Biliyorum canım ama ovulasyon günğnde bu kadar koyu olmuyor demek istedim
Ne zaman bitiyor reglAhaha canım ben regl oldum ya dinleniyorum:))seni takipteyim testlerini bekliyorum merakla
Ben en erken pazar günü yapmayı düşünüyorum canımBenimde aynen iç çamaşırı sürekli ıslak gibi oluyor. İnşallah vardır canım valla sen ne zaman test yapacaksın
Kanamayı birinci gün sayarsak dün 15. gündü canımTestin kaçıncı günüydü peki bugün yaptığın?
aaaa harıkaaa süper tebrık ederım :)Günaydın kzlar bat 2 Nisan Eki Görüntüle 2814580
evet gelsin malum sorular :) yumurtlama takip ettınızmıGünaydın kzlar bat 2 Nisan Eki Görüntüle 2814580
Canım rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inş vlla artık herşey değişti yediğimiz içtiğimiz şeylere ne katıyorlarsa sebEbsiz infertilite sebebsiz kısırlık ilk çocuğu yaptık 2.de kaldık ya olmuyorda olmuyor Valla trafikde çocuğu kucağına alıp dileniyor kadın sürekli hamileler e bunların farkı ne merak ediyorumBen pco.sluyum canım bana 15 yaşında ben hiç çocukları da sevmezken bir doktor senin çocuğun olmaz dedi. Yıllarca regllerim hep sorunlu oldu. Gittiğim tüm doktorlar tedavisiz çocuk şansın yok dediler.
Eşimle evlenirken bak benim çocuğum olmayabilir bunu bilerek evlenelim dedim hatta o sorun değil dediği halde bunu uzun vadeli düşün belki ömür boyu olmayacak buna tamam diyorsan evlenelim diyerek kendisini sıkboğaz etmisligim vardır :)
Bu arada evet çocuk sevmezdim çocuk isteyene kadar ama doktorlar çocuğun olmaz dedikçe de ağlıyordum çünkü ikizler burcluluk
3.5 sene doğum kontrol hapı ile korunduk. Sonra eşim askere gidecekti dönünce çocuk yapalım dedik benim hormonlarım tavandı çocuk da çocuk diye delirmistim.
Zaten eşim askerde olacak diye hapı bıraktım amaaaaa yemin töreni tatatataaam. Tam da benim yumurtlamama denk geldi.
Ve hamile kaldım ilk aydan
Pcosu yendim kızlar. Elhamdülillah yendim.
Şeker un gluten tuketmiyorum. Cilginlarca spor yapıyorum hayat şeklimi kökünden değiştirdim.
Gittiğim kadın dogumcular ekranda pcos yazdığını görüyor tabi o sicilimize islendigi için artık hepsi yanlış mı yazılmış buraya diyorlar
Diğer insanlardan çok zor bir yaşam tarzı ve kötü bir döngü; pcos insülin direnci yapar insülin direnci iştah ve yeme arzusu yapar çok ve sağlıksız yersen insulin direncin artar vs...
Aralıklı oruç ve ketojenik beslenerek yanına da haftada 4-5 gün güzel sporunu katarsan pcos da yağ da kalmıyor. Böyle kilo verince yüksek kiloda daha zayıf oluyorsun. Ben su an 36-38 beden arasiyim eskiden bu kiloda 40-42ydim mesela.
Su an son 3-4 kilomu da vermek istiyorum hamile kalmadan. Bakalım inşallah veririm ramazanda.
Hadi inşallah Nisanda hayırlısıyla hepimiz hamilelik haberlerimizi vereceğiz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş koş kan vermeyeGünaydın kzlar bat 2 Nisan Eki Görüntüle 2814580
Ohh ohh maşallahGünaydın kzlar bat 2 Nisan Eki Görüntüle 2814580
Ettim canım duanı aklıma geldikçe ederimGül ısmim canimçok tesekkur ederim gerçekten
Belirti ara ara sancı geliyordu hasta olacak gibi ve bacağım da ağrı vardı bu ay hep yumurtlama takvimden takip ettim gün aşırı ama ben bu ay hag cekilmiştm ona yoruyorum daha detaylı anlatırım tam emin olalım kan vereyimmevet gelsin malum sorular :) yumurtlama takip ettınızmı
vs vs siz bılıyorusnuz belırtıu oldumu anlatırmısınız?
tebrik ederiz MAŞALLAH aman nazar değmesin çok tatlı duruyor :)Günaydın kzlar bat 2 Nisan Eki Görüntüle 2814580
Kzlar inanamıyorumm iş yerine geldim kan vericem aksam inş gerçektir test yanlış olmaz demiiCanım tebrik ederimhemen koş kan vermeyeee
Bu ay hsg çekilmiştim canım. Yumurtlama 19uydu takvime göre ilerledim gün aşırı denedim özel bişe yapmadım beslenmeme zaten çok dikkat ediyorduk eşimle kzlar aksam test veriyim kan tam emin olup hikayemi anlatayım size çok uzun aslında hikayem suan şoktayımOhh ohh maşallahhamilelik haberleri gelsin hafta güzel devam ediyor bu ay özel bişey yaptınız mı gebelik için ? Yumurtlama ne zamandı ? Belirtileriniz nelerdi ? Çok soru sordum kusura bakmayın
Tamam kuzum teşekkür ederimO zaman şunu diyim adet olursan doktora git olamazsan da çok geçirme enfeksiyon geçikme yapıyor bazen.Bat günü olmazsan acile git hiç olmazsa.
Tebrik ederim canım hayırlı olsunBu ay hsg çekilmiştim canım. Yumurtlama 19uydu takvime göre ilerledim gün aşırı denedim özel bişe yapmadım beslenmeme zaten çok dikkat ediyorduk eşimle kzlar aksam test veriyim kan tam emin olup hikayemi anlatayım size çok uzun aslında hikayem suan şoktayım
tamam canımBelirti ara ara sancı geliyordu hasta olacak gibi ve bacağım da ağrı vardı bu ay hep yumurtlama takvimden takip ettim gün aşırı ama ben bu ay hag cekilmiştm ona yoruyorum daha detaylı anlatırım tam emin olalım kan vereyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?