Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende üstemilen şeyler bu kğıtta
selam , bende dediğim gibi dn gittim memografi ve kültür için randevu aldım .Eşimin sperm testi ve benım hsg raporum var eşim ürologa göstericek o kadar

Eklentiler

• F4F2EBAE-7388-449B-8807-7AB7B47CC15B.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 35
Selamlar bende hastanedeydim
Benim de bugün adet günüm ama pco var adet olmadım
İlaç raporum onaylandı ilaçlarını alacağım 15 gün adet olmazsam gebelik testi yapıp adet söktürücü kullanacağım adet olunca ilk 3 gün hastaneye gidecekmişim
Ama bu 3 gün bayram a denk gelirse tedavi bir sonraki adet dönemine kalacak

Selam kızlar bende bugün araştırma hastanesine doçente randevu aldım muayene oldum adetimin 1. Günü hormon testi istedi spermiyogram ve hsg vardı zaten onlara baktı perşembe tekrar çağırdı hormon testime göre bu ay aşılama yapacağını söyledi ona göre iğne yazıcam perşembe dedi ama herhangi bir evrak istemedi süreci böyle işleyen varmı?

Benim de böyle işledi. Hiç evrak istemidi. Hatta oldum bile aşılama

Kuzum muhtemelen denk gelebilir neden 15 gün bekliyordun gününe var ondan mı doktor mu söyledi

Benimde böyle oldu kuzum bende evraklarımla gittim sadece adetin 2. Günü gel hormonlarına bakalım başlayalım dedi banada

Yeni bir doktor muayenesi özeti reglimin 10.günü bugün 8.iğnemi yapıcam öğleden sonra.Yumurtam 14 mm olmuş cuma tekrar kontrole çağırdı cumartesi dahil iğnelere devam cumartesi gece 12 çatlatma iğnesi pazartesi sabah da aşılama yapılıcak kısmetse

Hayırlısı olsun şimdiden kuzucum

Hayirlisi olsun hangi hastane?

Kızlar, cumartesi günü çatlatma iğnesi vurdum. Pzartesi aşılama oldum. Hiç ağrım olmamıştı ama bugün karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor. Böyle olan var mı? Belim de çok ağrıyor. Acaba anca mı çatlıyor? Fikriniz var mı acaba

İyi düşünelim belki yerleşiyordur

Reactions: zan
İlaç kullanıyomusun kuzum progestan filan yan etkisi olabilir

Reactions: zan
Kuzum muhtemelen denk gelebilir neden 15 gün bekliyordun gününe var ondan mı doktor mu söyledi
Beklenen adet tarihi dündü ama 15 gün geçmeden test yada söktürücü vermedi. Normalde test yapıp söktürücü verse ne güzel hızlı ilerleyecekti ama bunda da vardır bir hayırgeçen ay da tam adetin 3. Günü gittiğim için rapor çıkarmadılar bu aya kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…