- Konu Sahibi seymasahin
-
Ewt banada 3 ve üzrriyse down dedi p.teai tekrar kontrole gidicem sonra 2 li test yaptırıcam bendeKız bana da 0.2 mi ne dedi. Sanırım dediği değer aynı. 3 ve üzeri tehlikeli. Bugün ikili testimin sonucu çıktı temiz şükürler olsun. Deli mi bu doktor seni korkutuyor?
Katılıyorum sana.Bu doktorlar herkese bu cevabı veriyo anlamıyorum yani boş yere insanları korkutuyolar özelde sırf üç kuruş için down sendromlu o bu şu bi test daha yapalım ne oluyo ya korkmayın efendim korkmayım Allahın izniyle hiç birşeyi yoktur inşallah
Çok geçmiş olsun balım. Hamilelik reflüsü nedir?Selamlar bende varım ancak benimki çok kusmalı geçiyor, aynı zamanda hamilelik reflüsü oldum ilaçlarla duruyorum, işe gidemiyorum. Bugün sanki hafifledi, benimle aynı durumda olan var mı? Heyecanla 12.haftayı bekliyorum
Çok geçmiş olsun balım. Hamilelik reflüsü nedir?
rennie duo verdi benim doktorum, gunde 6 kere 10ml alabiliyorum, bebeğe hiç zararı yok ancak sen yine de seninkine danış tabi...
Aaa bende de var yanma hiç üstelememiştm ben. Çok geçmiş olsun balım Allah şifa versin.artan progesteron hormonu midedeki kasları gevşetiyormuş ve bu sebeple mide asidim yemek borusuna gelip yanma yapıyor. Bununla birlikte şişkinlik sıkıntımda oluyor ne yazıkki...
Allah yardımcın olsun kuzum. Ne zaman geçermiş bu?Çok yanma var göğsümü deliyolar sanki sıcak sıcak asit dökülür gibi oluyo aynı ya
Allah yardımcın olsun kuzum. Ne zaman geçermiş bu?
Arkadaşlar inşallah hepimiz için hayırlı bir hamilelik olur önümüze çok imtihanlar çıkıyor bunları atlatmak ümidiyle:) Ben bişey sormak istiyorum yemeklerden sonra su içemiyorum limon yiyorum zararı olur mu??
Ay inanmıyorum. ben heyecan yaptım :) hadiii kızlardr yok mu öğrenen yaaa.Merhaba kizlararanıza yeni katıldım 12+4 olduk bizde, bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldu mu ? Benim bebis yan döndü göstermedi sizler ne durumdasınız merakla bekliyorum
Evet doktorda bol su iç dedi ama hamileliğimin başında Progestan kullandım ondan sonra içemiyorum midem bulanıyorBiyerde okumuştum hamilelikte bulantı için öneriyolar ama fazlası tansiyon düşürüyor bol bol su içmen lazım vücut su kaybediyor çünküe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?