Ayy hadi hayırlı olsun canımmmZ zanHa-ri sutlaacc @Aesculape
@gamzelim1414
Günaydınlar kızlar dünkü macaremı mutlu bi haberle sonlandırdım ama halen korkum varkadın doğum hastanesi acilin gittim testler yapıldı kontrol ettiler rahim kalınlığın epey iyi gebelik testi isteyelim dediler hala bir sürü yumurta var kocaman kocaman korkulucak bi şey yok şuan için kendi doktoruna git mutlaka o ne derse uygularsın dediler
Beta değerim 46 geldisanırım enfeksiyonum var bu arada kanamam dün geceden beri olmamış yarın doktorumlada konuşucam inş değer yükselir mubarek aylarda hayırlı haberler alırız inş
Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsintüm destekleriniz için teşekkür ederim
Gördün mü o adet değil demiştik işteZ zanHa-ri sutlaacc @Aesculape
@gamzelim1414
Günaydınlar kızlar dünkü macaremı mutlu bi haberle sonlandırdım ama halen korkum varkadın doğum hastanesi acilin gittim testler yapıldı kontrol ettiler rahim kalınlığın epey iyi gebelik testi isteyelim dediler hala bir sürü yumurta var kocaman kocaman korkulucak bi şey yok şuan için kendi doktoruna git mutlaka o ne derse uygularsın dediler
Beta değerim 46 geldisanırım enfeksiyonum var bu arada kanamam dün geceden beri olmamış yarın doktorumlada konuşucam inş değer yükselir mubarek aylarda hayırlı haberler alırız inş
Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsintüm destekleriniz için teşekkür ederim
İdrar testinde çıkmışsa kanda tabi çıkar hayırlı olsun canımAdete 4 gün kala kanda çıkar mı cnm
Amin kuzucum inş herkese nasip olsunÇok sevindim vallaHadi gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı kucağına alırsın İnşallah sıkıntısız hamilelik yaşarsın ay gruptan hamilehaberi gelmesi çok motive edici hadi inşallah bekleyen herkes alsın mutlu haberi
Doktora gidince bi tık başını ağrıtıcamGördün mü o adet değil demiştik işteiyiki de gitmişsin korkunu endişeni anlıyorum çünkü senin de öncesinde kaybın var ama bu kez bilinçlisin en ufacık leke kanama ne olursa asla doktora gitmeyi ihmal etme bunda bir günün bile önemi var çünkü yine kanama olursa ki inşallah olmaz valla arkadaşım koca koca pıhtılar düşürdü ama iğneler ile bebeği gayet sağlıklı yeterki Rabbim nasıp etmek istesin sen gönlünü ferah tut
Öyle yapacağım ama emin de değilim belki direkt kan veririm. Şimdi ümitlendimErke
Erken gebelik testi mi yapıyorsunuz. Birde birşey sorcam bu doktorun verdiği dupostan bitti yeniden mi alsam yoksa almasam mı süreci bilmiyorum
Hayır olsun neden ki kuzumKızlar benim aşılamam iptal oldu
Bugün reglimin 7. Günü gonal f i 50 ünite 4 gün kullanmama rağmen çok fazla folikül gelişmiş ve şimdiden iki tanesi 19 20 mm civarı doktor bu boyuta reglinin 10 11. Günü gelmesini beklerdim yumurtalıkların ilaca çok fazla tepki vermiş dedi aşılama yaparsam istediğim etkiyi alacağımı düşünmüyorum önümüzdeki ay dozu dahada düşürelim öyle deneyelim bide dediHayır olsun neden ki kuzum
Bişey merak ettim peki yedinci gün rahim kalınlığı kaçtı söyledi mi size, benim de bu ay kontrolden önce çatlayıp kaçırdık iptal oldu diğer aya kaldıBugün reglimin 7. Günü gonal f i 50 ünite 4 gün kullanmama rağmen çok fazla folikül gelişmiş ve şimdiden iki tanesi 19 20 mm civarı doktor bu boyuta reglinin 10 11. Günü gelmesini beklerdim yumurtalıkların ilaca çok fazla tepki vermiş dedi aşılama yaparsam istediğim etkiyi alacağımı düşünmüyorum önümüzdeki ay dozu dahada düşürelim öyle deneyelim bide dedi
