- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
canım yaa süper haber. İnşallah katlanarak artar :)Kızlar sonucum hcg 65.25 çıktı ... hamileyim allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
rahimde batma hissi gibi sancılar oluyo bende ama bel ağrım yok çok şükür.Merhabalar benimde bu ay ucuncu denemem gcen yil bir dusugum olmustu ekim ayinda denedik negatif benim size sorum estrofem kullananlar bel agriniz oluyormu boyle pit pit diye estrofeme ne zman baslasam boyle oluyor
tebrik ederim tatlım rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah.Kızlar sonucum hcg 65.25 çıktı ... hamileyim allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
Hayırlısı olsun canım darısı bizlerin başına olsun inşallah...Kızlar sonucum hcg 65.25 çıktı ... hamileyim allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım kat kat artar inşallah tebrik ederimKızlar sonucum hcg 65.25 çıktı ... hamileyim allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
ben kullanmıyorum canım ne içinmiş acaba?Kızlar aranızda loucostim 30 kullanan var mı. Opu işlemi itibariyle her gün vuruyorum bu iğneyi bizim merkezdeki dr lar yazmış genel herkese ama nette bulamadım
Tutunması için mi anlamadım ki.ben kullanmıyorum canım ne içinmiş acaba?
tutunması için estrofem hap ve progestan fitil kullanıyorum ben sadeceTutunması için mi anlamadım ki.
Onlarınzaten bende kullanıyorum progestan fitil ve iki güne bir iğnesini yaptırıyorum ayrıca bu iğne hergün yapılıyor ilk kez duydum daha önceki denemelerimde hiç duymadım yapılmadı da bu merkez veriyor demek kitutunması için estrofem hap ve progestan fitil kullanıyorum ben sadece
Bende kullaniyorum canim. Sende mi baskentte tedavi oldunKızlar aranızda loucostim 30 kullanan var mı. Opu işlemi itibariyle her gün vuruyorum bu iğneyi bizim merkezdeki dr lar yazmış genel herkese ama nette bulamadım
Evet canim bende baskentte. Tedavin olumlu sonuclanir insallahBende kullaniyorum canim. Sende mi baskentte tedavi oldun
İnsallah canim esimle arastirdik kanser hastalarina veriliyormus genelde. Kandaki beyaz kan hucrelerini artiriyormus. Enfeksiyona karsi koruyormus. Benim anladigim kadariyla. Dr da akyuvarlar falan bahsetmisti anlamamistim oyle biseymis. Esim saglikci iyi bisey merak etme demistiEvet canim bende baskentte. Tedavin olumlu sonuclanir insallah
Hulusi hoca canım bilirsinkinalikadin gogsen hoca mi dr hulusi hoca mi. Kacinci gun embriyosu. Hangi islemleri uyguladiniz. Ne zaman transfer oldun. Biraz fazla sordum ama merak ediyorum. Nasil gidiyo bisi hissediyomusun kacinci tedavin
Nasil buldummHulusi hoca canım bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?