Ben devlette yaptırdım sadece ilaç parası ödedimMedicalPark bahçeli evlerde yaptıyorum özel hastane de canım
Selamlar, ben de özel bir üni hastanesinde yaptırdım sadece aşılama 3.000 lira ilaçlar için de ilk aşılamam olduğu için rapor çıkarttık 2.400 küsürden 770 gibi bir rakama düştü iki kutu gonal f 450 ve ovitrelle çatlatma. Ama tabi bir daha yapılırsa rapor çıkmıyor bu tek seferlik. Bir de doktor hem bana hem eşime vitamin yazdı onlar da bi 500ü aşkın tuttu sanırımKızlar merhaba bende yenıyım 3 kez klomen ve femare kullandım hamıle kalamadım doktor bu ay aşılama geçelim dedi ilk kez olcak nasıl olcak masraflı mı degılmı bılmıyorum hıc
Özel diye mi aşılamanın ilki raporlu.Selamlar, ben de özel bir üni hastanesinde yaptırdım sadece aşılama 3.000 lira ilaçlar için de ilk aşılamam olduğu için rapor çıkarttık 2.400 küsürden 770 gibi bir rakama düştü iki kutu gonal f 450 ve ovitrelle çatlatma. Ama tabi bir daha yapılırsa rapor çıkmıyor bu tek seferlik. Bir de doktor hem bana hem eşime vitamin yazdı onlar da bi 500ü aşkın tuttu sanırım
Yok yok aşılama raporlu değil sadece ilaçlar raporlu. Doğrusu ben hiç bilmiyordum doktor direkt kendisi söyledi rapor çıksın diye anladığım kadarıyla belli bir kriteri var jüri onayından falan geçiyor. Evlilik yılı yapılan işlemler tahliller infertilite sebebi falan. Ama bu süreçte gördüm ki doktorlar ön ayak olmazsa hasta da bilgisizse herkes ilk ilaçlarını ücretle alıyor hatta benim ilk gittiğim eczacı resmen diretti bu ilaçlara mümkün değil indirim yapılmaz diye ben şaşırdım onlar şaşırdı benle birlikte öğrenmiş oldular yaniÖzel diye mi aşılamanın ilki raporlu.
Ben ilk aşılamamı raporsuz yaptırmıştım şimdi devlet e başladım ilk ve son aşılama olacak raporlu ilaçları aldım adet bekliyorum.
Umarım her şey sorunsuz ilerler Allah işlerini kolaylaştırsın dilerimBende yarın sorucam fiyatını bakalım be kadr dicek rapor cıkartabılırmıyım onuda soruyum
ha bir de sanırım raporun henen çıkmasında üni hastanesi olması artısı da var kurul kendi içinde olduğu için, neredeyse 1 hafta içinde çıkmıştı ama burada görüyorum ki aylarca uğraşanlar varmış maalesef. Ne kadar kötü bu şekilde çok çok yıpratıcı olurdu gerçekten o kadar beklemekÖzel diye mi aşılamanın ilki raporlu.
Ben ilk aşılamamı raporsuz yaptırmıştım şimdi devlet e başladım ilk ve son aşılama olacak raporlu ilaçları aldım adet bekliyorum.
Amin canım rabbım herkesın işlerini kolylaştırsın tez zamanda anne olmayı nasıp etsın bıze ben bu sıteye gırdım gırelı ne kadar çok insan varmış dedım benım gıbı uğraşan artık etrafıma soylemıyorum buraya soruyorumUmarım her şey sorunsuz ilerler Allah işlerini kolaylaştırsın dilerim
Ben rapor için aylarca bekleyenlerdenim. Ama bizim de hatanız var.ha bir de sanırım raporun henen çıkmasında üni hastanesi olması artısı da var kurul kendi içinde olduğu için, neredeyse 1 hafta içinde çıkmıştı ama burada görüyorum ki aylarca uğraşanlar varmış maalesef. Ne kadar kötü bu şekilde çok çok yıpratıcı olurdu gerçekten o kadar beklemek
Bu arada senin durumunu anlayamadım canım baştan sona okumuştum hep konudaki yazıları ama unuttum sanırım. İlk aşılaman için mi adet olmayı bekliyorsun ikincisi için mi?
İlk aşılamam raporsuzdu. Bunda da raporsuz yapalım dedim doktor ilaçlara o kadar para verme 1 ay daha bekle dedi.Ben rapor için aylarca bekleyenlerdenim. Ama bizim de hatanız var.
Aslında adet okup tahlil verip adet bitimi rahim filmi derken 1 ayda 2 ayda rahat hallolur.
Ama ben 1 adet film için 1 adet test için bekledim. Arada eşimin testleri derken blzde süreç uzadı.
Ben ilk aşılamamı 2016 da yaptırdım.
