Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar, şu an hastanedeyim. 12 de aşılama yapılacak. Çok heyecanlıyım. Hayırlısıyla tutacak inşallah. Sizler de dua edin olur mu
Umarım herşey gönlümüze göre olur. Emeklerimiz boşa çıkmaz Bende hastanedeyim benim de bugün aşılamam yapılacak 1 ile 2 arası dediler heyecan ile bekliyorum

Hiç gerilecek bişey yok canım. Bende ilk çok çekindim kasıldım hele adetli muayenede ama boşuna kasıyormuşum :) ilk muayeneden sonra alışıyosun zaten rahat olmak lazım. İlk Aşılamamı oldum 4. Günündeyim. Bazılarına klomen hap veriyolar bazılarına iğne sanırım yaşla alakalı olabilir bu durum. Ben fostimon iğne kullandım 8 gün 3 kerede kontrole gittim.
Ben kendin yaptım ki ben yaptıysam herkes yapabilir :) gerçekten can yakmıyo zaten iğnesi küçük onların hastanelik bi durum yok. Rahat yaparsın.

İğnelere başladım ben gonal f 75 vuruyo annem her gün kendim yapamıyorum.Bugün kontrolüm vardı 5 gündür iğne yapıyoruz 11mm 1 tane olmuş yıkıldım resmen.Beklentim daha yüksekti en az 2 yumurta bekliyodum açıkçası.iğnelere devam dedi doktor Çarşamba günü tekrar çağırdı bakalım büyür inşallah

Büyür Merak etme canını sıkma hiç stres etkiliyor. Bende ilk 5 ten sonra gittim ilk 10 du 2. Ye gittigimde 12 3. Kontrolde 17 olmuştu çatlatma iğnesini yaptırdılar sonra. Benimde 4 yumurta vardı ama sadece 1’i gelişmişti.

Ya hayır hiç yıkılma öyle, bende aşılama sürecindeyim benim önceki gebelik kürtaj ile sonuçlandı bir buçuk yıldır rahim kalınlaşmadı histeroskopi vs. Derken doktor bana iğneyi adet ile başlatmadı rahime süre tanımak için, adetin 8. Günü başlayıp 4 gün 112,5 doz vurdum biri 13 biri 10 dedi bir de arkada gelişen var dedi bu beni mutlu etmedi açıkcası çünkü 3 yumurtada üçüz riski var benim zaten bir kaybım var kan pıhtılaşması riskim var bünyem kaldırmaz diye korkuyorum şimdi 75 e düşürdü dozu.

Böyle detaylı neden anlatıyorum adetin 8. Günü iğneye başladığım halde sizden yüksek doz kullandığım halde öyle 18 lere vs gelmiş ikisi de baya büyük yumurtam yok bakın, önemli olan yavaş da olsa sağlıklı bir yumurta olsun işimizi görsün yeter bu sürecin en sıkıntılı kısmı stres ve karamsarlık hiç öyle bakma emin ol doza devam et bak nasıl büyüyecek ganalf etkili bir iğne

Yumurta sayısı arttıkça şans artar diye düşündüğüm için üzüldüm ben bi de hep okuyorum 2-3 yumurta gelişiyo herkeste.Bende neden böyle oldu diye..Haftaya zaten iğnesiz kendiliğinden gelişicekti aynı yumurta.Bunca iğne bi işe yaramamış diye düşündüm

Selam. Çipli aşılama surecini yazar mısınız?
Adetin 2. Günü doktora gittim
Aynı gün yumurta geliştirici iğnelere ve vitaminlerle başladım
5 gün sonra kontrole gittim yeteri kadar büyümediği için 4 gün daha iğne kullandım 4. Gün sabahtan kontrole gittim
Ertesi gün doktorun söylediği saatte çatlama iğnemi vuruldum
Galiba 32 saat sonra örneği verdik 1.5 saat sonra çağırdı doktorumuz
%70 olan sperm örneği yıkama sonrası %99 oldu
Aynı gün aşılamam yapıldı (allahım nasip et )
Pregestan başladım
5. Günümdeyim bekliyorum

Bu iş nasip işi benim bundan önce kaç kez femara denemem oldu hep 2 yumurta vardı boyutları vs de iyiydi yani eşimde bir sıkıntı yok ama olmadı mesela bence düzgün bir tanesini sağlıklı geliştirsin o önemli sen gönlünü ferah tut, olumsuzu düşünme hiç

Bebeğim çok yumurta olduğunda iptal ediyorlar zaten amaç sağlıklı yumurta ve sağlıklı sperm elde etmek küçük değil li neden olumsuz düşündün bi kaç gün daha iğne vurulucaksın umudunu kaybetme hiç boşu boşuna daha çok sevinen lazım iğneler işe yaramış gelişiyor diye ilk kontrolde aşırı büyük olmuyo zaten

Benim eşimde sıkıntı var ondan uğraşıyoruz bu işlerle olan bana oluyo ben bi acayip oldum bu iğnelerden sonra geceleri kramplar giriyo ateşler basıyo gün içinde bi depresif gibiyim iğneden zaten aşırı korkuyorum şimdi her gün iğne yapıyoruz filan çok şiştim ben bu işten bi an önce olsun bitsin istiyorum

Bu iğne günde ne kadar büyütüyo acaba

kızlar selam bana da yardımcı olu rmusunuz ? Bugün zeynep kamil hast infert. bölümüne gittim doktor kontrol etti bazı testler istedi aşılama yapılacak dedi bir kimyasalım bir de dış gebeliğim var . Süreç nedir nasıl olacak kac ay sonraya randevu verılıyor bılmıyorum bana bılgı verırsenız cok sevınırım

Yaaa benim de aşılama mikroçipli olacak bakalım nasıl olur progestanı ne kadar kullandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…