Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bug9n adet olup muayneye gittim şimdi hastaneden çıktım sağ tarafda portakal büyüklüğünde kis oluşmuş doğum kontrol hapına başlayacağız umarım küçülür küçülmezse ne olur nasıl bir tedavi olur hiç bilmiyorum.
Soğan suyu falan da yapsam mı ki
Kafam da karıştı canım da sıkıldı
neyse bunda da vardır bir hayır diyelim

Allah Allah nasıl oldu ki o 1 ay içinde aşılamadan kaynaklı mı acaba allah yardımcın olsun kuzucum
Küçülür daha önceden yoksa birden bu kadar böyük olması çok garip
Soğan kürü kist küçültüyo mu hiç bilmiyorum bide doğum kontrol hapıyla kullanılıyo mu acaba

Daha aşılama başlamadan oluşmuşen son 2 yada 3 ay önce ultrasonla muayne olmuş evrakları halledip adeti beklemiştim
Bugün adet oldum doktor aşılama bayram a gelir blr sonraki ay deneyelim dedi bende muayne olup normal yolla değerlendirelşm dedim.
Muayenede tesadüf çıktı

Kasım da rahim filminde herşey iyidi
Sonra Aralık ocak ultrasonları da iyiydi
Küçüklecek mi deneyelim kis mi altında başka hastalık var mı bakalım dedi

İnş kötü bişi çıkmaz kuzum
Bi an önce küçülür inş
Youtube da bir gebenin günlüğü sayfasında kist yogası var istersen bu dinlenme sürecinde yap çok olumlu sonuç alanlar var
Bende adet söktürücü masajını yapıyorum onun epey işe yarıyo

Zaman geçmiyor kızlar aşılamanın 7. Günü, adete de 6 gün kaldı. Dün dayanamadım idrar testi yaptım silik çıktı tabi çatlama iğnesinden dolayı ama baya azdı varla yok arası. İğnenin etkisi geçiyor sanırım, bugün yine tekrarlıcam. Allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin.

Geçmiş olsun hayırlısı olsun canım zaten bayrama debk gelme olasılılığı da vardı gereksiz stres olacaktım vardır bunda bir hayır diyelim. Benim de daha önce olmuştu boyutunu bilmiyorum ama yumurta çatlamamış içine doğru kanamış demişti bir sonraki aya kaldı mı bilmiyorum bidaha hiç baktırmamıştım. Takipte kalmakta fayda var tabi ama bir sonraki adetinle atılma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.

Selamlar benim de bugün aşılama günü dahil 10. Gün oldu. Hiç test yapmam takılmam diyordum ama girip çıkıp yazılanları okuyunca kafama taktım istemeden sanırım ve sabah test yaptım negatif çıktı maalesef durduk yere moralim bozuldu. İster istemez kıyas da yapıyor insan çünkü gebe oldugunu öğrenenlerin birçoğu 10. Günde falan hep silik görmüş.vallahi aşırı modum düştü ve resmen hmudum bitiverdi kendime gıcık oldum bence siz siz olun yapmayın kan verme gününe kadar

Moralini bozma kuzum 12. Gün negatif görüp 14. Gün pozitif dönen bile var sonuçta
En azından iğne etkisi geçmiş sende onu teyit etmiş oldun
Hoş gebelik olsa bile idrara geçmesi daha uzun sürüyo

İnşaallah
Evet deneyeyim bir yogayı daha önce bende adet söktürücüyü denrmiştim.
Teşekkür ederim.
Evet bayram a gelmesini zaten çok yakıyordu. Kafaya
Ama 1 ay daha kaybetmeyi de takıyordum.
Şimdi doğum kontrol hapıyla küçülmesi beklenecek umarım küçülür de daha temiz bir şekilde başlar süreç
Pco de kiste alışkındım da ilk kez bu kadar büyük bir kis korkutmadı desem yalan olur.

Moralini bozma kuzum 12. Gün negatif görüp 14. Gün pozitif dönen bile var sonuçta
En azından iğne etkisi geçmiş sende onu teyit etmiş oldun
Hoş gebelik olsa bile idrara geçmesi daha uzun sürüyo
Evet evet gerçekten demesi zor ama her şeyin hayırlısı olacaksa da olmayacaksa da. Burası bataklık gibi insan girdim mi çıkamıyor kaç saattir tüm aşılama başlıklarını hatim ettim kendime de kızdım sonra
Canım, sen de sağlıcakla çık hastaneden tüm sıkıntıların dinsin hamileliğinde su gibi geçsin bebeğine sağlıkla kavuş dilerim

Amin kuzucum çok sağol
Allah şifa versin herşey halolur inş

Bazı doktorlar kist kontrolü yapmadannhemen aşılamaya geçiyormuş en azından bunu öğrenmiş olmana bile şükredelim böyle hebele hübele bir iş olmasındansa sağlıklı temiz ilerleyen daha güvenilir bi zamanda olması çok daha güzel ve pozitif olasılığı daha yüksek olacak inşallah

Geçmiş olsun canım aşılama yaptırdım tutmadı benim de. İkinci aşılama için gittim ki kist oluşmuş. Duphaston verdi bana doktor

Dayanamadım bugün de yaptım tabi bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü, dünkü testteki siliklik gitmişti, 2. Çizgiyi hiç görmedim. Sıfırlandı diyebiliriz bence şimdi eğer varsa 3-4 güne silik bişeyler yeniden çıkar diye düşünüyorum. Yoksa da yolumuza bakıcaz yapacak birşey yok. Sizin içinde henüz erken bence, okuduğum yorumlara göre genelde 12-14 arası öğrenilmiş. Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda en güzel haliyle gebe kalırız

Merhaba 6 nisanda aşılama oldum.Bugun hcg 11.47 geldi dr çok düşük tekrar edilmesi gerektiğini söyledi.Şimdi de hafif bir kasık agrisi ve lekelenme var.Ne duşunceğimi şasirdim kaldım.Yardım edinnn

Amin inşallah dediğin gibi en güzel en hayırlı haliyle olsun o zamana kadar hepimize bol sabır ve dirayet diliyorum

Merhaba 6 nisanda aşılama oldum.Bugun hcg 11.47 geldi dr çok düşük tekrar edilmesi gerektiğini söyledi.Şimdi de hafif bir kasık agrisi ve lekelenme var.Ne duşunceğimi şasirdim kaldım.Yardım edinnn
Hayırlı sonuçlar dilerim ama aşılamadan sonra da ilişki olduysa belki onlardan biri tutmuştur ve değer o yüzden henüz düşüktür

14 gün mü olmuş kuzum
Biraz düşük belki yerleşmedir testi tekrar etmeden bilemezsin 2 gün sonra bi bak tekrar inş yükselir değerin geç döllenme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…