Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? benim transfer sonrası 3.günüm. Hiç bir belirtim yok. Dün işe başladım. Normal hayatıma devam ediyorum. Ağır kaldırmak dışında her şeyi yapıyorum valla :) Hatta bazen unutup ağır bile kaldırıyorum galiba buarada ohss'ye bağlı ağrılarım halen devam ediyor. Doktorun söylediğine göre bir süre de devam edecekmiş. Sadece Parol içebilirsin dedi o da hiç bir şeye yaramıyor zaten. Bazen diyorum bir arveles içsem bir majezik içsem hiç bir şeyim kalmayacak Ama bebiş için her şeye katlanıyoruz işte. O benimle olsun da ağrıları falan umursamıyorum Buarada en erken kaçıncı gün kanda çıkıyor acaba? Benim test günüm için doktor 5.gün embriyosu olmasına rağmen transferden 12 gün sonrası yani 19 nisan dedi. Ama bence çok geç bir tarih. Ben 7.gün falan yaptırayım diyorum kan testi.

Benim de 4.gunum canim benim de hicbir belirtim yok. Heycan dorukta. 7.gun cikar diye dusunuyorum bende

Senin kaçıncı gün embiryosu du ve belirti var benimde zaman gecmiyor
5.gün embriyosuydu. Hiç bir belirti yok. Daha doğrusu transferden 1 gün önce hafif çapta ohss olmuştum ben onun ağrıları halen devam ediyor. O yüzden belirti var mı yok mu anlayamıyorum. Karnım kasıklarım ohssye bağlı olarak günlerdir ağrıyor zaten.

İnşallah hepimizin ki tutunmustr dualarım hepimize inşallah bizde önce pozitif sonra kese ve arkasından da kalp atışlarını duyarız Allah'ım bizimde kucagimizi doldurur daha fazla aratmaz babada 2 embriyo transferi yapıldı ve dinle bugün belinde ve sol tarafimda hafif hafif batmalar yaşanıyor daha 8 gün var test gününe ama zaman gecmiyor

hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız :)

Kızlar pazartesi yaptırdığım beta hcg 65.25 çıktı bugün yaptırdığım beta hcg 283 çıktı ama lekelenme oldu.... progesteron 14.8 çıktı tahlili yapan doktor düşük tehlikesi olabilir progesteron düşük demiş benim kendi doktorum gayet iyi değerlerin korkma dedi bugün sadece proluton depat iğne yaptırdı ilaçlara aynı devam sizce nasıl sonuçlar çok korkuyorum

Canım sonuclat cok guzrl katlamış sen ıgnenı vurul moralını yuksek tut. Ara kanama bu donemde olabiliyor biliyorsun. Sen kendı doktoruna güven

canım hayırlı olsun inşallah güzel geçer opu ve yumurtalar güzelce döllenir :)
Merhaba arkadaşlar opu oldum iyiyim ağrım yok ama alttan yeniden yumurta varmış büyümeyen tekrar iğneye devam diğer yumurtaların buyumesbüy bekliyoruz pazartesi yeniden kontrol var eğer yumurtalar büyürse tekrar opu görünüyor.hayirlisi olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…