Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Merhaba kızlar bende bugün başladım tedaviye 1.tüp bebek denemem (tutar inşallah ilk ve son olur) 1.iğne günümdü,hepimizin hakkında hayırlısı olsun pozitifleri görürüz inşallah
Hayırlı olsun. Benim de ilk denemem. Pazartesi-salı yumurta toplama olacak. İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider :)

Günaydın kızlar nasılsınız. Ya bugün benim 2. Günüm kasık agrsı var ok afedersüniz tvaletimi yaparken çok zorlanıyorum bide akıntı var

Günaydın kızlar nasılsınız. Ya bugün benim 2. Günüm kasık agrsı var ok afedersüniz tvaletimi yaparken çok zorlanıyorum bide akıntı var
günaydın. Transferin 2.günündesiniz değil mi? kabızlık oluyormuş çok kişide. kaynayan sütün içine incir atın sonra ikisini rondoda çekip için çok faydalı gelecektir.

Merhaba 43yasindayim geçen ay tedaviye başladım yumurta rezevlerim toplanacakti çatlama olmuş fakat yumurtanın biri düşmus o yüzden yapılmadı dr um ilidil şart dedi normal olarak hamile kalman yuyüks dedi bugün 10.gun oldu regl ortalama 10gün var bekliyorum hayırlısı olsun

Hayırlı olsun. Benim de ilk denemem. Pazartesi-salı yumurta toplama olacak. İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider :)
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun pozitifi görürsün inşallah,ilk iğne gününden yumurta toplamaya kadar kaç gün geçti süreçleri çok merak ediyorum canım malum ilk olunca

Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun pozitifi görürsün inşallah,ilk iğne gününden yumurta toplamaya kadar kaç gün geçti süreçleri çok merak ediyorum canım malum ilk olunca
adetimin 3.günü olan 21 martta iğnelere başladım. her gün 1 adet 225 doz merional. ara ara kontrollere gittim. Dün 8.günüydü ve yumurtalarım ortalama 14 mmye ulaşmıştı. 8-9 adet yumurtam var. Ek bir iğne daha verdi. dün ve bugün günde 2şer iğne yapıp yarın tekrar kontrole gideceğim. Pazartesi salı da yumurta toplama dedi.

Canım 225 doz merional demişin ama doktor banada merional verdi ama onu kalçadan yaptırıyorum hastanede doz falanda yok zaten, ben 225 doz gonalf yapıyorum göbekten,seninki kafamı karıştırdı

Cumartesi gecesi iğne yaptırdım pazartesi günü toplama olacaktı netten okuduguma gore36 saat sonra catlama oluyormus ama bende hüsran oldu ben de İlk defa yapıyorum ve ögreniyorum

Canım 225 doz merional demişin ama doktor banada merional verdi ama onu kalçadan yaptırıyorum hastanede doz falanda yok zaten, ben 225 doz gonalf yapıyorum göbekten,seninki kafamı karıştırdı
canım benimki aynen dediğim gibi. 225 doz merional'e 1 su karıştırıp göbekten kendim yaptım 7 gün boyunca. Başke iğne kullanmadım. 8. gün buna ek olarak orgalutran diye bir iğne verdi o da çatlamayı geciktiren bir iğne. Birini akşam saat 8'de yapıyorum diğerini 10'da. Dün yaptım bugün de yapacağım. Yarın kontrol.

Cumartesi gecesi iğne yaptırdım pazartesi günü toplama olacaktı netten okuduguma gore36 saat sonra catlama oluyormus ama bende hüsran oldu ben de İlk defa yapıyorum ve ögreniyorum
bu süreyi nasıl kaçırdı doktorunuz? kendiniz mi takip ettiniz süreyi doktorunuz mu anlayamadım?

Doktorun sadece pazartesi toplama yapacağız dedi sadece ben takip ettim netten arastirdim pazartesi günü muayene sonucu yumurta nin biri düşmüş bu durum da bişey yapamam dedi nisan ayı regl 2.gununde bastan igne ile tedaviye başlayacağız dedi.

neyse bunda da vardır bir hayır. Canınızı sıkmayın. Sonu güzel olsun inşallah.

kızlar bugün kontrolüm vardı. İğnelerimin 10.günündeyim. 12 tane yumurtam büyüyor en büyüğü şuan 19 mm. Yarın tekrar gideceğim kontrole ve muhtemelen yarın akşam çatlatma iğnesi, pazartesi de yumurta toplama olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…