- 28 Mart 2018
- 55
- 92
- 3
- 50
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Canım opu iyi geçti sorun yok ama alttan gelen yumurta göründü ama küçük ignelere devam edeceğiz pazartesi yeniden kontrol eger gelisme olursa tekrar opu olacağım hayırlısı olsun.yarin itibari ile döllenme bilgisi verilecek inşallah hepim he için hayırlısı olsun arkadaşlarcanım hayırlı olsun inşallah güzel geçer opu ve yumurtalar güzelce döllenir :)
Hayırlısı olsun canım, değişik bir durum olmuş. Neyse çok yumurta iyidir :) Sonu güzel olsun inşallah. Benim de transfer sonrası 5.günümdü bugün. Günler geçmek bilmiyorrrrrCanım opu iyi geçti sorun yok ama alttan gelen yumurta göründü ama küçük ignelere devam edeceğiz pazartesi yeniden kontrol eger gelisme olursa tekrar opu olacağım hayırlısı olsun.yarin itibari ile döllenme bilgisi verilecek inşallah hepim he için hayırlısı olsun arkadaşlar
İyi akşamlar canm. Hayırlı olsun. Kaç yumurta toplandı?İyi akşamlar kızlar.
Bugün yumurta toplama oldu bende de, yarın embriyo ile ilgili bilgi verecek doktor ve büyük ihtimal transfer günüm belli olacak.
Halkımızda hayırlısı olsun. Allah gönlümüze göre versin inşallah
Benimde bugün yumurta toplama oldu yarın beni de arayacaklar senin kaç yumurtan toplandı canım benim 4 tane biraz canım sıkıldı inşallah hakkımızda hayırlısı olur Rabbim herkesin gönlüne göre versinİyi akşamlar kızlar.
Bugün yumurta toplama oldu bende de, yarın embriyo ile ilgili bilgi verecek doktor ve büyük ihtimal transfer günüm belli olacak.
Halkımızda hayırlısı olsun. Allah gönlümüze göre versin inşallah
TesTeşek ederim canım haklısın zaman duruyor keşke elimizde olsada düşünmeden gecirsek ama olmuyor herşeyin hayırlısı olsun...Hayırlısı olsun canım, değişik bir durum olmuş. Neyse çok yumurta iyidir :) Sonu güzel olsun inşallah. Benim de transfer sonrası 5.günümdü bugün. Günler geçmek bilmiyorrrrr
Canım Allah yardımcın olsun. Benim ilk üç deneme de yumurtalar çok olsa da embriyo bir iki tane oluşuyordu. Bu sefer çok şükür 13 yumurta toplandı 7 embriyo var inşallah devam eder bakalım. İnşallah yumurtaların embriyo olur 4 güzel bir rakam. Sen içini ferah tut bunların baby olması için niyetlen dua et inşallah olacaktır.Benimde bugün yumurta toplama oldu yarın beni de arayacaklar senin kaç yumurtan toplandı canım benim 4 tane biraz canım sıkıldı inşallah hakkımızda hayırlısı olur Rabbim herkesin gönlüne göre versin
İyi akşamlar canm. Hayırlı olsun. Kaç yumurta toplandı?
Seni aradılar mı ne güzel ya acaba benim kaç tane bilmiyorum aramadılar hala merak ediyorum bi yandan korkuyorum ya hiç olmazsa diye ne güzel senin 7 taneymiş transfer ne zaman belli mi canımCanım Allah yardımcın olsun. Benim ilk üç deneme de yumurtalar çok olsa da embriyo bir iki tane oluşuyordu. Bu sefer çok şükür 13 yumurta toplandı 7 embriyo var inşallah devam eder bakalım. İnşallah yumurtaların embriyo olur 4 güzel bir rakam. Sen içini ferah tut bunların baby olması için niyetlen dua et inşallah olacaktır.
Hayırlısı inşallah13 yumurta toplandı 7 tanesi embriyo oluşumu gösterdi
Seni aradılar mı ne güzel ya acaba benim kaç tane bilmiyorum aramadılar hala merak ediyorum bi yandan korkuyorum ya hiç olmazsa diye ne güzel senin 7 taneymiş transfer ne zaman belli mi canım
Canım yeni aradılar da 3 tanesi döllenmiş iyi demi kalite için bir şey demedi yarın kalite belli olur dedi yarın tekrar arayacaklarBiz doktorlar whatsap üzerinden haberleşiyoruz. Sabah kendisi yazmış konuştuk ilaçları vs kendisi yazıyor hoca. Benim 2. Denemem de 23 yumurtam bile toplanmıştı ve sadece 2 tanesi kalmıştı onda da tutmadı. yani yumurta sayısından çok embriyo çok önemli o yüzden içini ferah tut. Seni bende öğleden sonra 3 gibi arayabilirler bende öncekilerde öyle olmuştu
Teşekkürler canım inşallah sende güzel haberler alırsın. Pozitifi görürsün inşallah darısı da bize artık Rabbim şu mübarek günde herkesin gönlüne göre versin inşallahkızlar hayırlı olsun inşallah bölünerek devam eder embriyolarınız. Benim de bugün transfer sonrası 6.günüm. haftaya salı yani 10.gün test yaptırmayı düşünüyorum.
kızlar hayırlı olsun inşallah bölünerek devam eder embriyolarınız. Benim de bugün transfer sonrası 6.günüm. haftaya salı yani 10.gün test yaptırmayı düşünüyorum.
Canım yeni aradılar da 3 tanesi döllenmiş iyi demi kalite için bir şey demedi yarın kalite belli olur dedi yarın tekrar arayacaklar
1embriyo hazir donduruldu transfer gununu bekliyor, diger yumurtalar da hazırlanıyor hayirlisi olsun hepimiz için inşallah canım senin durum nedirHayırlısı olsun canım, değişik bir durum olmuş. Neyse çok yumurta iyidir :) Sonu güzel olsun inşallah. Benim de transfer sonrası 5.günümdü bugün. Günler geçmek bilmiyorrrrr
Hayırlısı olsun canım. Benim transferden sonra 7.günüm bugün. Sabah dayanamayıp idrar testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı sonra kan verdim 48 çıktı. Pozitif yazıyor. Ama daha çok erken olduğu için düşük bir değer tabi. Katlanmasını bekleyeceğiz bakalım.1embriyo hazir donduruldu transfer gununu bekliyor, diger yumurtalar da hazırlanıyor hayirlisi olsun hepimiz için inşallah canım senin durum nedir
Benim de 23 nisan test günümkızlar hayırlı olsun inşallah bölünerek devam eder embriyolarınız. Benim de bugün transfer sonrası 6.günüm. haftaya salı yani 10.gün test yaptırmayı düşünüyorum.
Aaaaaaaaa tebrik ederim tatlımHayırlısı olsun canım. Benim transferden sonra 7.günüm bugün. Sabah dayanamayıp idrar testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı sonra kan verdim 48 çıktı. Pozitif yazıyor. Ama daha çok erken olduğu için düşük bir değer tabi. Katlanmasını bekleyeceğiz bakalım.
Sağol canm inşallah artar bakalım korkuyorum:)Aaaaaaaaa tebrik ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?