Sağlıkla kucağımıza alırız inşHayırlısı olsun benim de gönlümden geçen hayırlı mutlu huzurlu ikizler ama bakıcaz
Olumlu düşünmen lazım canım herşeyde önceSelam kızlar ; Adım Elif :) Yaş 31 ,Evlilik 3 Yıl Düşük , dış gebelik vs daha önce hiç olmadı Eş durumu : sperm sayısı ve hareketlilik yetersizliği
Eşimin durumundan dolayı doktor direk tüp bebek tedavisi dedi ancak devlette 2 kez aşılama zorunluluğu olduğu için nisan başı aşılama sürecine başlayacağız adetin 3.günü gel ilaçlarını yazalım dedim , takvimim şaşmaz ise adetimin 3.günü Nisan 2 doktorumuz aşılama tutma oranı çok düşük yüksek ihtimal tutmayacak dedi , biraz aşılama süreci boşu boşuna olmuş olacak kafam çok karışık süreciniz nasıldı kızlar , cuma günü ilaç için rapor çıkıcak onu alıcam nasipse bugün çok karışık duygular içerisindeyim
Ben yaş 35 8 yıllık evlilik 1 başarısız aşılamaSelam kızlar ; Adım Elif :) Yaş 31 ,Evlilik 3 Yıl Düşük , dış gebelik vs daha önce hiç olmadı Eş durumu : sperm sayısı ve hareketlilik yetersizliği
Eşimin durumundan dolayı doktor direk tüp bebek tedavisi dedi ancak devlette 2 kez aşılama zorunluluğu olduğu için nisan başı aşılama sürecine başlayacağız adetin 3.günü gel ilaçlarını yazalım dedim , takvimim şaşmaz ise adetimin 3.günü Nisan 2 doktorumuz aşılama tutma oranı çok düşük yüksek ihtimal tutmayacak dedi , biraz aşılama süreci boşu boşuna olmuş olacak kafam çok karışık süreciniz nasıldı kızlar , cuma günü ilaç için rapor çıkıcak onu alıcam nasipse bugün çok karışık duygular içerisindeyim
Kesinlikle katılıyorum ben ilk 2016 da rahim filmi çekildim hem tek tüp kapalı hem de polip vardı sonra kapalı tüp de dış gebelik oldu.Olumlu düşünmen lazım canım herşeyde önce
Hiç belli olmaz ne zaman nasip olacağı
Ben umutluyum aşılamadan şuan iğneleri kullanıyorumKesinlikle katılıyorum ben ilk 2016 da rahim filmi çekildim hem tek tüp kapalı hem de polip vardı sonra kapalı tüp de dış gebelik oldu.
şuan tüpler de açık polip de yok.ama 2 ameliyatlı işlem Allah'a şükür ortadan kalktı da nasıl kalktı bilmiyoruz ya dış gebelikte tüp genişledi açıldı. Ya da rahim filminde de çok zorladılar ilkten kapalıydı şanş verelim dayan açalım dediler çok sancılı geçti ama açıldı
polip de sade ve 15 gün soğan kürü yaptık ya onla temizlendi yada dış gebelik tedavisinde kemoterapi iğneleri yapıldı onla mı temizlendi bilmiyoruz.
Ama ne olduysa Allah'a şükür güzel olmuş
Ama bende aşılamaya çok olumlu bakmıyorum. Prosedürleri yerine getirmek gibi birşey bence
İğneleri günlük nasıl kullandınız.Ben umutluyum aşılamadan şuan iğneleri kullanıyorum
Yarın doktor kontrolüm var muhtemelen çatlatma iğnesi için gün ve sat söylücek tecrübeli arkadaşlarımdan öyle duydum
Benim 2 gebeliğim var geçmişte biri ikizdi. Sağlıklı değildi nasip olmadı düşük yaptım.
Epey ümitliyim ben açıkcası
Nasip kısmet tabi
Aay ne kadar güzel bir dua inş nasip olur hepimizeİğneleri günlük nasıl kullandınız.
Günde kaç kez
Malum bizim ramazan da denk gelecek çok merak ediyorum nasıl olacağını
Ve umarım grubun ilk bebiş haberini sizden alırız arkasında aynı hızla gelir
Aşılamanız oldu mu..Olumlu düşünmen lazım canım herşeyde önce
Hiç belli olmaz ne zaman nasip olacağı
Sağlıklı beslenmeye dikkat et iğnelere başladığımdan beri hergün 1 avakado çiğ badem kabak ceviz filan yiyiyorum yumurta kalitesi artsın diye eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum kuryemişlerle
İlk kafada bitiyor kaç tane var öyle tüp bebek asla hamile kalamazsın dediler kendim hamile kaldım diyen önce kafada ben hazırım dicez sonrası nasip inş ilk aşılamada tutar hepimizin
İnş hepimiz mutlu haberi bi an önce alırızAşılamanız oldu mu..
Ne güzel pozitif enerjili yazmışsınız.. Bu platformda böyle şeyler okumak istiyor insan..
Kesinlikle önce kafada bitiyor. Bizler hamile kalabiliriz neden olmasın ki.. Evet aşılama ihtimali düşük ama %1 bile olsa inanmak lazım önce..
İlk aşılamada pozitif görelim inşallahhhh
Aşılama için 1 tane sağlıklı yeterliİnş hepimiz mutlu haberi bi an önce alırız
Dün kontrole gittim
Doktor beyciğim pek olumlu konuştu pcos olduğum için epey yumurta olduğunu sadece 1 2 tanesinin istediği gibi olduğunu söyledi tüp bebek yapsak 40 50 yumurta toplarız senden dedi3 gün daha iğnelere devam pazartesi çatlama iğnesi için saat aşılama için gün kararlaştırıcaz
Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Pazartesi benimde çatlatma iğnem olacak aynı gün olacağız sanırımİnş hepimiz mutlu haberi bi an önce alırız
Dün kontrole gittim
Doktor beyciğim pek olumlu konuştu pcos olduğum için epey yumurta olduğunu sadece 1 2 tanesinin istediği gibi olduğunu söyledi tüp bebek yapsak 40 50 yumurta toplarız senden dedi3 gün daha iğnelere devam pazartesi çatlama iğnesi için saat aşılama için gün kararlaştırıcaz
Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Ya çok ısrar ettim söylemedi 1 tanesi baya büyük onu gördüm ölçtü onu sordum ama söylemedi diğerleri ufak ufak ama bilmiyorum hiçPazartesi benimde çatlatma iğnem olacak aynı gün olacağız sanırımsenin yumurtaların kaç mm olmuş benim 12 mm idi dün gittiğimde
Olucak olucakallajın izniyle bu entrydeki herkese sağlıklı gebelik nasip olucakBende 2. Aşılamamı 4 gün önce yaptırdım. Bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Aay inşAşılama için 1 tane sağlıklı yeterlitüpe gerek kalmadan aşılamayla tuttutalımm inşallahhh sürecinizi yazın mutlaka, hepimiz hayırlı haberlere inşallahhh
Evet ilk ve son olmasını umuyorumAay inş
Sizinde ilk aşılama mı
İnşallah bende ikiz çok istiyorumYa çok ısrar ettim söylemedi 1 tanesi baya büyük onu gördüm ölçtü onu sordum ama söylemedi diğerleri ufak ufak ama bilmiyorum hiç
Umutluyum sağlıklı çoğul gebelik nasip olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?