Zor kuzum devlette de süreç epey uzuyoAmin canım Allah isteyen uğraşan herkese yardım etsin. Senin de sıkıntıların biter inşallah tez vakitte. Herşeyin başı sağlık gerçekten de. Ben çipli mi bilmiyorum ama yıkama yapıldığını sağlam spermlerin gönderildiğini söyledi Doktorum. Biz de bu sefer sperm kalitesi için birşeyler yapma kararı aldık. Gerçekten de çok masraflı ve yorucu bir süreç. Merkezde de oturmuyorum hergün ilçeye bir saat yolculuk yap. Sonra doktor da bir sürü masraf yol parası yemek parası. Hayır devlete gideyim desem bir buçuk saat yol o da olmuyor. Velhasıl Allah yardım etsin hepimize.
Allahım özlenmez mi yaa diren o bebe ile bir an önce döneceksiniz eveEvimi özledim kız banyo yapamıyorum 6 gün oldu
Amin inşAllahım özlenmez mi yaa diren o bebe ile bir an önce döneceksiniz eve
Selam canım merak ettiğin için çok teşekkür ederim
Evet hastanedeyim 12sinde 97 çıkmıştı bu hastanede değer 16 sında 350 çıktı
Doktor çok iyi arttığını söyledi ama önceliği bebek değil umarım kürtaj tavsiye etmez
Yumurtalar da gelişme yok malesef en küçük yumurta 16mm halen ve epey fazla
Başhekim kontrol etti bugün göüs altımda itibaren kasıklarım kadar karın mide bağırsak boşlukların heryerde sıvı varmış
Olmadı çekeriz sıvıyı dedi yemek yiyebiliyorum ve yürüyorum diye beklemeye karar verdi bi süre ilaçlarımı değiştirdi
Cetrotide diye bi iğne başladı antibiyotiği kesti
Meğer ben hissetmiyomuşum hala ağrılarım varmış ilaçlar değişince fark ettim
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım sürekli durup durup ağlıyorum kasıklarım ve belim bazen çok ağrıyo diyorum aha işte kanama başlıcak sürekli kontrol ediyorum 2 kez düşük olunca haliyle artık fobim oldu bu durum
Devlet hastanesine 2 kez gitmiştim buraya gelmeden önce eve git dinlen geçer demişlerdi ben yemek yiyemez yürüyemezken kendi doktoruma geldim özel bi hastane oda eve gönderemem yoğun bakımı atarlar 1 2 güne demişti
tedavi ne kadar tutucak bilmiyorum oda çok moralimi bozuyo bu haftada burda yatıcam 2. Haftaya girdim
Öylr yani
Bi yola girdim inş şer sandığımda da bi hayır vardır
Hayırlı olsun bence değerler çok güzel yükselmişKızlar çok korkuyorum değer normal değil mi? Ayın 14ü Düşük olan ve 18 i Yüksek olan kan değerlerim
Yapabilirler canim reglin 13-14. Gunune denk geliyoKızlar adet oldukdan kaç gün sonra aşılamalarınız oldu.
Ben adet oldum yarın doktora gidicem ama malum bayram a 12 13 gün var.
Yumurta büyüyüp çatlama bayram a gelir diye acaba bu ayda tedavi iptal yapabilirler mi?
Canim benim gelismeleri yeni okudum umarim bir an once atlatirsin sagliklaa cok gecmis olsun bizi haberdar et:/Amin inş
Yapabilirler canim reglin 13-14. Gunune denk geliyo
Olur mu canım tabii ki kaç gündür hastalıkla uğraşıyorsun. Çok şükür yapabiliyorum ama sancılarım var. İki gündür daha iyiyim. Doktor kendi kendine geçicek dediKafam çok dalgın konuştuysak hatırlamadım kusura bakma
Çok dikkat et kontrollü gitmesi lazım doktorun çok baskı yapıyo organları yemek yiyip tuvalete çıkabiliyomusun
Ne durumdasın kuzum Allah şifa versin hepimize
5 in üstü gebelik kabul ediliyor. Test verdiğiniz yerdeki doktora sorabilirsiniz. O sizi aydınlatacaktırkızlar 12 nisanda ilişki olmuştu çatlatma iğnesinden sonra dün akşamda test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah kan testi verdim 6.17 geldi sonuç sizce nasıl
Boyutuda büyük kuzum bazen oluyormuş böyleYazdıklarını çok şaşırarak okudum çok geçmiş olsun
Hiç sonrasında böyle birşey olabileceğini , bu kadar uzayacağını düşünmemiştim.
Allah hayırlısını versin önce tabi ki sağlık versin. Bu kadar sıvı birikmesi falan hep yumurtaların çoğalması dan mı olmuş
Canım kan testine göre evet varkızlar 12 nisanda ilişki olmuştu çatlatma iğnesinden sonra dün akşamda test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah kan testi verdim 6.17 geldi sonuç sizce nasıl
Hafif o zaman senin çok şükür ben bayılıyodum yemek yemek işkenceydiOlur mu canım tabii ki kaç gündür hastalıkla uğraşıyorsun. Çok şükür yapabiliyorum ama sancılarım var. İki gündür daha iyiyim. Doktor kendi kendine geçicek dedi
Çok sağol canım benim çok daha iyiyimCanim benim gelismeleri yeni okudum umarim bir an once atlatirsin sagliklaa cok gecmis olsun bizi haberdar et:/
inşallah vardır da değerim yükselir canım cumartesi tekrar baktırıcam bakalım sonucu yine paylaşırımCanım kan testine göre evet var
Ama 8 gün olmuş daha iğne etkisi de olabilir 2 günde 1 tekrar etmen lazım 2 kat artıyosa evet gebesin canım haberdar et bizide
Çok sağol canım benim çok daha iyiyimCanim benim gelismeleri yeni okudum umarim bir an once atlatirsin sagliklaa cok gecmis olsun bizi haberdar et:/
Tamam kuzucum inş yükselir içimiz rahatlar dikkat et yine kendine meyveni eksik etme ağır kaldırmainşallah vardır da değerim yükselir canım cumartesi tekrar baktırıcam bakalım sonucu yine paylaşırım
inşallah canım eczanede çalışıyorum ilaç almak için uzanıyorum ister istemezTamam kuzucum inş yükselir içimiz rahatlar dikkat et yine kendine meyveni eksik etme ağır kaldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?