NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kız bana da 0.2 mi ne dedi. Sanırım dediği değer aynı. 3 ve üzeri tehlikeli. Bugün ikili testimin sonucu çıktı temiz şükürler olsun. Deli mi bu doktor seni korkutuyor?
Ewt banada 3 ve üzrriyse down dedi p.teai tekrar kontrole gidicem sonra 2 li test yaptırıcam bende

Bu doktorlar herkese bu cevabı veriyo anlamıyorum yani boş yere insanları korkutuyolar özelde sırf üç kuruş için down sendromlu o bu şu bi test daha yapalım ne oluyo ya korkmayın efendim korkmayım Allahın izniyle hiç birşeyi yoktur inşallah

Selamlar bende varım ancak benimki çok kusmalı geçiyor, aynı zamanda hamilelik reflüsü oldum ilaçlarla duruyorum, işe gidemiyorum. Bugün sanki hafifledi, benimle aynı durumda olan var mı? Heyecanla 12.haftayı bekliyorum

Çok geçmiş olsun balım. Hamilelik reflüsü nedir?

Ya kızlar 2 gündür benim göğsümde tam ortasında bir acı yanma varki sormatyın sırtımı bile ağrıtıyo öyle bişeymi o reflü şişkinliğimde var :-\ B Beydet

Ya kızlar 2 gündür benim göğsümde tam ortasında bir acı yanma varki sormatyın sırtımı bile ağrıtıyo öyle bişeymi o reflü şişkinliğimde var :-\ B Beydet

rennie duo verdi benim doktorum, gunde 6 kere 10ml alabiliyorum, bebeğe hiç zararı yok ancak sen yine de seninkine danış tabi...

artan progesteron hormonu midedeki kasları gevşetiyormuş ve bu sebeple mide asidim yemek borusuna gelip yanma yapıyor. Bununla birlikte şişkinlik sıkıntımda oluyor ne yazıkki...
Aaa bende de var yanma hiç üstelememiştm ben. Çok geçmiş olsun balım Allah şifa versin.

Çok yanma var göğsümü deliyolar sanki sıcak sıcak asit dökülür gibi oluyo aynı ya

Çok yanma var göğsümü deliyolar sanki sıcak sıcak asit dökülür gibi oluyo aynı ya

Arkadaşlar inşallah hepimiz için hayırlı bir hamilelik olur önümüze çok imtihanlar çıkıyor bunları atlatmak ümidiyle:) Ben bişey sormak istiyorum yemeklerden sonra su içemiyorum limon yiyorum zararı olur mu??

Merhaba kizlararanıza yeni katıldım 12+4 olduk bizde, bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldu mu ? Benim bebis yan döndü göstermedi sizler ne durumdasınız merakla bekliyorum

Biyerde okumuştum hamilelikte bulantı için öneriyolar ama fazlası tansiyon düşürüyor bol bol su içmen lazım vücut su kaybediyor çünküe

Merhaba kizlararanıza yeni katıldım 12+4 olduk bizde, bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldu mu ? Benim bebis yan döndü göstermedi sizler ne durumdasınız merakla bekliyorum
Ay inanmıyorum. ben heyecan yaptım :) hadiii kızlardr yok mu öğrenen yaaa.

Biyerde okumuştum hamilelikte bulantı için öneriyolar ama fazlası tansiyon düşürüyor bol bol su içmen lazım vücut su kaybediyor çünküe
Evet doktorda bol su iç dedi ama hamileliğimin başında Progestan kullandım ondan sonra içemiyorum midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…