Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde geçen seneki aşılamamda negatif çıkmıştı canım ve kan testi vereceğim gün lekelenmem olmuştu ümidim yoktu hiç ama pozitif çıkmıştı kan sonucumda moralini bozma derim ben

Bende hep 12. Gün beklicem dedim test yaptım bugün 12. Gün negatif cuma benim de kan günüm ama kesin ondan önce regl olcam

Bende hep 12. Gün beklicem dedim test yaptım bugün 12. Gün negatif cuma benim de kan günüm ama kesin ondan önce regl olcam
İnşallah olmayız da cuma günü mutlu haberler alırız o zaman Belki erken davranmışızdır yada değer düşükse idrar da çıkmamıştır diye avutuyorum kendimi.. Regl olursam da 2. Aşılamaya geçmek istiyorum beklemeden doktor uygun görürse tabi. Senin kaçıncı bu ?

Benim de bugun 17 mm di igneyi yarin ya da öbür gün yapacak sanirim
Doktor iğne tedaviye başlarken her gün çağırmıştı sonra sadece bir yumurta büyüdü ben de üzülmüştüm ama istediği oymuş. Sağlıklı olanı böylesi demek ki. Hadi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde güzel sonucu alırsın inşallah

Amin inşallah canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
sen napıyosun nasılsın
Ben de iyiyim çok şükür. 12.günüm zaman geçti yine çabuk. olmazsa nasıl bir yol ilerlicem onu düşünüyorum. İlk aşılama ilk çatlatma iğnesi idi. Acaba bu ay da hap ve çatlatma iğnesi mi denesek hiç böyle yapmamıştım. Aklımda sorular. Dün seni düşünmüştüm. Acaba naptı diye yazınca sevindim Nasıl gidiyor süreç ağrıların sızıların başladı mı

İnşallah ben erken testlerden yaptım yarın yine yapıcam inşallah değişir ama sanmıyorum benimde 1. Aşılamam ben regl olursam eğer polip ameliyatı olacağım sonra tüp bebek ama insanın morali bozuluyor hevesi kaçıyor hayırlısı hakkımızda inşallah sonuçlar değişir

Testini ne zaman yaptıracaksın 12. günde yapılıyor normalde ama olmazsa diye düşünme sakın hayırlısı olsun
beni düşündüğün için teşekkür ederim dün çatlatma iğnesini yaptım bugün göğüs ve bel ağrım olmaya başladı çok uzun sürmez inşallah

inşallah değişir sonucun bunlara gerek kalmaz Haklısın ama işte bu sürecte moral bozmakta hiç iyi değil artık olana kadar devam uğraşmaya

Aminn ins. Hepimiz güzel sonuc alalim Klomen kullandım başta ben de. Benim de bir tane yumurta olgunlaşmış. Bugün tekrar gidicem bakalim ne diyecek.

Canımm tebrik ederim çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah. Kaçırmışım haberi şimdi tesadüfen gördüm çok sevindim

Kızlar bugün aşılamamın 10. Günü sizce ne zaman kan testi vermeliyim? Yarın versem çıkar mı?

Testi yarın yaparım bilmiyorum belki de yaptırmam arada kaldım test olayı ayrı stres. önce bir ümit sonra bir hayal kırıklığı. Sonucu yazarım yaparsam hayırlısı olsun inşallah

Kızlar adetime 2 gün var sizce var mı bşy

Eklentiler

• 29587E52-F4C4-4EC5-9BEB-012F6F99F95F.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 61
Allahrazı olsun kuzucum darısı hepinizin başına inş sağlıklı gebelikler nasip olur sen test yaptın mı
Negatif kuzum moralim bozuk ikinci aşılamayı yaptıracağım regl olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…