Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallahhhh çatlatma iğnesinden sonra nasıl olacak süreç ilk aşılaman mı seninde
Benim ilk aşılamam çok bakındım bende foruma iğne olduktan sonra yarım saat yatıyomuşuz sonra rütim hayata devam ilaç veriyolarmış 14-17 gün sonra kan testi isteniyomuş bakalım

24 ü perşembe oldum aşılamayı ben, kuluçkadayım 5 - 6nisanda kan tahlili yapacağım. Senin aşılama tarihin belli mi
Aaa sen en erken alıcaksın hayırlı haberi
Pazartesi belli olucak benim ne zaman hamile olacağım ne kadar kuluçkada kalıcağım

24 ü perşembe oldum aşılamayı ben, kuluçkadayım 5 - 6nisanda kan tahlili yapacağım. Senin aşılama tarihin belli mi
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız benim pazartesi günü çatlatma iğnemi verecekler kaç gün sonra yapılıyor bilmiyorum

Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız benim pazartesi günü çatlatma iğnemi verecekler kaç gün sonra yapılıyor bilmiyorum
Çatlatma iğnesinden 1 buçuk gün sonra oluyor salı gece 12 de vuruldum iğnemi, perşembe 11. 45 te oldu aşılamam

Benim ilk aşılamam çok bakındım bende foruma iğne olduktan sonra yarım saat yatıyomuşuz sonra rütim hayata devam ilaç veriyolarmış 14-17 gün sonra kan testi isteniyomuş bakalım
Benim ilk aşılama da idrar a sıkılıp gidip işlem yapılmıştı 15 20 dakika yattım sonra rutin e döndüm. Test gününe kadar Protestan fitil kullanmıştım
Test negatif olunca ilacı bıraktık ama ne zaman adet oldum hatırlayamıyorum

İnş bu sefer mutlu haberi alırsınız

Bende aşılama yaparken 3 yumurta varmış 2 de küçük sonradan oluşmuş aşılamadan sonra çatlayacak dedi. Ama korkuttu beni doktor çoğul gebelik olabilir dedi üçüz beşiz falan Allahım olmuyor diye üzülüyordum şmdi sorun olacak diye üzülüyorum. Bu defa aşılama tutmazsa rahim filmi çekeceğiz tüpler kapalı olabilirmiş

Merhabalar ben nisanda aşılamaya baslayacağım insallah ancak biraz korkularım var nolur bana süreci tek tek anlatır mısınız ? Ben alttan muayene bile olmaya korkan bir insanım vajinal ultrasona bile yeni alıştım hsg çekilirkende anestezi ile çekildim cok zorlar mı beni?

Hiiiç korkma korktukça kasıyosun kendini o yüzden canın acıyor derin nefes al ve rahatla muane can acıtan bi şey değil yoksa
Sakin olmak çok önemli bol bol dua et rahatlat kendini
Şuan benim sürecim adetimin 2. Günü başladı karnımdan kist var mı diye baktı
Çipli aşılamada karar kıldık
Daha sonra reçetemi verdi
Vitamin hem bana hem eşime
Coraspirin yumurta büyütmek için iğne ve çatlama iğnesi reçete etti
Vitamin ve coraspirini sürekli kullanıcakmışım şimdilik
Yumurta büyütmek için iğneyi karnımdan oluyorum kendim yapıyorum tarif etti zaten nasıl yapıcağımı doktorum
Cuma günü kontrole gittim alttan muane etti
Bundan sonra hep böyleymiş
Yumurta sayısına ve adedine baktı
Pazartesi gün kararlaştırıcaz

Anladım. Ben biraz kasılıyorum
Rabbim sizin de yardımcınız olsun insallah

Bende azonce erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Adetime 3 gün var. Nişanda aşılama dusunyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…