- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Evet kuzum kaset testler de negatif çıktı bir tane erken gebelik testi yapmıştım onda da çok çok silik bir çizgi vardı sanki ama kaset testleri erken gebelik ten sonra yaptım olsaydı hcg artar dı ve kaset test te de çıkardı diye düşünüyorum beş gün önce erken gebelik testi yapmıştım galiba en solda silik bir çizgi var gibime geldi ama işte yok bence ya baya kaşıntı yaşadım vajina da şimdi de akıntı başladı kaşıntı hafifledi bat 2 NisanCanım mantar enfeksiyon oluyor o bazen kokusu olmaz ben çok yaşıyorum özellikle bata 5 gün kala ilk normal akıntı sanıyorum sonra artış hafif sarımtırak oldu adet oldum yaama şunu da demek isterim süt kesiği olup hamiş olduğumu öğrenmiştim de enfeksiyonum varmış test yaptın mı hamilelk acaba?
Ben hiç pco durumum olmadı ama olanların da umutsuz olmayacağı bir örnek de sensin şuan bunu okuyan herkes mutlu olmalıBen pco.sluyum canım bana 15 yaşında ben hiç çocukları da sevmezken bir doktor senin çocuğun olmaz dedi. Yıllarca regllerim hep sorunlu oldu. Gittiğim tüm doktorlar tedavisiz çocuk şansın yok dediler.
Eşimle evlenirken bak benim çocuğum olmayabilir bunu bilerek evlenelim dedim hatta o sorun değil dediği halde bunu uzun vadeli düşün belki ömür boyu olmayacak buna tamam diyorsan evlenelim diyerek kendisini sıkboğaz etmisligim vardır :)
Bu arada evet çocuk sevmezdim çocuk isteyene kadar ama doktorlar çocuğun olmaz dedikçe de ağlıyordum çünkü ikizler burcluluk
3.5 sene doğum kontrol hapı ile korunduk. Sonra eşim askere gidecekti dönünce çocuk yapalım dedik benim hormonlarım tavandı çocuk da çocuk diye delirmistim.
Zaten eşim askerde olacak diye hapı bıraktım amaaaaa yemin töreni tatatataaam. Tam da benim yumurtlamama denk geldi.
Ve hamile kaldım ilk aydan
Pcosu yendim kızlar. Elhamdülillah yendim.
Şeker un gluten tuketmiyorum. Cilginlarca spor yapıyorum hayat şeklimi kökünden değiştirdim.
Gittiğim kadın dogumcular ekranda pcos yazdığını görüyor tabi o sicilimize islendigi için artık hepsi yanlış mı yazılmış buraya diyorlar
Diğer insanlardan çok zor bir yaşam tarzı ve kötü bir döngü; pcos insülin direnci yapar insülin direnci iştah ve yeme arzusu yapar çok ve sağlıksız yersen insulin direncin artar vs...
Aralıklı oruç ve ketojenik beslenerek yanına da haftada 4-5 gün güzel sporunu katarsan pcos da yağ da kalmıyor. Böyle kilo verince yüksek kiloda daha zayıf oluyorsun. Ben su an 36-38 beden arasiyim eskiden bu kiloda 40-42ydim mesela.
Su an son 3-4 kilomu da vermek istiyorum hamile kalmadan. Bakalım inşallah veririm ramazanda.
Hadi inşallah Nisanda hayırlısıyla hepimiz hamilelik haberlerimizi vereceğiz
Ben ilk hamileligimde 20ye yakın kilo aldım ve sonra da süt sorunu yaşayıp sutum olsun diye o kiloyu da geçtim bir tosuncuk oldumBen hiç pco durumum olmadı ama olanların da umutsuz olmayacağı bir örnek de sensin şuan bunu okuyan herkes mutlu olmalı
Bende çok kilo almıştım bunun insilün direncimi düşürdüğünü düşündüm çok sürekli yemek istediği aniden iki tabak makarna yemek isterdim böyle ney varsa çok pişman olup ağladım zirladım. Ayy beğenmez oldum aynada kendimi çünkü ben 54 kilodan 71 kilo olmuştum birde tam bu kilo ile hamile kaldımsonra şekerime doktorlar dikkat et derdi ama birşey kullan diyen olmamıştı o sıra arttı yeme istediğim 74 oldum ben daha 8 haftalıkken sonra zaten düştü.
