Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende adet oldum ilk gün öğrendim.
Kaç cm kisnasıl bir yol izlediniz
Cm i hatırlayamıyorum. Ama o Ay denemedik dogum kontrol hapı verdi sonraki ay gittiğimde küçülmüş dedi adetten sonra bir daha gittim kist gecmis dedi. Korkulacak bir şey yok dedi doktorum

Merhaba bugün aşılamanın 11. Günü. Sabah kan testi verdim dayanamayıp 0.242 çıktı. Yani negatif. Erken verdiğine çok pişman oldum. Bu sefer de olmadı. Oysa bir çok belirti vardı. Goguslerimde mavi damarlara kadar çıkmıştı. Anlaşılan yükselmez. Olsaydı çıkardı. Şimdi napayım duphaston ve progestan fitilebdevam edeyim mi. Bırakayım mi

Kuzum duphaston gebelik olmazsa adet söker bildiğim kadarıyla
Kutuyu bitir doktorun tavsiye ettiği gibi
Bence gününde tekrar kan ver hala erken geç yerleşti etti diye kalmadın aklında sonra doktoruna görün nasıl bi yol izliceğinize birlikte karar verirsiniz
Sıkma canını herşeyin hayırlısı

Teşekkür ederim. Kendi kendimi yedim niye erken yaptım testi diye. Bakalım hayırlısı olur insallah

Benim baya regl gibi şakır şakır kanama oldu neyse aşılamayı etkileyeceğini sanmıyorum zaten. Ooohhh süper rahatsan bu sefer kesin geliyor seninki annesi ben de azcık kafamı rahatlatabilsem keşke..
hiç düşünmedim biliyormusun ilk andan itibaren hayırlısı dedim çok sakindim ilk aşılamama göre bu sefer başka doktora gittim 2.de biraz canım acıdı o kadar ne bileyim ilk defa soğuk kanlıyım bende şaşırıyorum kendime inşallah tüm bebişler biz annelerini hayırlısı ile bulsunlar artık evliliğimde 3. yılım insan özeniyor ve çok istiyorum artık

Diyorum sana bak bu ay oldu bu iş çok haklısın, daha çok beklemeden en hayırlısını nasip etsin inşallah

Diyorum sana bak bu ay oldu bu iş çok haklısın, daha çok beklemeden en hayırlısını nasip etsin inşallah
inşallah kuzum benimmmm nasip bakalım testte yapıp strese giresimde yok bekle dedi zaten doktor teste gerek yok dedi adet olmazsan o zaman görüşürüz dedi

hiç belirtisi olmayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? aşılamada 9. gün ne kasık ağrısı ne batma ne hassasiyet ne de akıntı hiç bişey yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…