Şimdi aldım sonucu. Bugün adet günüm sizce değerim nasıl?Test yaptırdınız mı
SSK dan daha iyi bilgi alırsın bence canım belki özel hastanenin ssk ile anlaşması olması yeterli olur prosedür nasıl işliyor bilmiyorumSelamlar herkese,
Burda bilen birimin olacağını tahmin ettim
Ben birinci aşılamamı Şubat ayında devlet hastanesinde yaptım iğneli olarak.
İkinci aşılamamı ise özelde yapıyorum fakat sonra tüp bebek süreci için devlet hastanesine döneceğim işlemlerin bitince eğer gebe kalmazsam.
Devlette aşılamayı saymaları için detaylı bilgisi olan var mı?.
Raporların kısmında ilaç raporu var bunu görmeleri dışında bir şeye ihtiyaç oluyor mu? Ben sorduğumda bulunduğum hastaneye anca bu kadar bilgi alabildim.
Bir yandan emin olmak istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Çok güzelŞimdi aldım sonucu. Bugün adet günüm sizce değerim nasıl?
Düşük gbi geldi bana değil mi? Teşekkür edermmÇok güzelmaşallah hayırlı olsun
Yaaaa harikaa cok tebrikler hayir hic dusuk degil gayet guzelŞimdi aldım sonucu. Bugün adet günüm sizce değerim nasıl?
Burda mutluluğa ortak olmak ne güzelYaaaa harikaa cok tebrikler hayir hic dusuk degil gayet guzel
Sonucun ne olduğu önemli değil kuzum önemli olan 2 günde bir enaz 2 kat artmasıDüşük gbi geldi bana değil mi? Teşekkür edermm
Zaten kesinlikle SGK anlaşması olması lazım ki e nabıza düşsün bu ilk kural SGK da bu iş için biri var mı bilmiyorum da aramızda özelde yaptığı aşılamayı devlette satırdan vardır diye düşündümSSK dan daha iyi bilgi alırsın bence canım belki özel hastanenin ssk ile anlaşması olması yeterli olur prosedür nasıl işliyor bilmiyorum
Evet ptesi tekrar yaptirmalisinSonucun ne olduğu önemli değil kuzum önemli olan 2 günde bir enaz 2 kat artmasıben 45 ile öğrendim aynı kurumda tekrarla artışı önemli kuzucum değer 1.000 geçince de kese görünür inş
Bence güzel hayırlı olsunŞimdi aldım sonucu. Bugün adet günüm sizce değerim nasıl?
Valla kuzum mantıken bi sorun olmaması lazım aslında ya devlet hastanesine kontrole gittiğinde bi sorolmadı onlar daha iyi bilir şimdi vakit kaybetmeni istemem benZaten kesinlikle SGK anlaşması olması lazım ki e nabıza düşsün bu ilk kural SGK da bu iş için biri var mı bilmiyorum da aramızda özelde yaptığı aşılamayı devlette satırdan vardır diye düşündüm
Umarım canım teşekkürlerValla kuzum mantıken bi sorun olmaması lazım aslında ya devlet hastanesine kontrole gittiğinde bi sorolmadı onlar daha iyi bilir şimdi vakit kaybetmeni istemem ben
Hoş bence bu ihtimalde hiç düşünüp plan kurma aslında aşılaman tutar inş hiç gerek kalmaz
Teşekkür ederimm sizde içinizi ferah tutun güzel gidicek merak etmeyinBence güzel hayırlı olsun
Tebrik ederim.Şimdi aldım sonucu. Bugün adet günüm sizce değerim nasıl?
Devlette yapilmayan islemler sayilmiyor diye biliyorum canim ama emin degilim onu bi arastir istersen 2. Bi asilama yaptirman gerekebilir devlette snrasinda tup bebek yapiyolarSelamlar herkese,
Burda bilen birimin olacağını tahmin ettim
Ben birinci aşılamamı Şubat ayında devlet hastanesinde yaptım iğneli olarak.
İkinci aşılamamı ise özelde yapıyorum fakat sonra tüp bebek süreci için devlet hastanesine döneceğim işlemlerin bitince eğer gebe kalmazsam.
Devlette aşılamayı saymaları için detaylı bilgisi olan var mı?.
Raporların kısmında ilaç raporu var bunu görmeleri dışında bir şeye ihtiyaç oluyor mu? Ben sorduğumda bulunduğum hastaneye anca bu kadar bilgi alabildim.
Bir yandan emin olmak istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Hastane ile görüştüm, devlette yapılmayanlar sayılmıyor diye ilk kez duydum..Devlette yapilmayan islemler sayilmiyor diye biliyorum canim ama emin degilim onu bi arastir istersen 2. Bi asilama yaptirman gerekebilir devlette snrasinda tup bebek yapiyolar
5 ve üstü pozitif kabul ediliyor ama daha erken isterseniz birkaç gün sonra tekrar deneyin11. Günüm evde test yaptım bugün çok ince belli belirsiz çıktı heyecan yapıp acile gidip kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkar dedi beklemedim e nabızdan kontrol ettim sonuç 0.804 çıktı sizce var mı
Pazartesi tekrar kan vericem. Aklımı karıştıran 0.804 çıkması daha önce yaptırdığım da. 0.100 çıkmıştı acaba yavaş mı yükseliyor yada erken yaptırdım ondan mı böyle çıktı diye düşündüm Nese kısmet Pazartesi bakıcaz artık5 ve üstü pozitif kabul ediliyor ama daha erken isterseniz birkaç gün sonra tekrar deneyin
Pazartesi tekrar kan vericem. Aklımı karıştıran 0.804 çıkması daha önce yaptırdığım da. 0.100 çıkmıştı acaba yavaş mı yükseliyor yada erken yaptırdım ondan mı böyle çıktı diye düşündüm Nese kısmet Pazartesi bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?