- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Maşallah canım sonu da güzel olur inşallah
İnşallah canım bir aksilik olmazsa tabi6 nisan oluyor benim test tarihimde hadi bakalım bekliyorum senide ☺
Hayırlı olsun. Benim de ilk denemem. Pazartesi-salı yumurta toplama olacak. İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider :)Merhaba kızlar bende bugün başladım tedaviye 1.tüp bebek denemem (tutar inşallah ilk ve son olur) 1.iğne günümdü,hepimizin hakkında hayırlısı olsun pozitifleri görürüz inşallah
günaydın. Transferin 2.günündesiniz değil mi? kabızlık oluyormuş çok kişide. kaynayan sütün içine incir atın sonra ikisini rondoda çekip için çok faydalı gelecektir.Günaydın kızlar nasılsınız. Ya bugün benim 2. Günüm kasık agrsı var ok afedersüniz tvaletimi yaparken çok zorlanıyorum bide akıntı var
günaydın. Transferin 2.günündesiniz değil mi? kabızlık oluyormuş çok kişide. kaynayan sütün içine incir atın sonra ikisini rondoda çekip için çok faydalı gelecektir.
kızlar merhaba. Ben bu ay tedaviye başlıyorum. Bugün adet oldum. Doktorum 2 gün sonra kontrole çağırdı. Bir aksilik olmaz ve herşey yolunda giderse nisan ayında yumurta toplama - transfer - sonuç bekleme süreci yaşayacağım. İlk denemem olacak. Varsa benim gibi bu süreçleri yaşayacak olan, paylaşalım dertleşelim
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun pozitifi görürsün inşallah,ilk iğne gününden yumurta toplamaya kadar kaç gün geçti süreçleri çok merak ediyorum canım malum ilk oluncaHayırlı olsun. Benim de ilk denemem. Pazartesi-salı yumurta toplama olacak. İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider :)
adetimin 3.günü olan 21 martta iğnelere başladım. her gün 1 adet 225 doz merional. ara ara kontrollere gittim. Dün 8.günüydü ve yumurtalarım ortalama 14 mmye ulaşmıştı. 8-9 adet yumurtam var. Ek bir iğne daha verdi. dün ve bugün günde 2şer iğne yapıp yarın tekrar kontrole gideceğim. Pazartesi salı da yumurta toplama dedi.Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun pozitifi görürsün inşallah,ilk iğne gününden yumurta toplamaya kadar kaç gün geçti süreçleri çok merak ediyorum canım malum ilk olunca
Canım 225 doz merional demişin ama doktor banada merional verdi ama onu kalçadan yaptırıyorum hastanede doz falanda yok zaten, ben 225 doz gonalf yapıyorum göbekten,seninki kafamı karıştırdıadetimin 3.günü olan 21 martta iğnelere başladım. her gün 1 adet 225 doz merional. ara ara kontrollere gittim. Dün 8.günüydü ve yumurtalarım ortalama 14 mmye ulaşmıştı. 8-9 adet yumurtam var. Ek bir iğne daha verdi. dün ve bugün günde 2şer iğne yapıp yarın tekrar kontrole gideceğim. Pazartesi salı da yumurta toplama dedi.
canım benimki aynen dediğim gibi. 225 doz merional'e 1 su karıştırıp göbekten kendim yaptım 7 gün boyunca. Başke iğne kullanmadım. 8. gün buna ek olarak orgalutran diye bir iğne verdi o da çatlamayı geciktiren bir iğne. Birini akşam saat 8'de yapıyorum diğerini 10'da. Dün yaptım bugün de yapacağım. Yarın kontrol.Canım 225 doz merional demişin ama doktor banada merional verdi ama onu kalçadan yaptırıyorum hastanede doz falanda yok zaten, ben 225 doz gonalf yapıyorum göbekten,seninki kafamı karıştırdı
bu süreyi nasıl kaçırdı doktorunuz? kendiniz mi takip ettiniz süreyi doktorunuz mu anlayamadım?Cumartesi gecesi iğne yaptırdım pazartesi günü toplama olacaktı netten okuduguma gore36 saat sonra catlama oluyormus ama bende hüsran oldu ben de İlk defa yapıyorum ve ögreniyorum
neyse bunda da vardır bir hayır. Canınızı sıkmayın. Sonu güzel olsun inşallah.Doktorun sadece pazartesi toplama yapacağız dedi sadece ben takip ettim netten arastirdim pazartesi günü muayene sonucu yumurta nin biri düşmüş bu durum da bişey yapamam dedi nisan ayı regl 2.gununde bastan igne ile tedaviye başlayacağız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?