Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok şükür sorun kalmamış o zaman inşallah aşılamaya gerek kalmadan alırız bebiş haberlerini kısmet değilmiş demekki ikimiz içinde bu ay aşılama
Benim aşılamasız zor olacak gibi yumurta büyümesi çok dengesiz erken çatlaması zaten ayrı bir şaşırttı artık ters rahimim ondan mı şundan mı olmadı demek istemiyorum diğer aya artık cidden ikimize de nasip değilmiş benim geçen ay da tam son iğnelerde covid oldum o da var

Her şerde bi hayır vardır o hayırı bekleyelim bizde artık napalım

Olur kuzum benimde ilk gebeliğim rahim filminden 1 ay sonra olmuştu
Doktorun dediği gibi gün aşırı değerlendir bide bol vitamin keçiboynuzu filan ver eşine sende avakado yemeye çalış çok yararlı oluyor
Allahın izniyle mutlu haberi alırsın bi an önce

Ayy çok sevindim banada nasip olur inşallah. Aylardır avakado yemekten içimde avakado yeşercek zaten arada aklıma gelince yediriyodum keçiboynuzu özü artık arttırayım bu ay

Ayy çok sevindim banada nasip olur inşallah. Aylardır avakado yemekten içimde avakado yeşercek zaten arada aklıma gelince yediriyodum keçiboynuzu özü artık arttırayım bu ay
Aay sorma ne yapsam bi şeye benzemiyor bide avakado
Ben atom yapıyordum eşime badem ceviz muz ufak bi kaseye üzerine keçiboynuzu pekmezi
Kabak çekirdeği bide yedik hep

Aay sorma ne yapsam bi şeye benzemiyor bide avakado
Ben atom yapıyordum eşime badem ceviz muz ufak bi kaseye üzerine keçiboynuzu pekmezi
Kabak çekirdeği bide yedik hep
Oohhh yarasın bizimkinin bademe alerjisi var onun yerine fındık koyayım akşam yapayım

Yap yap sonra gelsin bebiş haberleri
Birşey sorcam bu yükseğe uzanma meselesine hep uydunuz mu? Ben hiç uyamıyorum mutfakta zaten boyum yetmiyor. Sürekli tabureye çıkmak da zor geliyor. Biraz önce de kitaplığa uzandım. Mümkün değil dikkat etmek çok zor. Belki bebek olduğunu bilince değişiyordur işler

Kuzum ben düştüm bile olacağı varsa oluyo bi arkadaşımız yazdı işte tarlada koca koca yükleri talıyo hamile kadınlar diye doğru yani içini ferah tut

Evet ya onun takibini yapmak güç. Peki erken gebelik testi kaçıncı gün yapılmalı.

Merhaba kizlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 8 .günüm aşilamadan sonraki 6.günüm .test yaptim böyle çıktı acaba varmidir gebelik

Misako çok sevindi senln adına darısı hepimize.
Kı sen kuş u kurtarırken düşmüştün demi. Bak korkulacak bşrley yokmuş olacağı varsa olur
Hayırlısıyla sağlıklı büyüsün tutunsun doğsun ufaklık

Amin inş hepinize nasip olur inş sağlıklı bi gebelik geçiririm 2 düşükten sonra tedirginim epey

Evet ya onun takibini yapmak güç. Peki erken gebelik testi kaçıncı gün yapılmalı.
Galiba 10. Günden sonraki gerçeğe yakın oluyo kuzum ben her gün test yaptım 6. Günden itibaren 8. Günde silik oldu sonra gün gün koyulaştı bakınca fark etmiyorum ama yan yana koyunca anlaşılıyor yavaş yavaş koyulaşmış
Herkeste aynı değil tabi bütün formu gezdim ama 10. Günde negatif çıkıp 14 de pozitif olanda var

aşılamamın 12. Günü test yapmıcam yapmıcam dedim yine dayanamadım. Kaset test yaptım. Negatif çıktı zaten şaşırmadım ama yinede az da olsa Umut ediyordum. 15. Gün kan verecektim normalde acaba böyle negatif görüp sonradan pozitif olan var mıdır aranızda. Kan vermeye de hevesim kalmadı gerçi ama. mucize olsada dönse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…