Neyse o sırada düşünce kilomu vermek isteyip veremez oldum baya bir sonra ben sporla kendimce diyet ile 65 kiloya düştüm ama şuan sporla kilo vermem yavaşladıbende ramazanı bu konuda değerlendiricem 4 kilo daha versem yeterli diyorum. Normalde kilo vermek benim için zor değildi aslında yüzüm gitmesin isteğim vardı ondan veremezdim. Sporla bölgesel verdim ben :)))
Hamiş kalırsam ideal kilo da olmak istyrm :)))
Testler varsa çıkardı bence o kadar kişi erken öğreniyor bende hep yaparım belki vardır diye çıkmaz olsa çıkar düşüncem.Evet kuzum kaset testler de negatif çıktı bir tane erken gebelik testi yapmıştım onda da çok çok silik bir çizgi vardı sanki ama kaset testleri erken gebelik ten sonra yaptım olsaydı hcg artar dı ve kaset test te de çıkardı diye düşünüyorum beş gün önce erken gebelik testi yapmıştım galiba en solda silik bir çizgi var gibime geldi ama işte yok bence ya baya kaşıntı yaşadım vajina da şimdi de akıntı başladı kaşıntı hafifledi bat 2 Nisangeçen ay ki tüp bebek tedavimde kimyasal gebelik yaşadım onda da beş gün kala erken gebelik testi yapmıştım onuda koyuyorum bak sağ tarafta onu yaptığım gün kan vermiştim 20 çıkmıştı hcg ama ondan sonra ki günlerde kaset test te silik çizgiler başlamıştı bu sefer kaset test te hiçbişey göremedim
İnşallahhh çok tatlısın sen ya :))) sevdim seni ben :))))Ben ilk hamileligimde 20ye yakın kilo aldım ve sonra da süt sorunu yaşayıp sutum olsun diye o kiloyu da geçtim bir tosuncuk oldum
Obezite sınırından şükür ki bu günlere geldim tekrar. Lohusalikta coşuyor insan ayol. Bir de şey var helva ye helva süt yaparkilodan baska bi halt yapmıyor hiç biri
Ay inşallah bunları da konuşacağız yaaa tekrar gelsin inşallah o günler. Sicamadi bugün ay gazı çıkmıyor uyumuyor susmuyor virrruu
Bende hiç kalamayacam deyip araştoranlardanım inşallah biter bu işkence öğrenmeye gerek yok herşeyi ya :)))))))Yusra-61 bu kadar şeyi neden anlattım ben ilk hamilelikten önce kesin hamile kalamicam diye çok araştırdım da ondan biliyorum bu antin kuntin bilgileri
Canım ya ben de seniii sevdimİnşallahhh çok tatlısın sen ya :))) sevdim seni ben :))))
Testin kaçıncı günüydü peki bugün yaptığın?Genelde 30 35 günde olurdum canım. Şubat ayında tam 29.günde oldum. Martta da 19.gün geldi adetimhatta adet olmadan bir gün önce leke gelmişti. Yerleşme kanaması diye heveslenmiştim. Hevesim yarım kaldı şuan adetim hangi gün olur kestiremiyorum
Yok canım klomen hiç kullanmadımTestler varsa çıkardı bence o kadar kişi erken öğreniyor bende hep yaparım belki vardır diye çıkmaz olsa çıkar düşüncem.
Ya klomen aldınız mı siz?Ben bir kaç kişide bunu denedim klomende ney varsa onu alanlar genelde enfeksiyon oluşuyor nasıl ilaçsa.
Enfeksiyonun var senin bence kaşıntı varsa tekrar edecektir tedavi olmadankendiliğinden gitmiş olsa azcık kalır tekrarlar. Ben çok çektim enfeksiyondan. Ben geçen ay oldum gider sandım bu ay baktım adet sonrası vardı baya şeyler yaptım gitsin diye :))) İnşallah yoktur.
