Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inş vlla artık herşey değişti yediğimiz içtiğimiz şeylere ne katıyorlarsa sebEbsiz infertilite sebebsiz kısırlık ilk çocuğu yaptık 2.de kaldık ya olmuyorda olmuyor Valla trafikde çocuğu kucağına alıp dileniyor kadın sürekli hamileler e bunların farkı ne merak ediyorum

evet gelsin malum sorular :) yumurtlama takip ettınızmı
vs vs siz bılıyorusnuz belırtıu oldumu anlatırmısınız?
Belirti ara ara sancı geliyordu hasta olacak gibi ve bacağım da ağrı vardı bu ay hep yumurtlama takvimden takip ettim gün aşırı ama ben bu ay hag cekilmiştm ona yoruyorum daha detaylı anlatırım tam emin olalım kan vereyimm

tebrik ederiz MAŞALLAH aman nazar değmesin çok tatlı duruyor :) love06 katılıyorum ve soruyorum ovulasyon testi yaptın mı yumurtlamadan kaç gün sonra bu testi yaptın neler kullandın rahatsızlığın varmıy dı yaşın kaç ne belirtiler hissetin nasıl anladın ????

Ohh ohh maşallah hamilelik haberleri gelsin hafta güzel devam ediyor bu ay özel bişey yaptınız mı gebelik için ? Yumurtlama ne zamandı ? Belirtileriniz nelerdi ? Çok soru sordum kusura bakmayın
Bu ay hsg çekilmiştim canım. Yumurtlama 19uydu takvime göre ilerledim gün aşırı denedim özel bişe yapmadım beslenmeme zaten çok dikkat ediyorduk eşimle kzlar aksam test veriyim kan tam emin olup hikayemi anlatayım size çok uzun aslında hikayem suan şoktayım

Kzlar test yanlış olmaz değil mi ben inanamıyorum şoktayım... ilk defa çift çizgi gördüm. Eşimin yarın doğum günü varsa sürpriz olsun diye test yaptım sabah. Bat yarın. Hala da hasta olacak gibi sancı girip cıkıyor.. kan vericem iş çıkışı çok merak ediyorum değeri inşallah gerçektir inanamıyorum soka girdim suan da kusura bakmayın tüm soruları cevaplıcam söz veriyorum ama şimdilik söyleyeceğim şey bu ay çok dualar ettim zikir cektim gün aşırı denedim zaten ben uzun zamandır denediğim için yorgunluk vardı bende hep dualar ettim elimden geleni yaptım güzel beslendik eşimle eşim de kür yapmıştı keçi boynuzu. Ben sabahları portakal sularından tutun hafta da iki kere balık yemekten güzel yedik içtik. Bu ay hsg cekinmiştim doktor 2 ay sonra gelin plan yapalım dedi olacağını düşündü demek ki ve oldu gibi inanamıyorum

Tebrik ederim canım hayırlı olsun
Çoook silik çizgide bile yanlış olma ihtimali düşükken seninki baya koyu maşallah ben yanlış olduğunu düşünmüyorum ❤

tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…