Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi ya küçükken çatlamışlar neden böyle oldu ki

Hadi ya küçükken çatlamışlar neden böyle oldu ki
Böyle küçük çatlayabiliyor mu onu bile anlamadım doktora şoktan kendi kendime sinirden bişey de sormadan çıktım 20 si sonrası adet gelse bu kez de bayrama denk gelir mi stresi var şaka gibi

Böyle küçük çatlayabiliyor mu onu bile anlamadım doktora şoktan kendi kendime sinirden bişey de sormadan çıktım 20 si sonrası adet gelse bu kez de bayrama denk gelir mi stresi var şaka gibi
Hiç stres yapma vardır bunda da bi hayır yapıcak bi şey yok elinde olan bi şey değil sonuçta
Doktor bi açıklama yapmadı mı hiç bazen olabilir falan diye

Hiç stres yapma vardır bunda da bi hayır yapıcak bi şey yok elinde olan bi şey değil sonuçta
Doktor bi açıklama yapmadı mı hiç bazen olabilir falan diye
Tüp bebek hastalarında bile bazen oluyormuş ama iki günde böyle olmasına o da şaşırdı ama işte yapacak bişey yok

Tüp bebek hastalarında bile bazen oluyormuş ama iki günde böyle olmasına o da şaşırdı ama işte yapacak bişey yok
Napalım kuzum hiç kızma kendine şer gördüğümüzde de bi hayır vardır sakin ol hiç stres yapma stres daha kötü etkiler seni bi sonraki sefere inş mutlu biticek sonu pıt pıt kalp atıcak belki içinde

İnşallah hadi bakalım sen önce güzel haberi ver de

Merhaba kızlar bende de aşılamadan sonra özellikle bugün bel ağrısı karın ağrısı göğüs sızısı gibi adet belirtileri olmaya başlamıştı. Size soracaktım. Progestan dan yazmışsınız. Hayırlısı bakalım. Aşılama olup hamile kalan tanıdığınız var mı acaba nasıl belirtileri olmuştu.

Aşılama ne zaman yapıldı acaba

Merhaba çatlıyor maslesef o kaliteli olmadığı anlamına geliyor. Klomenle benim de öyle olmuştu

Merhaba çatlıyor maslesef o kaliteli olmadığı anlamına geliyor. Klomenle benim de öyle olmuştu
Böyle söyleyince cidden içimi rahatlattınız, kalitesiz yumurta ile aşılama olup tutsa yine kürtaj olmak zorunda kalsam daha kötü ne yapalım bir ay sonra tekrar deneriz teşekkür ederim

Reactions: zan

O o_k_y_n_s

MERHABA RAPOR ICIN EVLILIK SÜRE ŞARTI VAR MI BENDE HIPO HIPO VAR GENLEDE HIPOLULARA RAPOR CIKIYORMUS AMA DOKTOROM BELKI EVLILIK SURE SIKINTISI OLABILIR DEDI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…