Tüp için gittin tahliller falan derken uzuuun bir süre sonra evrakları teslim ettiğim gün adetimln 3. Gününe denk geldi. O gün de rapor hemen çıkamayacağı için 1 adet dönemi daha ertelendi. 5 Nisan adet tarihim ama pco var hâlâ adet yok. Adeti 15 gün geçince gebelik testi yaptırıp öyle söktürücü kullan dediler
Ben muhtemelen Mayıs a kalırım gibi
Umarım bu kadar beklemenin bu çabanın karşılığını en kısa sürede hayırlı sonuçlarla alırsın. Bende pco olmadığını söyledikleri halde 2 ayı buluyor adet olmam o yüzden adet tarihini bilmemenin ne kadar sinir bozucu oldugunu çook çok iyi bilirim. Benim de aynı şekil oldu bu aşılamam adet olmamı bekledik 58 gün ve ben evde ovü testi ile takip yaptığım için 32. Günde yunurtlama görmüştüm o yüzden ne olur ne olmaz diye adet söktürücü de kullanmadım ööyle bekledik. Şer diye gördüklerimizde vardır bir hayır diyelimBen rapor için aylarca bekleyenlerdenim. Ama bizim de hatanız var.
Aslında adet okup tahlil verip adet bitimi rahim filmi derken 1 ayda 2 ayda rahat hallolur.
Ama ben 1 adet film için 1 adet test için bekledim. Arada eşimin testleri derken blzde süreç uzadı.
Ben ilk aşılamamı 2016 da yaptırdım.
Tüp için gittin tahliller falan derken uzuuun bir süre sonra evrakları teslim ettiğim gün adetimln 3. Gününe denk geldi. O gün de rapor hemen çıkamayacağı için 1 adet dönemi daha ertelendi. 5 Nisan adet tarihim ama pco var hâlâ adet yok. Adeti 15 gün geçince gebelik testi yaptırıp öyle söktürücü kullan dediler
Ben muhtemelen Mayıs a kalırım gibi
İyi yapmışaın arada çok fark var gerçekten zaten her şey yeterince pahalı. Ama bence işlerimizin sonu aydınlık inşallahİlk aşılamam raporsuzdu. Bunda da raporsuz yapalım dedim doktor ilaçlara o kadar para verme 1 ay daha bekle dedi.
Evet evet kesinlikle öyle ve artık çağımızın hastalığı olmaya başladı bu durum resmen normal yolla gebelik elde etmek mucize gibi. Ne katkılı besinler yiyorsak Allah bilir hiçbir şey doğal değilAmin canım rabbım herkesın işlerini kolylaştırsın tez zamanda anne olmayı nasıp etsın bıze ben bu sıteye gırdım gırelı ne kadar çok insan varmış dedım benım gıbı uğraşan artık etrafıma soylemıyorum buraya soruyorumKesın bılgı sahıbı bırı oluyor keşke bızım içinde zor olmadaydı bu süreç
Umarım bu kadar beklemenin bu çabanın karşılığını en kısa sürede hayırlı sonuçlarla alırsın. Bende pco olmadığını söyledikleri halde 2 ayı buluyor adet olmam o yüzden adet tarihini bilmemenin ne kadar sinir bozucu oldugunu çook çok iyi bilirim. Benim de aynı şekil oldu bu aşılamam adet olmamı bekledik 58 gün ve ben evde ovü testi ile takip yaptığım için 32. Günde yunurtlama görmüştüm o yüzden ne olur ne olmaz diye adet söktürücü de kullanmadım ööyle bekledik. Şer diye gördüklerimizde vardır bir hayır diyelim
Ne zaman adet olacağını bilen kadınlara çok özenmişimdir.Umarım bu kadar beklemenin bu çabanın karşılığını en kısa sürede hayırlı sonuçlarla alırsın. Bende pco olmadığını söyledikleri halde 2 ayı buluyor adet olmam o yüzden adet tarihini bilmemenin ne kadar sinir bozucu oldugunu çook çok iyi bilirim. Benim de aynı şekil oldu bu aşılamam adet olmamı bekledik 58 gün ve ben evde ovü testi ile takip yaptığım için 32. Günde yunurtlama görmüştüm o yüzden ne olur ne olmaz diye adet söktürücü de kullanmadım ööyle bekledik. Şer diye gördüklerimizde vardır bir hayır diyelim
Bence çok erken tutundu yada düştü demek içinKızlar merhaba, 13 nisanda aşılamamı yaptırdım, bugün kahverengi tortu gb lekeler geldi. 4 gündür her hangi bir kanama yoktu, 4 gün sonra bu lekenin gelmesi normal mi sizce, tutundu da düştü mü acaba diye korkar oldum
Canım, güzel düşünelim bakarsın yarına kalmaz oluverirsin bayramdan önce her şey hallolur bakarsın bayram sonuna kalırsın sonu çok güzel olurNe zaman adet olacağını bilen kadınlara çok özenmişimdir.
Aynen öyle bunda da vardır bir hayır tedavi kaç gün sürecek bilmiyorum ama aşılsna bayram a gelirse de bu ay iptal
Adet bayram a gelirse de iptal
Bekliyoruz işte
Aynen öyle artık akışına bıraktım.Canım, güzel düşünelim bakarsın yarına kalmaz oluverirsin bayramdan önce her şey hallolur bakarsın bayram sonuna kalırsın sonu çok güzel olur
Doğru söylüyorsunuz aslında çok erken her şey için, insan bu sürece girince her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyor sanırım. Adet tarihime 9 gün var daha, en iyisi beklemek sanırım.Bence çok erken tutundu yada düştü demek için
Doktorunuza bildirin olmadı adet tarihiniz çok mu yakın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?