Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Hadi hayırlısıyla bakalım☺ taze transfer mi olacak

Kızlar bugün son kontrolüme gittim. En büyükleri 23 mm olan toplam 12 yumurtam var. Rahim kalınlığı 9 mm. Bu akşam çatlatma iğnesi yapacağım. Pazartesi sabah 9’da opu.

Kasık ağrılarım ve akıntım çok arttı.
Karnımdan rahime doğru feci bir baskı var.
Doktor çok normal dedi.
Hayırlısıyla kaliteli döllenmelerim inşallah :)

Canım ne durumdasın?

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı yumurtanın çok az olduğunu söyledi sol yumurtalıkta bir tane gözüktü çikolata kisti olduğu için az olduğunu söyledi ilaç dozunu arttırdı doktor ne yapmam lazım kızlar kür falan yapsam olmaz mı

Merhaba kızlar bende dün basladim tedaviye. İğneler kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor heralde herkes farklı iğne kullanıyor sanırım.
Yumurta rezervi, yaş ve kandaki değerler belirliyomus iğnelerin dozunu..

İlk denemem olacak çok heyecanlıyım.. iğneleri kendime vururken elim ayağım titriyor,alışmak zaman alicak :)

Ben yeniden ignelere başladım.cumartesi sabah kontrol var bakalım artık ...yumurta catlatmaya başlarız sanırım hayırlısı olsun hepimiz için

Benim pazartesi yumurta toplandı. 7 tane toplandı hepsi döllendi. 3.gündeyiz. Cumartesi transferim olacak :)

Canım benim bir önceki tüp bebek denememde 1 yumurta görmüştü doktorum o bir yumurtayla da olsa denedik ve erken çatladığı için tedavim iptal oldu... 1 ay dinlenelim dedi doktorum ve ben bu 1 ay süresince arı sütü bal polen karışımına başladım incir kürüne başladım ve çörek otu bal tarçın karışımını uyguladım...ve 4 yumurtam oluştu 2 tane kuzucum transfer edildi :) transferimin 5. Günündeyim inşallah Rabbim hepimizi sevindirir...

Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider canım.yumurta toplama sonrası ve oncesini a anlatirmisina ilk defa yaptiracam stres yapiyorum
teşekkür ederim canım inşallah. En başından mı anlatmamı istiyorsun yoksa yumurta toplama aşamasını mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…