördüm 6 tane vardı ama tutunamadı diyor ağlıyorum sonra teyzemi görüyorum oda diyor ki ben rüyamda birini gördüm senin çocuğunun olacağını ama zamanın olduğunu söylüyor off uyandım ağlamamak için zor tuttum kendimi birde eşime mesaj attım tutmamış diye :)) bu arada bu progesteron iğneleri hayatımı zindana çevirdi resmen oturamıyorum şişti morardı ağrıyor göbeğim mor arka taraf mor bu Nasıl bir dramdır yaaCanim 6.23 çıkmış ilk sana söylüyorumnegatif ya da pozitif diyemeyiz 3 gün sonra tekrar verin dediler
Kaçıncı günün bence pozitif yarın tekrar ver artmis ise pozitifCanim 6.23 çıkmış ilk sana söylüyorumnegatif ya da pozitif diyemeyiz 3 gün sonra tekrar verin dediler
Hayir olsun canım bende çok rüya gördüm doğum yaptım erkek bebek emzirdim bilinçaltı işte nasip bakalım inşallah hamis oluruzCan'ım hayırlısı neyse o olur inş bende 28 inde aşılama yaptırdım doktor cumartesi olmadı pazartesi gel dedi pazartesi gidicem ama gitmeden bir idrar testi yapıp kendimi sonuca hazırlamak istiyorum :) ay birde rüyamda doktorumu gördüm 6 tane vardı ama tutunamadı diyor ağlıyorum sonra teyzemi görüyorum oda diyor ki ben rüyamda birini gördüm senin çocuğunun olacağını ama zamanın olduğunu söylüyor off uyandım ağlamamak için zor tuttum kendimi birde eşime mesaj attım tutmamış diye :)) bu arada bu progesteron iğneleri hayatımı zindana çevirdi resmen oturamıyorum şişti morardı ağrıyor göbeğim mor arka taraf mor bu Nasıl bir dramdır yaa