Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hastane ile görüştüm, devlette yapılmayanlar sayılmıyor diye ilk kez duydum..
ben ilgili hemşire ile konuştum, sadece aşılamada eksik belge olmaması adına sormuştum.
Illere ve hastanelere gore degisiyor canim insiyatiflerine kalmis umarim sorun yasamazsin bizi de haberdar et

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba kızlar tahlil sonucum negatif çıktı bu son aşilamaydi
3. Müydü? Bundan sonra tüp bebek tedavisine gecilir moralini hic bozma asilama %20yse tüp bebek 40-50 sans veriyor embriyo sayisina gore artabilir de moralini yüksek tut hem secilmis yumurta ve spremler kullanildigi icin tutunma olasiligi daha yuksek

Sağol canim ❤ reglimi bekliyorum gelince gel dedi doktor rapor vericez tüp bebeğe yönlendircez dedi..hayırlısı olsun inşallah..

Selamlar sevgili arkadaşlarım,
Gerek kadın hastalıkları gerek gebe kalamama problemlerini yıllardır takip ettiğim siteye aşılama haberimi duyurmak ve sizlerle paylaşmak için sonunda üye olabildim.
Kısacası son 2 yıldır hiçbir türlü gebelik elde edemediğimiz için 11 nisan pzt günü ilk aşılamamı oldum, ilk günü sayıyır muyuz bilmiyorum ama eğer öyleyse bugün 5. Günüm heyecanla sonucu bekliyorum aynı zamanda sizlerin de tecrübelerini okuyorum ve hepimize Allahtan hayırlısını diliyorum
Bu arada sat 30 mart ( genelde adetlerim çoook düzensiz)tedaviye 1 nisan gonal f 450 75 ml ile başladım 11 nisanda aşılama oldu en son yumurta boyutlarına 8 nisanda bakıldı ve o zaman 17,15,14 olmak üzere üç yumurta gelişti yani aşılama günü hangisi kaç olmuştu kaç adetti hiç bilmiyorum konuşacak fırsatımız maalesef olamadı

Günler gecmiyor dimi umarim cok guzel haberler gelir hep birlikte birbirimizin güzel sonuclairni alalim

Merhaba kızlar, ben gebeliğimin 3. Haftasındayım erken öğrendim. Kasık bölgemde sol tarafta kasılmalar oluyor. Bir dakika falan sürüyor. Sonra geçip hiçbir şey olmamış gibi oluyor. İki gündür böyle. Kanama falan yok. Gebelik aşılamayla oldu ilaç falan kullandım acaba ondan mı yoksa ters giden bir şey mi var? Ne dersiniz

Kuzum yerleştiği için ara ara kasık ağrısı adet sancısı çok normal kanaman yoksa endişelenme betan 2 günde 2 kat artıyosa problem çıkmaz inş 1000 i geçince de kese gözükür için rahat eder nasipse

Reactions: zan
Evet kanama yok aslında çok şükür. Doktor da öyle dedi ama zaten zor kavuştuk bir şey olacak diye ödüm kopuyor. çok sağ ol canım içimi rahatlattın. İlk baktırdığımda 20 ydi. Ertesi günü 40 oldu pazartesi yine baktırıcam

Hiç panik yapma kuzucum sağlıkla gelsin inş hayırlı olsun canım benim

Reactions: zan
Kızlar merhaba bende yenıyım 3 kez klomen ve femare kullandım hamıle kalamadım doktor bu ay aşılama geçelim dedi ilk kez olcak nasıl olcak masraflı mı degılmı bılmıyorum hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…