- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Gayet güzel canım hayırlısı olsunkızlar bugün kontrolüm vardı. İğnelerimin 10.günündeyim. 12 tane yumurtam büyüyor en büyüğü şuan 19 mm. Yarın tekrar gideceğim kontrole ve muhtemelen yarın akşam çatlatma iğnesi, pazartesi de yumurta toplama olacak.
kızlar bugün kontrolüm vardı. İğnelerimin 10.günündeyim. 12 tane yumurtam büyüyor en büyüğü şuan 19 mm. Yarın tekrar gideceğim kontrole ve muhtemelen yarın akşam çatlatma iğnesi, pazartesi de yumurta toplama olacak.
evet taze, ilk denemem olacak :)Hadi hayırlısıyla bakalım☺ taze transfer mi olacak
Canım ne durumdasın?Kızlar bugün son kontrolüme gittim. En büyükleri 23 mm olan toplam 12 yumurtam var. Rahim kalınlığı 9 mm. Bu akşam çatlatma iğnesi yapacağım. Pazartesi sabah 9’da opu.
Kasık ağrılarım ve akıntım çok arttı.
Karnımdan rahime doğru feci bir baskı var.
Doktor çok normal dedi.
Hayırlısıyla kaliteli döllenmelerim inşallah :)
Canım şimdi çıktım opudan. 12 folikülümden 7 tane sağlıklı yumurta toplanmış. Bakalım kaçı döllenecek:)Canım ne durumdasın?
MaşallahCanım şimdi çıktım opudan. 12 folikülümden 7 tane sağlıklı yumurta toplanmış. Bakalım kaçı döllenecek:)
Ne durumdasiniz kızlarGayet güzel canım hayırlısı olsun
Ben regl olmayı bekliyorum canım. Hayırlı olsun senin için de canım güzel haberlerle inşallahNe durumdasiniz kızlar
Gözünaydın canım, inşallah gönlüne göre olurBenim pazartesi yumurta toplandı. 7 tane toplandı hepsi döllendi. 3.gündeyiz. Cumartesi transferim olacak :)
günaydın canım hepimizin inşallahGözünaydın canım, inşallah gönlüne göre olur
Canım benim bir önceki tüp bebek denememde 1 yumurta görmüştü doktorum o bir yumurtayla da olsa denedik ve erken çatladığı için tedavim iptal oldu... 1 ay dinlenelim dedi doktorum ve ben bu 1 ay süresince arı sütü bal polen karışımına başladım incir kürüne başladım ve çörek otu bal tarçın karışımını uyguladım...ve 4 yumurtam oluştu 2 tane kuzucum transfer edildi :) transferimin 5. Günündeyim inşallah Rabbim hepimizi sevindirir...Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı yumurtanın çok az olduğunu söyledi sol yumurtalıkta bir tane gözüktü çikolata kisti olduğu için az olduğunu söyledi ilaç dozunu arttırdı doktor ne yapmam lazım kızlar kür falan yapsam olmaz mı
Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider canım.yumurta toplama sonrası ve oncesini a anlatirmisina ilk defa yaptiracam stres yapiyorumBenim pazartesi yumurta toplandı. 7 tane toplandı hepsi döllendi. 3.gündeyiz. Cumartesi transferim olacak :)
teşekkür ederim canım inşallah. En başından mı anlatmamı istiyorsun yoksa yumurta toplama aşamasını mı?Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider canım.yumurta toplama sonrası ve oncesini a anlatirmisina ilk defa yaptiracam stres yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?