Ya onu söylemedi ama rahim kalınlığı gününe göre iyi dedi. Sizin kaçıncı günü çatlamış benimde aşırı kasık ağrım vardı anlamıştım zaten başıma böyle bişey gelebileceğini ama hafta sonu girince araya gidemedim kontroleBişey merak ettim peki yedinci gün rahim kalınlığı kaçtı söyledi mi size, benim de bu ay kontrolden önce çatlayıp kaçırdık iptal oldu diğer aya kaldı
Benim önce yaşadığım kürtajdan rahim ince kalıyor diye sıkıntım var o yüzden gonalf e adetin 8.günü başlattı 4 gün kullandım gittim henüz 13 ve 10 mm dedi yumurtalar o gittiğim günden 2 gün sonra aşırı ağrım oldu ben yumurtlama ağrısı hissederim zaten aynısı dedim ama yok ya çok erken diye düşündüm meğer o gün çatlamışYa onu söylemedi ama rahim kalınlığı gününe göre iyi dedi. Sizin kaçıncı günü çatlamış benimde aşırı kasık ağrım vardı anlamıştım zaten başıma böyle bişey gelebileceğini ama hafta sonu girince araya gidemedim kontrole
Normalde en az 9 olması gerekiyo sanırım benim klomen kullandığım ay adetin 10. Günü 9.4 mm idi ertesi gün çatlatma iğnesi vurmuştum ben hiç kullanmadım ama normalde ilaç veriyolar diye biliyorum size vermedilermiBenim önce yaşadığım kürtajdan rahim ince kalıyor diye sıkıntım var o yüzden gonalf e adetin 8.günü başlattı 4 gün kullandım gittim henüz 13 ve 10 mm dedi yumurtalar o gittiğim günden 2 gün sonra aşırı ağrım oldu ben yumurtlama ağrısı hissederim zaten aynısı dedim ama yok ya çok erken diye düşündüm meğer o gün çatlamış
Ee bu çok güzel haber iyide normal yolla dene bence sen bilmiyorum doktor ne dedi ama aşılama iptal olabilir ama bu engel değil ki hamile kalmana kocaman olmuş yumurtaların işteBugün reglimin 7. Günü gonal f i 50 ünite 4 gün kullanmama rağmen çok fazla folikül gelişmiş ve şimdiden iki tanesi 19 20 mm civarı doktor bu boyuta reglinin 10 11. Günü gelmesini beklerdim yumurtalıkların ilaca çok fazla tepki vermiş dedi aşılama yaparsam istediğim etkiyi alacağımı düşünmüyorum önümüzdeki ay dozu dahada düşürelim öyle deneyelim bide dedi
Doktor kanaman bitince gün aşırı ilişkiye başla doğal yolla dene en az 5 ilişki olsun dedi öyle denicem klomen kullandığım ayda 5 tane gelişmiş yumurtam vardı ama tutmamıştı geçen ay rahim filmide çektirdim inşallah onunda etkisi olurda bu ay olur teşekkür ederimEe bu çok güzel haber iyide normal yolla dene bence sen bilmiyorum doktor ne dedi ama aşılama iptal olabilir ama bu engel değil ki hamile kalmana kocaman olmuş yumurtaların iştebence Bi kaç gün üst üste değerlendir yakında çatlar zaten
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallahmerhaba kızlar bende bugün doktora gittim 17 mm oluşmuş bir tane yumurtam var ovıtrelle ve duphaston verdi doktor çatlatma iğnesini vurdum ilaca da cuma günü başlıcam inşallah güzel sonuç olur
Ban iki kez histeroskopi oldum, bir kez balon tedavisi, 3 4 ay estrofem ile tedavi önce 3 4 mm anca oluyordu sınır 7mm şimdi ilaçsız 8 leri görüyor şükürNormalde en az 9 olması gerekiyo sanırım benim klomen kullandığım ay adetin 10. Günü 9.4 mm idi ertesi gün çatlatma iğnesi vurmuştum ben hiç kullanmadım ama normalde ilaç veriyolar diye biliyorum size vermedilermi
Çok şükür sorun kalmamış o zaman inşallah aşılamaya gerek kalmadan alırız bebiş haberlerini kısmet değilmiş demekki ikimiz içinde bu ay aşılamaBan iki kez histeroskopi oldum, bir kez balon tedavisi, 3 4 ay estrofem ile tedavi önce 3 4 mm anca oluyordu sınır 7mm şimdi ilaçsız 8 leri görüyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?