Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Merhabalar benimde bu ay ucuncu denemem gcen yil bir dusugum olmustu ekim ayinda denedik negatif benim size sorum estrofem kullananlar bel agriniz oluyormu boyle pit pit diye estrofeme ne zman baslasam boyle oluyor
rahimde batma hissi gibi sancılar oluyo bende ama bel ağrım yok çok şükür.

Kızlar aranızda loucostim 30 kullanan var mı. Opu işlemi itibariyle her gün vuruyorum bu iğneyi bizim merkezdeki dr lar yazmış genel herkese ama nette bulamadım

tutunması için estrofem hap ve progestan fitil kullanıyorum ben sadece
Onlarınzaten bende kullanıyorum progestan fitil ve iki güne bir iğnesini yaptırıyorum ayrıca bu iğne hergün yapılıyor ilk kez duydum daha önceki denemelerimde hiç duymadım yapılmadı da bu merkez veriyor demek ki

Evet canim bende baskentte. Tedavin olumlu sonuclanir insallah
İnsallah canim esimle arastirdik kanser hastalarina veriliyormus genelde. Kandaki beyaz kan hucrelerini artiriyormus. Enfeksiyona karsi koruyormus. Benim anladigim kadariyla. Dr da akyuvarlar falan bahsetmisti anlamamistim oyle biseymis. Esim saglikci iyi bisey merak etme demisti

kinalikadin gogsen hoca mi dr hulusi hoca mi. Kacinci gun embriyosu. Hangi islemleri uyguladiniz. Ne zaman transfer oldun. Biraz fazla sordum ama merak ediyorum. Nasil gidiyo bisi hissediyomusun kacinci tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…