Yok yok mudahale ettirme haklisin bebege bir sey olur allah korusun ins en kisa surede tamamen gider canimTamamen gitmedi ama gün gün azalıyor 2 günde 1 kontroldeyim
İstersen çekelim sıvıyı dedi ama görüntü olarak rahatsızlık veriyor sadece ağrı sancı sorunum kalmadı doktor gebeliği etkilemez dedi inş sorun çıkmaz
İnşaAllahYok yok mudahale ettirme haklisin bebege bir sey olur allah korusun ins en kisa surede tamamen gider canim
11. Gun bitiyo bugun cuma teste gitcem bakalim ne cikcakİnşaAllahçok teşekkür ederim
Senin kaçıncı günün az kaldı dimi test gününe
Hayırlı haberler alırsın inş11. Gun bitiyo bugun cuma teste gitcem bakalim ne cikcak
Inş canim sagolHayırlı haberler alırsın inş
Gebeyim kuzum hayırlısıyla inş isteyen herkese, sağlıklı gebelikler nasip olur
Çok bi şu belirtim oldu diyeceğim bişi olmadı aslında canım
Ağrım çoktu aşılamadan sonra
Erken gebelik testi almıştım 2 günde 1 ara ara hergün test yaptım
8. Gün tek çizgiye düştü sonra sonra tekrar çizgi çıktı
Zaten aşılamanın 11.günü gece acile gitmiştim ağrı şikayetiyle orda rahmin kalın gebe olabilirsin diyip test yaptılar öyle öğrendim
Çok yardımcı olamadım canım kusura bakma
Çok sevindim senin adına. Hayırlı uğurlu olsun. Bebişin sağlıkla gelsin inşallahGebeyim kuzum hayırlısıyla inş isteyen herkese, sağlıklı gebelikler nasip olur
Çok bi şu belirtim oldu diyeceğim bişi olmadı aslında canım
Ağrım çoktu aşılamadan sonra
Erken gebelik testi almıştım 2 günde 1 ara ara hergün test yaptım
8. Gün tek çizgiye düştü sonra sonra tekrar çizgi çıktı
Zaten aşılamanın 11.günü gece acile gitmiştim ağrı şikayetiyle orda rahmin kalın gebe olabilirsin diyip test yaptılar öyle öğrendim
Çok yardımcı olamadım canım kusura bakma
Amin inş kucağıma almak nasip olsun isteyen herkese nasip olsun inşÇok sevindim senin adına. Hayırlı uğurlu olsun. Bebişin sağlıkla gelsin inşallah
8 ci gündeyim ve sanki regl olucakmisim gibi agri var ya.Aşilamadan sonra regli sancisi yasayip hamile oldugunu ogrenen oldu mu?
İyi düşünün iyi olsun inş3. Aşılamam ilaçlardan bütün belirtiler var lakin tuttumu tutmadımı bir kaç gün sonra göreceğiz inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin… bundan sonrası tüp bebek yolu
Devlette 2. Asilamadan sonra tup bebege geciliyor mu yoksa 3. Asilamami gerekiyor?3. Aşılamam ilaçlardan bütün belirtiler var lakin tuttumu tutmadımı bir kaç gün sonra göreceğiz inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin… bundan sonrası tüp bebek yolu
Tabikideİyi düşünün iyi olsun inş
Kaçıncı gününüz
Ben özelde yaptırdım aşılamamı devleti bilmiyorum ne yazık kiDevlette 2. Asilamadan sonra tup bebege geciliyor mu yoksa 3. Asilamami gerekiyor?
Benimde 9. Gün ara ara giriyor ağrı inşallah hastalanmayız8 ci gündeyim ve sanki regl olucakmisim gibi agri var ya.
Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim en hayırlı zamanda verecek .Canım cumartesi test yaptırdım ben negatif çıktı test sonucum
Cok tebrik ederim bitanem gozunuz aydin sevincini tüm kalbimle paylasiyorumKizlar ben size umut olayim ben martta asilama olmustum tutmadi ve benim başarısız 3 asilama 3 tup bebegim vardi hicbiri tutmamisti bana bu ay degerlendirin olabilir dogal yolla demislerdi dedikleri gibi hamile oldugumu öğrendim bugun insallah darisi isteyen herkese olsun 7 sene sonra o kadar tedaviye ragmen olmayan gebelik dogal yolla oldu cok sukur
Darısı isteyen herkese inşallahCok tebrik ederim bitanem gozunuz aydin sevincini tüm kalbimle paylasiyorum
Hayırlı olsunKizlar ben size umut olayim ben martta asilama olmustum tutmadi ve benim başarısız 3 asilama 3 tup bebegim vardi hicbiri tutmamisti bana bu ay degerlendirin olabilir dogal yolla demislerdi dedikleri gibi hamile oldugumu öğrendim bugun insallah darisi isteyen herkese olsun 7 sene sonra o kadar tedaviye ragmen olmayan gebelik dogal yolla oldu cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?