- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
Doktorumdan çok memnunum canım belki ultrasonda problem vardır ama pazartesi farlı bir doktora da gideceğim bakalım o ne diyecek.
Bazı şeyler doktordan doktora değişiyor canım Allah işini bilenle karşılaştırsınGit hayatım git bi tanıdığım var oda doktorunu seviyo ikili test yaptırmış doktor aramış çocuk down sendromlu demiş kız bi ağlıyoki sorma aldı sonuçları başka doktora gitti. Doktor dediki hiç bişey yok ben kaç yıldır bu işi yapıyorum bişey varsa gelin yüzüme tüküürün demiş bi test daha yapmış cocuk gayet sağlammış
kizlar 8ekimde doktor randevum var hem muane olcam 12 hafta yaklasik dolmus olcak ordanda ikili teste gonderecekmis..cok korkuyorum insallah sağlıkla goruruz bebisimizi..acaba cinsiyeti belli olurmuki cokmu erken..bide bi haftaya kadar herseyden midem kalkiyodu bir anda gecti simdi arada karnim agriyo hafif dinleniyorum ozaman bide basim donuyo arada arada progestan kullaniyorum ondanda olabilir bas donmem gerci..bir yandan ablamda rahat atlatti pek midesi falan bulanmadi ama birden gecince korku sardi..ogretmenim ne kadar dikkat etsemde mecbur ayakta duruyorum cocuklara ders anlatirken..stresliyim gunler gecmiyor sanki neyse paylasmak istedim sizlerle sizler neyaptiniz ikili testleriniz ne zaman..hepimiz insallah saglikla aliriz bebislerimizi..
Kızlar yarın sabah ikili testimin sonucu çıkacak ve ben çok korkuyorum. 8 ay önce zoretanin kullanmıştım o da bebekte sorun çıkartıyormuş. Lütfen dua edin bana
Amin inşallahh. Yarın sonucu paylaşacağım.Rabbim istediğin sonucu almayı nasip etsin korkma bişey yoktur inşallah Allah himayesinde o
Kızlaaar. Sonucum temiz şükürler olsun :). Çok teşekkür ederm herkese.
Ben de çok sevindim hayatım :)Ohhh çok şükür çok sevindim ya
Ben de çok sevindim hayatım :)
Aminnn inşallaahhEe artık Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş her anne adayınında doğumlarımız kolay olsun inş
Aminnn inşallaahh
Mrb anne adayları bende aranıza yeni katıldım hamilelik öncesinde de baya takip ediyordum bugüne nasip oldu kayıt olmak inşallah bende nisanda anne olacağım ama henüz 11.haftamdayım ve endişeliyim tecrübeli annelerimiz inşallah beni rahatlatır
Mrb anne adayları bende aranıza yeni katıldım hamilelik öncesinde de baya takip ediyordum bugüne nasip oldu kayıt olmak inşallah bende nisanda anne olacağım ama henüz 11.haftamdayım ve endişeliyim tecrübeli annelerimiz inşallah beni rahatlatır
Kız bana da 0.2 mi ne dedi. Sanırım dediği değer aynı. 3 ve üzeri tehlikeli. Bugün ikili testimin sonucu çıktı temiz şükürler olsun. Deli mi bu doktor seni korkutuyor?Merhaba
Allah herkese kolaylık versin demek istiyorum.çünkü hepimizin az çok bu süreci sorunlu geçiyor. Benimki de sorunlu elbette 2 hafta önce dr gittik dr bana bebeğin ense kalınlığı 2 ye yakın dedi 3ekimde tekrar randewum var down sendrom olma riski beni çok korkutuyor bu gidiimdede artmışssa down sendromlu olucak herhalde.öyle korkuyorumki anlatamam.diğer çektiklerimi unutuyorum bazen.öyle mide yanmalarım kusmalarım halsizliğim yorgunluğum baş agrım varki bazen su bile içsem çıkarmaktan yoruluyorum.bişe yiyip içmek istemiorum.ama bi yandan da çok üzülüorum bebeğime bi faydam yok diye.korkuyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?