Illere ve hastanelere gore degisiyor canim insiyatiflerine kalmis umarim sorun yasamazsin bizi de haberdar etHastane ile görüştüm, devlette yapılmayanlar sayılmıyor diye ilk kez duydum..
ben ilgili hemşire ile konuştum, sadece aşılamada eksik belge olmaması adına sormuştum.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızPazartesi tekrar kan vericem. Aklımı karıştıran 0.804 çıkması daha önce yaptırdığım da. 0.100 çıkmıştı acaba yavaş mı yükseliyor yada erken yaptırdım ondan mı böyle çıktı diye düşündüm Nese kısmet Pazartesi bakıcaz artık
3. Müydü? Bundan sonra tüp bebek tedavisine gecilir moralini hic bozma asilama %20yse tüp bebek 40-50 sans veriyor embriyo sayisina gore artabilir de moralini yüksek tut hem secilmis yumurta ve spremler kullanildigi icin tutunma olasiligi daha yuksekMerhaba kızlar tahlil sonucum negatif çıktı bu son aşilamaydi
Sağol canim ❤ reglimi bekliyorum gelince gel dedi doktor rapor vericez tüp bebeğe yönlendircez dedi..hayırlısı olsun inşallah..3. Müydü? Bundan sonra tüp bebek tedavisine gecilir moralini hic bozma asilama %20yse tüp bebek 40-50 sans veriyor embriyo sayisina gore artabilir de moralini yüksek tut hem secilmis yumurta ve spremler kullanildigi icin tutunma olasiligi daha yuksek
Cok iyi guzel haberlerle gel ins her sey güzel giderSağol canim ❤ reglimi bekliyorum gelince gel dedi doktor rapor vericez tüp bebeğe yönlendircez dedi..hayırlısı olsun inşallah..
Günler gecmiyor dimi umarim cok guzel haberler gelir hep birlikte birbirimizin güzel sonuclairni alalimSelamlar sevgili arkadaşlarım,
Gerek kadın hastalıkları gerek gebe kalamama problemlerini yıllardır takip ettiğim siteye aşılama haberimi duyurmak ve sizlerle paylaşmak için sonunda üye olabildim.
Kısacası son 2 yıldır hiçbir türlü gebelik elde edemediğimiz için 11 nisan pzt günü ilk aşılamamı oldum, ilk günü sayıyır muyuz bilmiyorum ama eğer öyleyse bugün 5. Günüm heyecanla sonucu bekliyorum aynı zamanda sizlerin de tecrübelerini okuyorum ve hepimize Allahtan hayırlısını diliyorum
Bu arada sat 30 mart ( genelde adetlerim çoook düzensiz)tedaviye 1 nisan gonal f 450 75 ml ile başladım 11 nisanda aşılama oldu en son yumurta boyutlarına 8 nisanda bakıldı ve o zaman 17,15,14 olmak üzere üç yumurta gelişti yani aşılama günü hangisi kaç olmuştu kaç adetti hiç bilmiyorum konuşacak fırsatımız maalesef olam
Kuzum yerleştiği için ara ara kasık ağrısı adet sancısı çok normal kanaman yoksa endişelenme betan 2 günde 2 kat artıyosa problem çıkmaz inş 1000 i geçince de kese gözükür için rahat eder nasipseMerhaba kızlar, ben gebeliğimin 3. Haftasındayım erken öğrendim. Kasık bölgemde sol tarafta kasılmalar oluyor. Bir dakika falan sürüyor. Sonra geçip hiçbir şey olmamış gibi oluyor. İki gündür böyle. Kanama falan yok. Gebelik aşılamayla oldu ilaç falan kullandım acaba ondan mı yoksa ters giden bir şey mi var? Ne dersiniz
Umarım Gizem, evet ne günler geçti ama bu günler de ekstra bi yavaş geçiyor sankiGünler gecmiyor dimi umarim cok guzel haberler gelir hep birlikte birbirimizin güzel sonuclairni alalim
Merhaba kızlar benim sonuç negatif maalesef.hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonucunu bekliyorum
Ilk denemen miydi? Ileri sperm hareketliligi kacti canim dusukse diger deneme icin onun uzerinde durun istersenizMerhaba kızlar benim sonuç negatif maalesef.
Cok haklisin ne gunler gecti amin hepimiz icin hayirlisi olsunUmarım Gizem, evet ne günler geçti ama bu günler de ekstra bi yavaş geçiyor sankihepimizin hakkında en hayırlısı olsun dilerim
Hiç bilmiyorum ki özelde olmasına rağmen Doktorum sağolsun hiçbir bilgi vermiyorIlk denemen miydi? Ileri sperm hareketliligi kacti canim dusukse diger deneme icin onun uzerinde durun isterseniz
Kuzum yerleştiği için ara ara kasık ağrısı adet sancısı çok normal kanaman yoksa endişelenme betan 2 günde 2 kat artıyosa problem çıkmaz inş 1000 i geçince de kese gözükür için rahat eder nasipse
Evet kanama yok aslında çok şükür. Doktor da öyle dedi ama zaten zor kavuştuk bir şey olacak diye ödüm kopuyor.Merhaba kızlar, ben gebeliğimin 3. Haftasındayım erken öğrendim. Kasık bölgemde sol tarafta kasılmalar oluyor. Bir dakika falan sürüyor. Sonra geçip hiçbir şey olmamış gibi oluyor. İki gündür böyle. Kanama falan yok. Gebelik aşılamayla oldu ilaç falan kullandım acaba ondan mı yoksa ters giden bir şey mi var? Ne dersiniz
Hiç panik yapma kuzucum sağlıkla gelsin inşEvet kanama yok aslında çok şükür. Doktor da öyle dedi ama zaten zor kavuştuk bir şey olacak diye ödüm kopuyor.çok sağ ol canım içimi rahatlattın. İlk baktırdığımda 20 ydi. Ertesi günü 40 oldu pazartesi yine baktırıcam
Üzülme hiç kuzucum herşeyin hayırlısı belki bidahaki ay kendiliğinden olur belki tekrar denersinMerhaba kızlar benim sonuç negatif maalesef.
Devlet hastanesi miKızlar merhaba bende yenıyım 3 kez klomen ve femare kullandım hamıle kalamadım doktor bu ay aşılama geçelim dedi ilk kez olcak nasıl olcak masraflı mı degılmı bılmıyorum hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?