Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14 gün mü olmuş kuzum
Biraz düşük belki yerleşmedir testi tekrar etmeden bilemezsin 2 gün sonra bi bak tekrar inş yükselir değerin geç döllenme olur
Öyle olması için dua ediyorumYerlesme kanaması mı regl mi anlayamadım.Sonucu ögrenip ardından lekelenme ve hafif kasık agrısı hepten sinirlerim bozuldu.Aynı durumu yasayan var mı?

Geçmiş olsun canım aşılama yaptırdım tutmadı benim de. İkinci aşılama için gittim ki kist oluşmuş. Duphaston verdi bana doktor
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun

Taburcu oldum
İnş gebeliğim hayırlı sağlıklı bi şekilde devam eder
Ay çok sevindim
Geçmiş olsun peki genel olarak nasılsın sıvıyı aldılar mı

Muayeneyi nasıl yaptılar yumurtalıklarında mı kist çıktı
Alttan muayne yaptılar sağ tarafda kis çıktı

Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun

Ay çok sevindim
Geçmiş olsun peki genel olarak nasılsın sıvıyı aldılar mı

Alttan muayne yaptılar sağ tarafda kis çıktı
Sıvıyı almadılar kuzum bol su bol yürüyüş önerdiler ağrı kesiciler iğneler seruölar kesilince tabi herşey ayyuka çıktı Az ağrım var kendimi yormucam bi süre

Merhaba 6 nisanda aşılama oldum.Bugun hcg 11.47 geldi dr çok düşük tekrar edilmesi gerektiğini söyledi.Şimdi de hafif bir kasık agrisi ve lekelenme var.Ne duşunceğimi şasirdim kaldım.Yardım edinnn
Geç döllenme olmuş olabilir

Merhaba. Klomen ve yumurta çatlatma ignesi sonrasında adet gecikmesi yaşadın mı? Benim 4gün gecikti ama testim negatif. Bugüne kadar hiç adetim gecikmemisti.

Merhaba. Kist oluştuğunu adet gecikmesi ile mı öğrendin? Benimde adetim gecikti. Acaba kist oluştu ondan mı gecikti.

Merhaba. Bende 14 Nisan'da Rize de aşılama yaptırdım. Daha önce tüp bebek sürecimde yumurta direnci oluşunca aşılamaya dönmüştü tedavim. Tabi o aşılama tutmadı. 12 Nisan'da çatlatma iğnesi vurdurmustum. İlacın etkisi p.tesiye geçer mi. Yolculuğa çıkacağım. P.tesi test versem belli olur mu

Hayırlı olsun
Aşılama 11. Günü oluyo sanırım
Aslında negatif çıksa bile 4 gün sonra pozitif olma ihtimali var

Kızlar selam bende letu ve bugün çatlatma iğnesi oldum topic sadece aşılama için mi

Mart 30du benim aşılama yapıldı gebeyim şükür inş sağlıklı gebelikler hepimize nasip olur
A a a canım tebrik ederim masallah saglıkla tutunsun insallah hamiş duanı alırım 11 mayıs dogum günğm ve bat günüm ins hediyem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…