- 29 Haziran 2016
- 1.130
- 1.307
- 53
- 32
- Konu Sahibi seymasahin
-
Hb canım kadınlar kulübünde hep varım bu konuya da katilayim dedim bu konu başlığı 3 oldu diğerlerini de sana gondereyim onlara da bir bak ben hepsine katılıyorum Bayağı sayi olarak çoğaldık maşallah
Benim de nisan 25 görünüyor ama mayısa sarkabilir dedi doktor Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrularını
KIZLARRRRRRRRRR ?
GENITAL BÖLGE TEMIZLIGINIZI NAPIYORSUNUZ ? AGDA YI BAZI DOKTORLAR YASAKLIYORMUŞ BEN DAHA DOKTORUMA SORMADIM BU KONUDA
Aynı zaman o zaman bizim :)Valla hayatım benimde nisan 25 çıktı ama mayısa sarkabilirmiş hayırlısı
Ya canım şuan son adetten hesaplanınca 11 hafta çıkıyo ama ultrasonda 8+4 günlük kesin adetten 1_ bucuk 2 hafta snra olmuşAynı zaman o zaman bizim :)
Bana doktor geç döllenme olmuş muhtemelen dedi o yüzden de biraz küçük görünüyor olması gerekene göre
Aynı şekilde benim de öyle ama o kadar büyük değil hatta doktor bize göre 8 hafta ama normalde biraz daha küçük dedi bana o hesaplamayı hiç anlamadımYa canım şuan son adetten hesaplanınca 11 hafta çıkıyo ama ultrasonda 8+4 günlük kesin adetten 1_ bucuk 2 hafta snra olmuş
Bende varım :)) ilk bebegim
Cok tesekkur ederimHoşgeldin hayatım hayırlı olsun
Ben yokum artık nisan annelerinde bebğimin kalbi durmuş kürtaj oldum maksadım kimseyi üzmek değil ama yokum artık öyle işte
Canım bana bize göre 8 haftalık ama normalde 1 buçuk aylık dedi doktor
Doktorumdan çok memnunum canım belki ultrasonda problem vardır ama pazartesi farlı bir doktora da gideceğim bakalım o ne diyecek.Çok saçma hayatım onu iyice bi öğrenmek lazım istersen doktor değiştir canım her doktor iyi olmuyo inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?