Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selamlar herkese,

Burda bilen birimin olacağını tahmin ettim

Ben birinci aşılamamı Şubat ayında devlet hastanesinde yaptım iğneli olarak.
İkinci aşılamamı ise özelde yapıyorum fakat sonra tüp bebek süreci için devlet hastanesine döneceğim işlemlerin bitince eğer gebe kalmazsam.

Devlette aşılamayı saymaları için detaylı bilgisi olan var mı?.

Raporların kısmında ilaç raporu var bunu görmeleri dışında bir şeye ihtiyaç oluyor mu? Ben sorduğumda bulunduğum hastaneye anca bu kadar bilgi alabildim.
Bir yandan emin olmak istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

SSK dan daha iyi bilgi alırsın bence canım belki özel hastanenin ssk ile anlaşması olması yeterli olur prosedür nasıl işliyor bilmiyorum

SSK dan daha iyi bilgi alırsın bence canım belki özel hastanenin ssk ile anlaşması olması yeterli olur prosedür nasıl işliyor bilmiyorum
Zaten kesinlikle SGK anlaşması olması lazım ki e nabıza düşsün bu ilk kural SGK da bu iş için biri var mı bilmiyorum da aramızda özelde yaptığı aşılamayı devlette satırdan vardır diye düşündüm

Valla kuzum mantıken bi sorun olmaması lazım aslında ya devlet hastanesine kontrole gittiğinde bi sorolmadı onlar daha iyi bilir şimdi vakit kaybetmeni istemem ben
Hoş bence bu ihtimalde hiç düşünüp plan kurma aslında aşılaman tutar inş hiç gerek kalmaz

Umarım canım teşekkürler

Devlette yapilmayan islemler sayilmiyor diye biliyorum canim ama emin degilim onu bi arastir istersen 2. Bi asilama yaptirman gerekebilir devlette snrasinda tup bebek yapiyolar

Devlette yapilmayan islemler sayilmiyor diye biliyorum canim ama emin degilim onu bi arastir istersen 2. Bi asilama yaptirman gerekebilir devlette snrasinda tup bebek yapiyolar
Hastane ile görüştüm, devlette yapılmayanlar sayılmıyor diye ilk kez duydum..
ben ilgili hemşire ile konuştum, sadece aşılamada eksik belge olmaması adına sormuştum.

5 ve üstü pozitif kabul ediliyor ama daha erken isterseniz birkaç gün sonra tekrar deneyin

5 ve üstü pozitif kabul ediliyor ama daha erken isterseniz birkaç gün sonra tekrar deneyin
Pazartesi tekrar kan vericem. Aklımı karıştıran 0.804 çıkması daha önce yaptırdığım da. 0.100 çıkmıştı acaba yavaş mı yükseliyor yada erken yaptırdım ondan mı böyle çıktı diye düşündüm Nese kısmet Pazartesi bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…