Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum kaset testler de negatif çıktı bir tane erken gebelik testi yapmıştım onda da çok çok silik bir çizgi vardı sanki ama kaset testleri erken gebelik ten sonra yaptım olsaydı hcg artar dı ve kaset test te de çıkardı diye düşünüyorum beş gün önce erken gebelik testi yapmıştım galiba en solda silik bir çizgi var gibime geldi ama işte yok bence ya baya kaşıntı yaşadım vajina da şimdi de akıntı başladı kaşıntı hafifledi bat 2 Nisan geçen ay ki tüp bebek tedavimde kimyasal gebelik yaşadım onda da beş gün kala erken gebelik testi yapmıştım onuda koyuyorum bak sağ tarafta onu yaptığım gün kan vermiştim 20 çıkmıştı hcg ama ondan sonra ki günlerde kaset test te silik çizgiler başlamıştı bu sefer kaset test te hiçbişey göremedim

Eklentiler

• IMG_20210329_111812.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20210220_152549.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 59
Yusra-61 bu kadar şeyi neden anlattım ben ilk hamilelikten önce kesin hamile kalamicam diye çok araştırdım da ondan biliyorum bu antin kuntin bilgileri

Ben hiç pco durumum olmadı ama olanların da umutsuz olmayacağı bir örnek de sensin şuan bunu okuyan herkes mutlu olmalı
Bende çok kilo almıştım bunun insilün direncimi düşürdüğünü düşündüm çok sürekli yemek istediği aniden iki tabak makarna yemek isterdim böyle ney varsa çok pişman olup ağladım zirladım. Ayy beğenmez oldum aynada kendimi çünkü ben 54 kilodan 71 kilo olmuştum birde tam bu kilo ile hamile kaldım sonra şekerime doktorlar dikkat et derdi ama birşey kullan diyen olmamıştı o sıra arttı yeme istediğim 74 oldum ben daha 8 haftalıkken sonra zaten düştü.
Neyse o sırada düşünce kilomu vermek isteyip veremez oldum baya bir sonra ben sporla kendimce diyet ile 65 kiloya düştüm ama şuan sporla kilo vermem yavaşladı bende ramazanı bu konuda değerlendiricem 4 kilo daha versem yeterli diyorum. Normalde kilo vermek benim için zor değildi aslında yüzüm gitmesin isteğim vardı ondan veremezdim. Sporla bölgesel verdim ben :)))
Hamiş kalırsam ideal kilo da olmak istyrm :)))

Ben ilk hamileligimde 20ye yakın kilo aldım ve sonra da süt sorunu yaşayıp sutum olsun diye o kiloyu da geçtim bir tosuncuk oldum

Obezite sınırından şükür ki bu günlere geldim tekrar. Lohusalikta coşuyor insan ayol. Bir de şey var helva ye helva süt yapar kilodan baska bi halt yapmıyor hiç biri
Ay inşallah bunları da konuşacağız yaaa tekrar gelsin inşallah o günler. Sicamadi bugün ay gazı çıkmıyor uyumuyor susmuyor virrruu

Testler varsa çıkardı bence o kadar kişi erken öğreniyor bende hep yaparım belki vardır diye çıkmaz olsa çıkar düşüncem.
Ya klomen aldınız mı siz? Ben bir kaç kişide bunu denedim klomende ney varsa onu alanlar genelde enfeksiyon oluşuyor nasıl ilaçsa.
Enfeksiyonun var senin bence kaşıntı varsa tekrar edecektir tedavi olmadan kendiliğinden gitmiş olsa azcık kalır tekrarlar. Ben çok çektim enfeksiyondan. Ben geçen ay oldum gider sandım bu ay baktım adet sonrası vardı baya şeyler yaptım gitsin diye :))) İnşallah yoktur.

İnşallahhh çok tatlısın sen ya :))) sevdim seni ben :))))

Yusra-61 bu kadar şeyi neden anlattım ben ilk hamilelikten önce kesin hamile kalamicam diye çok araştırdım da ondan biliyorum bu antin kuntin bilgileri
Bende hiç kalamayacam deyip araştoranlardanım inşallah biter bu işkence öğrenmeye gerek yok herşeyi ya :)))))))

İnşallahhh çok tatlısın sen ya :))) sevdim seni ben :))))
Canım ya ben de seniii sevdim bu ay hayırlısıyla hamile kalalım da butuuun bu süreçleri de beraber geçirelim inşallah
Bu olay biraz askerlik arkadaşı gibi oluyor biz önceki grupla hala görüşürüz hatta yüzyüze falan da bulusuyorduk coronadan önce

Testin kaçıncı günüydü peki bugün yaptığın?

Yok canım klomen hiç kullanmadım

Bende hiç kalamayacam deyip araştoranlardanım inşallah biter bu işkence öğrenmeye gerek yok herşeyi ya :)))))))
Kalırsın inşallah negatif düşünceleri at kafandan
Benim en yakın arkadaşım maalesef karı koca hiç sorun olmadığı halde olmuyor çocukları. Çünkü kafaya takıyor kız. Kafa da rahat olacak rahim kadar. Psikoloji çok önemli

Burada da çok var 3.ayım gruplarda :))) bazıları ile devam ediyoruz şubattan marttan :)) inşlh Nisan son olur hamile kalanlar olarak dertleşir grup acarız da

Burada da çok var 3.ayım gruplarda :))) bazıları ile devam ediyoruz şubattan marttan :)) inşlh Nisan son olur hamile kalanlar olarak dertleşir grup acarız da
İnşallah hayırlısı ile bu son olsun bu sooon :)

Ne guzel bilgi dolu bir paylasim

4 kere oldu az miktarda sizlerin bahsettiği gibi yoğun olmadı
Hamilelikte vajinal akıntı artışı olabiliyor. Doktorum günlük ped kullanma ama işe gidiyorsun mecbur sürekli degistiremezsin havlu kağıt katla koy ve sürekli değiştir demişti.
Olursa aklınızda olsun

Evet canım enfeksiyon akıntı yapar geçen ay bende aynısını yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…