Kalırsın inşallah negatif düşünceleri at kafandanBende hiç kalamayacam deyip araştoranlardanım inşallah biter bu işkence öğrenmeye gerek yok herşeyi ya :)))))))
Burada da çok var 3.ayım gruplarda :))) bazıları ile devam ediyoruz şubattan marttan :)) inşlh Nisan son olur hamile kalanlar olarak dertleşir grup acarız daCanım ya ben de seniii sevdimbu ay hayırlısıyla hamile kalalım da butuuun bu süreçleri de beraber geçirelim inşallah
Bu olay biraz askerlik arkadaşı gibi oluyor biz önceki grupla hala görüşürüz hatta yüzyüze falan da bulusuyorduk coronadan önce
4 kere oldu az miktarda sizlerin bahsettiği gibi yoğun olmadıGerek demeyelim de evet bir belirti :)
Dikkat edin ama çamaşırı daha sık değiştirin o sıvı üstünüzde kalınca daha kolay mantar yapıyor
İnşallah hayırlısı ile bu son olsun bu sooon :)Burada da çok var 3.ayım gruplarda :))) bazıları ile devam ediyoruz şubattan marttan :)) inşlh Nisan son olur hamile kalanlar olarak dertleşir grup acarız da
Ne guzel bilgi dolu bir paylasimKızlar kızlar ovulasyon testi düşmanı geldi yine
Aklıma geldi de ondan yazayım dedim hani yumurtlama zamanı seffaf yapışkan bir sıvı geliyor ya o spermin içinizde tutunup yumurtaya sağlıkla ulaşmasını sağlayan sıvı değerli. İlişkiye gireceğiniz gün ilişkiye girmeden öyle çok ovalayıp silmeyiniz içinizde kalsın. Ön sevisme de içerideki sıvıyı arttırdığı için yararlı olabilir.
Hatta kuruluk yaşadığı için hamile kalamayan bazı çiftler özel bi kayganlastirici var adını unuttum pre... bisiydi ondan kullanıyorlar.
Ateş olayını ben ilk hamileligimde yumurtlama günü ve hamileliği öğrenmeden önceki 2-3 gün civarı yaşadım. Ama yumurtlama günü 38e yakındı 2-3 saat sürdü.
Bat.ta da 2.5 gün falan sicakliyordum.
Bir de hatırladım çok acı yiyordum su acı biber tursularindan; ki normalde reflum vardı ve ben acı sevmem
Hamileliği öğrendikten sonra da canım kivi istemişti ki normalde agzima kivi sürmem içim de bi kötü olur
Ramazanda sahur yapmazsak reglmiz şaşabilir uzun süre açlıktan dolayı ama tavsiyem karbonhidratı az protein ve sebzeleri çok yersek ağırlık çökmez. Fındık fıstık yiyin kocalarinizla geceler uzun olacak
Gerçi benim verimli zamanım ramazanın 1. Günü bitiyor sonra heyecanlı bekleyiş başlar bakalım.
O zaman şunu diyim adet olursan doktora git olamazsan da çok geçirme enfeksiyon geçikme yapıyor bazen.Yok canım klomen hiç kullanmadım
Hamilelikte vajinal akıntı artışı olabiliyor. Doktorum günlük ped kullanma ama işe gidiyorsun mecbur sürekli degistiremezsin havlu kağıt katla koy ve sürekli değiştir demişti.4 kere oldu az miktarda sizlerin bahsettiği gibi yoğun olmadı
Evet canım enfeksiyon akıntı yapar geçen ay bende aynısını yaşadımKızlar ya ben vajinal enfeksiyon geçiriyorum da bat 2 Nisan dı işimden dolayı hala doktora gidemedim belirtiler hafifledi gibi ama beyaz akıntı başladı süt kesiği gibi sulu biraz da ama kokusuz enfeksiyon dan mı olmuştur bilen var mı dün kaset test yapmıştım negatif ti gebelik testi gebelik yok büyük ihtimalle
Ahaha canım ben regl oldum ya dinleniyorum:))seni takipteyim testlerini bekliyorum meraklaMaviFlorra nasılsın kuzum
Arada var olduğunu gösteriyorsun sizin ovulasyon bitsin size yapacağımı biliyorım der gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?