Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

İstanbulu araştırdım ama Ankara ile ilgili bilgim yok canım bilgi verir misin hangi merkez iyi ve fiyatlarını biliyor musun,?
Ankaradaki özel hastanelerden sadece ikisinde rapor geçiyor canım. Başkent hastanesi ve centrum tüp bebek kliniği. ben ilk Başkent’te gitmiştim ama aşırı kalabalık. Çok bekliyorsunuz ve doktorla sadece 2-3 dakika görüşebiliyorsunz ve hiç bir soru soramıyorsunuz. Şuan centruma gidiyorum doktorum recai pabuçcu. Gerçekten çok ilgili bir merkez. Çok memnunum. Raporsuz 7.500 raporlu 3.500 TL

benim rapor çıkarma şansım yok canım, peki şimdi gittiğin merkezin başarı oranı nasıl, labaratuvar falan ?

Meraba yapıldı mı transferiniz, kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi? Sağlıkla tutunur inşallah bebişleriniz

Merhaba yeni geldim 12 buçukta alacaklar odadayım bekliyorum bakalım heyecanlanıyor bu idrara sıkışma olayı beni öldürecek

ankarada bende bahçeci kliniğinde tedavi gördüm muayeneleri ücretsiz kampanya varmış tüp bebek içinde 6500 ödedim çok iyi bir merkez doktorları çok ilgili

Geçer canım geçer az sabır ama sana tavsiyem erken test yapma beslenmene kendine çok dikkat et ve en önemlisi de kendini çok dinleme çabucak geçecek inşallah. Darısı başıma inşallah

Ayy inşallah beklerim ya insanın elinde olmuyor ki valla onu hissetmek istiyosun sürekli.seninki ne zaman ki hadi bakalım darısı bütün bekleyenlere

Ayy inşallah beklerim ya insanın elinde olmuyor ki valla onu hissetmek istiyosun sürekli.seninki ne zaman ki hadi bakalım darısı bütün bekleyenlere
Orası öyle tabi canım ben ilk deneme de nasıl beklemişim acaba :) Adet olur olmaz gideceğim canım. Nisan 6-7 gibi tabi zamanın da olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…